Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je to úžasný! Sice se ti lidičkové strašně špatně hledají (hlavně ten co bouchal do klávesnice mi nějak nešel najít) a těch myšlenek je tam strašně moc najednou a nejsou nijak moc rozvinuty, ale ten závěr je geniální. V žádné jiné hře jsem se nesetkal s tak geniální pointou. Upozornil bych, že to ani trochu není FPS, ale spíš ryze interaktivní kritické dílo s nečekaným úderným koncem. Tato hra opravdu není o gameplayi, ale o myšlenkách, které sděluje. Je krátká, aby stejně jako satira nebo fejeton neztratila zbytečnými průtahy svoji štěpnost.
    • kazdej pokoj ma svuj pribeh. Zgarby, ktere nas uz nezajimaji a hovori o casech, kdy jsme se necim chteli stat a ted ta horda nasi minulosti lezi zaprasena nekde ve skrini, pohozena v rohu... Nekdo se vseho zbavuje, nekdo se nema kam hnout, nekdo postupuje a je uspesny, nekdo vrstvi projekt za projektem a nic. Zrovna nedavno jsem nad svym prostorem premyslel. A to same udelal typek co vymyslel tuhle hru. Pro mistnaky: Zbytecnej clanek proc? Proste by tu akorat nebyl, co by se jako stalo? Uz z preview se dalo rozhodnout, zda pokracovat cist. a krom toho kdyz uz vam jde o zbytecnosti, tak nechapu, proc tedy ztracite dalsi cas komentovanim. Proste jedu dal. Me tady nezajima 80 procent informaci a taky to pod kazdej nepisu. Minusáci.
  • p€nis p€nis p€nis, to je v obrázkum ne že zase dostanu ban, safra. ani to slovo, za co si tu každej tahá, mi nepovolí napsat *7*
    • Jack1947
      Jde to hele peeenis.
  • frag.ment
    To musí být pěkná chujovina. A ještě tu pan autor napíše kolem toho takový elaborát..
    • Neboj se nic, časem vyrosteš a pochopíš, že ne všechno, co tě neoslovuje není chujovina a naučíš se místo "to je chujovina" řikat "mě se to nelíbí" nebo to neřikat/nepsat vůbec, protože o to vlastně nikdo nestojí a radši si najdeš něco z oblasti svýho zájmu.
  • Naprosto zbytečný článek o zcela zbytečném paskvilu... *11*
    • Pro tebe platí bohužel to samý, co jsem psal frag.mentovi. Taky třeba jednou vyrosteš z puberty a zjistíš, že svět se nedělí striktně na "to se mi líbí" a "to je hovadina" :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit