Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • wakorejsek

    Tak k tomuhle majstrštyku se moc rád vrátím. Kolik krásných týdnů (!) jsem u něj strávil, jen abych prozkoumal každé možné zákoutí krásně zpracované sluneční soustavy a odhalil veškerá tajemství ztracené civilizace...

    Některé pasáže naprosto změnily mé vnímání reálného světa (kdo hrál, ví), za což jsem autorům neskonale vděčný, a závěr... jedním slovem boží.

    A i když jsem hru nedohrál úplně bez pomoci (kvůli Dark Bramble jsem několik dní nespal, abych se nakonec po cca 150. neúspěšném pokusu uchýlil k YouTube), byl to pro mě celkově nejlepší herní zážitek minimálně za posledních 10 let.

    Takže ve zkratce - sem s tím!

  • Naprosto skvělá hra. Jedna z takových těch o kterých čím míň toho člověk ví, tím líp, protože právě největší kouzlo je tam z toho odhalování jak celý svět funguje. A pokud vám někdo něco vykecá, může to mít paradoxně dost zásadní vliv na hratelnost. Ono je celou hru totož možné bez problémů dohrát do dvaceti minut. A jeidné co vám v tom brání je neznalost co a jak máte dělat a postupné odhalování a posouvání se po krůčcích dál. Pokud si ale necháte něoc vykecat, najednou jde půlku hry klidně přeskočit.

    • omiklon

      Ty vado, si právě vykecal to největší překvápko!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit