Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Prvé české preview http://www.zing.cz/special/294/zaklinac-2-dvojite-dojmy-z-hrani-nova-galerie

    Dúfam, že aj tu bude čoskoro a mohlo by byť aj trošku detailnejšie.
    • Mě úplně stačí, že naznačili, že to bude aspoň devadesátková hra...Jdu vynalézat stroj času, to čekání mě nebaví. *1*
  • Už se Geralt naučil přeskočit kamínky na cestě případně malou zídku nebo umí zase skákat jen v boji?
    • Otázku bych formuloval jinak - dokázal se gamedesigner lépe poprat s ohraničením herní oblasti?

      Uvidíme. Doufejme, že podobné do očí bijící berličky ve hře nebudou a ohraničení bude pomocí přemětů/prostředí, které by humanoid jen stěží překonal.
      • Beru to tak, že umožnění pohybu pouze po vyhrazených cestách jednak v mých očích degraduje Geraltovy schopnosti a druhak evokuje umělé navýšení herního času tím, že musíte vše tupě obíhat. Už v jedničce bylo pár míst, které přímo vybízely k tomu proběhnout se po střechách. A určitě by přinesly i více taktických možností obzvlášť pokud jsou ve hře i stealth prvky.
        Četl jsem všechny knížky a už v popisu tréningu Ciri byl velký důraz na skoky, rovnováhu apod. Pokud zase nepůjde skákat, bude to škoda. Snad to případně vykompenzují něčím jiným.
        Jen můj názor.
        • misho8723
          Geralt už vie liezť po rebríkoch, skákať dole, preskakovať ploty, vyškriabať sa na vyššie položené miesta, atď. Čiže v súvislosti s novým enginom, viazanosť na Y súradnicu zmizne – to znamená že Geralt môže skákať, sedieť alebo používať rebríky či schody odteraz. Avšak stále to nebude ako v Assassins Creed- nebude tu možnosť voľného pobehovania so skákaním a neobmedzenou interakciou.
          • Hurá :)
  • Mně se nejvíc líbí jak Geralt, a spousta dalších fantasy hrdinů, tahá meč s čepelí dlouhou 100-120cm z pochvy na zádech :-). Nikomu včetně samotnýho Sapkowskiho nedojde, že to prostě fyziologicky nejde *1*. Ale jinak to vypadá cool.
  • Jeste by k tomu mohli dat alespon knizni pentalogii pana Sapkowskeho :D tri dily jsem precetl s obrovskou vervou ale ctvrty dil jsem nesehnal a tim padem se nepustil ani do pateho.... velmi me pobavilo ze napriklad trpaslici pouzivaji ruzna nareci (hodne jsem se zasmal jsem totiz "tu z tela":D) anglicky dabing vypada filmove a jsem docela napjaty jak si trpaslicii v tomto zneni poradi (skotsky akcent nebo snad waleske nareci? :D) a "irska pusa" k tymu ja :)
    • Core
      Obsah ultimátní sběratelské edice Zaklínače 2 ti připadá málo / chudá???!!! *12*
      • Spíš jde o to, že komplet sága prakticky nejde sehnat (pokud nepočítám aukro)
        • Zkoušel jsi knihovnu? Já ságu četl před nedávnem odznova a vždycky to chytne natolik, že mám všchno za týden přečtené. A pak hezky vrátit pro další zájemce. *4*
          • Knihovna je dobrá, ale chci to mít doma
  • Jak to bude s jazykovymi verzemi? Kdyz si hru koupim v uk nebo na amazonu, popripade dejme tomu v moskve bude tam na vyber (u titulku) i cestina? Nebo to bude nejak lokalne omezene. Dik za odpoved
    • Ne nebude.JE to stejné jako u ostatních her(Witcher 1 je vyjímka).Čeština bude k dispozici jen u našich prodejců.Každopádně není vyloučeno, že se W2 později v někaké Enhanced Edition, kde budou uplně vechny titulky a dabing k dispozici, objeví jako tomu bylo právě u prvního dílu.
      • dik . Posila nejaky cesky shop normalne do zahranici?
        • To nevím, nenakupuji hry u nás, ale pochybuju.
  • Přes všecky klady atd co tu vši vytýkají já osobně nejvíce oceňuji to, že autoři nezavrhli PC hráče.. doufám, že se jim tento počin vydaří a utřou s prominutím hubu všem co nepřejí PC herní komunitě zdárnou budoucnost *2* .

    Nebýt na presenčním studiu s minimálním příjmem akorát na dopravu a sem tam na nějaký ten pojez tak, už mám collectorku jisto jistě zabukovanou v jednom z shopů.

    Každopádně tuhle hru určitě nestahovat! Už kuli autorům a jejich positivnímu přístupu k PC hráčům a nejen tomu *5* Berte to takhle, když jim to nevyjde nikdo je nebude nasledovat a PC si jen pohorší, ale když jim to vyjde, můžeme očekávat více kvalitních titulů a positivnější přístup pro PC platformu.
    • Core
      Zaklínač / Zaklínač 2, byl a je především PC titul... *3* Jsou to konzole, o kterých tým T. Gopa jedná zda budou či ne. Takže CD Project na PC scénu myslí v prvé řadě...
    • Psychotic
      Myslím, že každý by měl přát zdárnou budoucnost PC komunitě... Konzolistům úspěch PC verze nijak výrazně neuškodí, ba naopak, alepsoň se začínající / nepříliš bohatí vývojáři zacvičí a napakují financemi... a až své hry vycepují k dokonalosti, najmou drahé experty a konzultanty a konečně s plnou parádou začnou stíhat simultánní vydání na všechny hlavní platformy => víc her pro oba tábory.
    • PS:jen menší doplnění koupi plánuji, jak budou money, pirátství 100% ne!!!
  • Vidím, že hra Lukáše Grygara musela hodně chytnout. Netrpělivě očekávám dojmy a místo toho se vsadím, že hraje od nainstalování prewiev verze až doteď a na word ani nešáhl. *1*
  • Chcel by som vedieť, existuju 2 edicie, premium a zberatelska je to tak ? Je aj obyčajna alebo tou je ta premium ? Blba otázka, ale díky za odpoveď
    • Core
      Ono je to trošičku jinak, existují 3 (+3) verze:

      1. Digitální prémiová edice (lze předobjednat na webu Gog.com)
      2. Prémiová edice (která obsahem předčí kdejaký konkurenční pokus o sběratelskou verzi) a ta se dá sehnat ve variantách: magická sada / šermířská sada / tajemný kupec
      3. Sběratelská edice (naprosto ultimátní božárna nemající obdoby!)

      Zde lze shlédnout obsah jednotlivých verzí Zaklínače 2: http://buy.thewitcher.com/preorder-premium-en
      • Tie varianty premiovej edicie, nikde o nich nevidim informacie, a v com sa maju lisit ? Nevsimol som si, ze by v nejakom e-shope bola rozdielna verzia. Inak hru kupujem jednoznacne, mat viac penazi, rovno collector edition, pritom sa priznam, som pirat az na par vynimiek, ako je tato, clovek ma potom aj lepsi zazitok z tej hry
        • Core
          Takto jsem to našel na českých e-shopech, které nebudu jmenovat, aby mě kluci z Gemas.cz nesmázli, nevím totiž, zda by to bylo košér. V každém případě CZ e-shopy uvádějí:

          Zaklínač 2 prémiová edice - Šermířská sada: Sada unikátních předmětů. Zlepšuje statistiky pro boj s mečem. Zvyšuje pravděpodobnost kritických zásahů. Vhodné pro postavy specializující se na boj s mečem.

          Zaklínač 2 prémiová edice - Magická sada: Sada unikátních předmětů. Vylepšuje nové šesté znamení. Zvyšuje účinnost všech znamení. Vhodné pro postavy specializující se na magii.

          Zaklínač 2 prémiová edice - Tajemný kupec: V každé kapitole se zpřístupní speciální postava "Tajemný kupec" nabízející k prodeji speciální předměty. Tyto předměty nelze pořídit jiným způsobem.
          • Diky moc, uz som na to prisiel, podla vsetkeho sa na Slovensku da zohat magicka sada a tajomny kupec, nakoniec som objednal tajomny kupec, skoda tej sermiarskej, tu by som bral radsej
    • Obycejna je premium *1* coz je paradni.
  • trolo
    Viem ze si to dost ludi stiahne ale verim ze aj dost ludi si to kupi - verim ze viac ako prvy diel. a tiez dufam ze konecne sa ukaze tym smejdom z EA ze ked je hra kvalitna tak aj PC hraci vedia kupit hru a nie pokkakane konzolove porty.
    • Core
      Víceméně souhlasím, podle mého názoru už VÍC snad ani nejde ze strany vývojářského studia pro hráče udělat:

      . perfektní kvalita hry, kde se soustředí na každý detail
      . působivé vydání kde i základní verze vypadá jako sběratelský počin
      . vynikající péče a support produktu po vydání
      . absence DRM ochrany
      . možnost nákupu jak krabice, tak digitální distribuce
      . naprosto vstřícný postoj vůči komunitě

      Kdo si stáhne Zaklínače 2 i přes tyto argumenty, měl by se vážně nad sebou zamyslet, protože tohle by byl vrchol hyenismu. Můj názor...
      • Paulcz
        lokalizace textů nebude ?
        • Bude, ale dabing ne. Což je částečně škoda, poněvadž i když nebyl v jedničce zrovna áčkový, tak přesto se mi mnohem líp hrálo, když všichni na mě mluvili česky.
          • Core
            Tak tady se rozcházíme. Jsem rád, že mi nikdo nebude prznit hru odporným dabingem Geralta...
      • Verim, ze tato hra dokaze, ze PC hraci dokazi ocenit kvalitni pocin a apeluji na vsechny piraty, aby se zachovali cestne a poctive v tom pripade, jinak se spravedlnosti ze strany vydavatelu nikdy nedockame...
      • a ještě jako + je cena hry, 1098 i s poštovným.
  • Z1 patri do meho TOP zebricku her spolecne s prvnim dile MAFIA Batmanem Arkham asylum Fallouty 1 a 2 Hitmany Deus exem 1 atd. touzebne ocekavam Z2 protoze to bylo nejlepsi RPG v techto poslednich letech jen doufam ze se vychyta par zbyvajicich musek hodne si vazim kniznich predloh i polskeho studia nejen za preciznost kazdym coulem (pribeh styl hrani soubojovy system postavy prostredi ruznorode questy) ale take jakou peci dali prvnimu dilu po vydani (zkraceni loadingu apod) neda se rict nic jineho nez SALUTE (mimochodem zaverecne fatality vypadaji jako vystrizene z Assassins creedu nicmene se na ne prijemne kouka)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit