Přejít na výpis diskuzí
Old Republic se dočká (nejenom) vztahů postav stejného pohlaví
3.1.2013 | Petr Poláček
85 příspěvků
-
Dovolím si nesouhlasit. Moc F2P systému si asi neviděl. Mě napadne minimálně 5 her, co ho ají neskonale horší. Jako platíci hráč můžeš fialové používat neomezeně, jako F2P ne.
-
Tahle hra je mrtvá pro většinu hráčů. Ovládání hry je z roku nebreč, grafický styl z pravěku, příběh nijak geniální až stupidní. Optimalizace je tak tragická až vás donutí se zasmát a pokud jde o ten Free To Play systém. No tak tragičtější F2P jsem fakt ještě neviděl (a že jsem toho užhodně viděl).
EA zkrátka prostě MMO dělat neumí ať už ve F2P nebo s měsíčními poplatky a je naprosto jedno že na to pustěj studio BioWare realita je stejnak naprosto tragická (jako nemožnost použít fialový itemy "leda že si na ně koupíš za Cartel Coins speciální fičuru co ti je odemkne" mě dorazila) Tahle hra v tak velikém počtu podobných žánrovek rozhodně dlouho nevydrží jestliže nezmění celý systém hraní a zároveň i ceny -
To máš blbý, teď je taková móda hrát si na gaye, dělá to kdekdo, např. na školách úplné orgie, takže přeji trpělivost
-
Tohle mi tam fakt chybělo....Kdyby raději věnovali ten čas a usíli opravám chyb, co jsou tam od počátku. Od neviditelného vozidla při přesunu až po stojící mrtvoly....
-
Já bych raději zamakal na víc end game obsahu, než homo vztazích. Bez urážky. Ale trošku se to s tím přehání, je mi to trochu nepříjemný..a to proti nim v zásadě nic nemám.