Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav
    Okdy se většina podřizuje přáním menšiny?
  • Veskoslav
    Země 3. světa? Ty jsi vážně blázen....Taková Jižní Korea či Japonsko je 10krát vyspělejší než nějaká ubohá Čr....to si uvědom. US Aion jede sice fajně, ale proč jsi třeba nedal příklad Aion u nás? Protože by ti vyšlo, že má jeden z nejhorších F2P modelů? ST online má skutečně ceněný F2P model, ale taky kolik ho hraje zde lidí? A AoC je kapitola sama o sobě, tam museli dát takový F2P model, protože po katastrofálním startu hry jim ani nic jiného nezbylo.
  • Spades
    To není mezi hráčema, ale mezi tvojí postavu a companionem (AI ovládaný rádoby-pet... spíš něco jako v Mass Effectu parťáci...)
  • No a ted si predstav, jak to musi byt neprijemne pro ne, kdyz hrajou a nemuzou si zahrat vztah, ktery je pro tebe v kazde hre a je ti prijemny.
  • Magister_Peditum
    Nepostrádá nějaký systém vztahů v MMO smysl? Hráči svoje choutky mohou řešit přes chat a tvůrci mohou svoji energii uplatnit v zalátávání chyb ve hře.
  • vec špatneho gamedizajnu obecne, to je to o čem mluvil Vavra proste na začatku si musím premyslet co vlastne chci delat a jestli to bude lidi bavit a jestli je tohle špatne tak pak už všechno další. proto je dizajner tak duležity.
    Nebo jsem taky četl názor že ta hra si mela na sebe vydelat jen na začátku a nebylo cílem aby se hrála dlouhodobe. Pak by nebyl dizajn duležity. tak jako tak jste jako hráči naleteli.
    Ovšem tohle bylo jaksi jasný už na začátku *4*
  • Xcomik
    Tady ale příteli nejseš v Asii :-) Tady je Evropa jo prosimtě drž se toho že nějaké MMO támhle v zemích 3 světa mě fakt nezajímají. Z úspěšnějších titulů tu máš prostě Startrek Online, US Aion, docela funguje i Age of Connan a pak od základu postavené F2P typu Drakensang Online apod. Kde nemusíš pustit nic žilou a zahraješ si pořádně a naopak taková hra tě ještě více motivuje do toho peníze nastrkat protože tě nenutí platit. Tomu se říká psychologie a EA tohle prostě nikdy nepochopí.

Když někoho k něčemu nutíš tak se tomu dotyčnému bude chtít méně ale když mu dáš vše po trošku (ale ani né hodně málo aby neutekl) vytřískáš z něj mnohem více. Ostatně proto ten F2P je v některých případěch šíleně příjmovej
  • Spades
    MMO mě musí bavit ze všech stránek, a jelikož StarTrek mě nikdy nebavil, tak pro mě ani nemá cenu ho hrát... (Hrál sem betu, nezaujalo)
    DrakenSang sem viděl - díky, nechci... Totální Pay2Win, to radši zůstanu u diabla.
    Aion je moc asijský.
  • Spades
    IMHO ten F2P model je víc modelován na hráče, co měli sub a teď hrajou jen občas, než na úplné neplatiče...

Například já mám sub, ale přes zkouškové sem neplatil, protože sem moc nehrál,ale taky si sem tam zajdu FP, možná něco zcraftím a tak... Až budu mít zase čas, tak si zaplatím sub...

Nebo někdo chce jen chodit kvůli příběhu, tak je mu úplně jedno, že něco málo má zablokované...

Dokud to není zkurv€né asijské F2P, kde si všecko půjčuješ tak na 3 dny, tak jsem spokojen.
  • Xcomik
    Tak to máš smůlu zkus Startrek Online (myslím že ten ti F2P ukáže jak se má hrát) a nebo pokud máš rád diablovky tak doporučuji Drakensang Online (ten sem párkrát doporučil na mém komunitním portále a hodně lidí ho do dneška hraje). Pak je tu banda kluků co u nás na TSku paří spolu Aion na Americkém serveru (prý je vesměs zcela zdrama).

Jinak jestli máš pocit že 2 mega je hodně hráčů tak to tě musím zklamat fakt není :-). Dokonce ani v EA to neni nejpřímovější MMO současnosti.

BTW tahle hra nemá F2P spíše jen demo pro neplatiče které akorát dovoluje dohrát příběh a na max lvl 50. Jinak všechno omezené a to je špatně! By mě zajímalo co by se stalo s těmi 10 miliony hráči u Startrek Online kdyby tam zavedli stejný systém jako u SWTOR :-)
  • už jen to že f2p model swtoru srovnáváš s těmi nejhoršími modely mluví samo za sebe
  • Spades
    Obecně se mi zdá, že komunita toho chce strašně moc naráz, a BW se snaží lákat lidí obsahem, a tady je klíčová chyba...

Kdyby se vysrali na další obsah, opravili hyby, které tam jsou teď a až PAK pracovali na dalším obsahu, tak by to přilákalo staré hráče...
  • Spades
    Tak to je podle mě spíš prblém s načítáním textur... Já sem zvyklej z free serverů od wowka na horší bugy...

Spíš mě sere, jak se někdy bugujou bossové v instancích. A taky by mohli zamezit respawnu v combatu... to je fak p*čovina největší...
  • Spades
    Hru hraje docela dost hráčů
    Ovládání je úplně stejné jako v jiných MMO... zatím sem neviděl nějaké razantní změny nikde...
    Grafický styl je super
    Příběh... no některé classy mají fakt dem€ntí (Consular, Bounty Hunter), ale třeba Warrior a Agent ho mají luxusní.
    Optimalizace... Není nejlepší, ale od tragické má daleko
    F2P - Jeden z lepších F2P systémů. Nemá dovolit lidem hrát hru zadara, ale vyzkoušet si ji, a pak je trošku dotlačit do subu... stejnak je sub lepší...

Obecně mě štve ten nehorázný hate... SWTOR je zatím nejlepší MMO, které semkdy hraál.
  • Xcomik
    To už se tu probíralo posledně a nesnaž se F2P EA prostě neumí. V tomhle žánru máš Age of Conan nebo Startrek Online obě hry mají lepší F2P než SWTOR. Nebo co třeba US verze Aion? Jestli mi tu chceš jmenovat nějaké korejské/ asijské MMO hry o kterých sem pomalu ani neslyšel (pač mají sotva stěží jeden mega regsitrací a z toho asi 20% aktivních účtů) tak se nenamáhej beru tohle MMO z pohledu toho co je k dispozici na velkém trhu. A tuhle blbost skrátka v dlouhodobém měřítku hráči opustí (ty platící kuli tomu že tam není s kým hrát a ti neplatící kuli faktu že v F2P je to volovina).

A jak sem říkal tahle hra navíc ani nepřichází s něčým neokoukaným velka většina mechanizmů je okopčené WOW. Proto si osobně pujdu raději zahrát diablovku Drakensang (kde si v klidu můžu farmit než abych stahoval desítky giga blbosti který za to ani nestojej).

Z MMO her se osobně těším na Survarium coby MMOFPS/RPG. Budu hodně zvědaví jak se to povede klukům na ukrajině ale jinak mě nějaké SWTOR zklamalo už při prvním spuštění té hry. Pro mě osobně je celé SWTOR jen ztráta času a nic víc
  • Veskoslav
    Tak to nevím na jakou školu chodíš či s kým se bavíš. Chtělo by to zapracovat;)
  • suhlasim, tiez pri hrani sa mi stalo dost bug a glitch veci ...neviditelny taxi, animacne zmrazena poza mrtvoly, svietiace lightsabre za opaskom ked postava nieje v kombate, zaseknutie avatara na mieste kde mi nepomaha ani /stuck napisat a potom uz len teleport to poriesi a znova tam ist spet, alebo ked sa mi pokazila zelena quest lokacia a neslo to dokoncit a relog ani quit nepomahalo a tak som quest restartol a cele znova atd.

ale zasa hram to f2p od tej polky novembra ..tak sa len zhlboka nadychnem a poviem si ved si im za to nedal ani cent tak na co sa budem rozculovat.
  • Veskoslav
    Mě naštěstí hra nikdy nespadla, ale dívat se na to, jak lítám ve vzduchu je docela humorné. Je zvláštní, že to blbne jenom u speedrů a taxiků. Je to asi dáno tvou postavou....
  • Spades
    To jsou fakt gamebreaking bugy...

Radši bych viděl opravu fondry bugu, kdy ti spadne hra při přechodu do světelné rychlosti a další takové...
    Nebo chatové bubliny...
  • Hrajou o procenta jsou tak zoufali ze i naviseni hracu o 4% jim za to stoji

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit