Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jen tak pro zajimavost, po roce ... a tydnu f2p se tvurci nezmohli na nic jinyho, nez zalozeni 2. realmu ... ktery ma presne tytez problemy jako ten 1. a tak 10x denne servery restartujou, a nejspis cekaji, az hraci zase odejdou jinam, a nebudou je otravovat.

    Jinak propady FPS na nekterych mistech jsou presne stejne jako v bete, ale ty restarty jsou teda extra bonus. Pochopitelne to taky znamena, ze dungy ani dalsi casove narocnejsi akce nikdo nechodi.

    Jo, a pro potechu ducha, v US je zjevne "less than minute" vyraz pro 3/4 hodiny.
  • Jde někomu vytvořit postava? Já jak zadam Nick tak mi kurzor ukazuje přesýpačky, hudba hraje ale nic dál se neděje...
    • No mě to taky nejde. Zkoušel jsem to po cca hodinových intervalech. Naposled asi v 23 hodin, ale bez úspěchu. Předpokládám, že nečekali s takovým náporem. A když jsem se díval na status serverů tak některé byly dokonce off. Ale jestli tomu věřit....
      • Budte radi ... ingame je prakticky trvale cca 5s lag, pritom ze by se kolem pohybovaly hromady lidi ... neni nikce videt. V prvni zone na planete sem potkal tak kolem 20-30 lidi .... Proste to dokonale podelali.

        Jinak to "prej resej", ovsem ETA prej nereknou. Pri spusteni pred tim +- rokem to byl p.user presne stejnej, v bete to jakoz takoz fungovalo, a kdyz to pustili naostro, tak to bylo mesic prakticky nehratelny. Pak se na to zjevne drtiva vetsina hracu vybodla. Takze nejspis cekaj, az se na to vybodne ted i ten zbytek platicich.

        Ostatne, to jak moc je to uspesna hra je videt na aktualnosti informaci - vsechny data z 1/2 roku 2014, a neodpovidaji aktualnimu stavu (hledal sem nejaky veci do kolekce, a stejne sem nenasel vsechno, zdroje napriklad tvrdej, ze je tam 8 zurnalu, ale hra ze 9)
        • ty ses sedmilhar, ano ted se jim ten "restart" trosku nepoved ale kdyz hra vysla tak byla krasne hratelna a naopak to byl jeden z mala fresh startu mmo kterej se poved, a to sem hral tenkrt i ty 3 dny pred ofiko vydanim pac sem mel preorder
          • Jasne, bylo to tak uzasne hrateny, ze po 14 dnech uz nebylo s kym hrat.
        • po měsíci už jsme měli prvního bosse v GA dole (takže všechny veterany odprogressovany na silver apod.). Tvrdit, že to bylo nehratelný je nesmysl. Byl problém na startu, ale jen s frontama. Já jsem se logoval v pět ráno a hrál jsem v pohodě, ti co přišli později si počkali ve frontě, ale ingame se hrálo normálně. Hra nebyla ideálně optimalizovaná, byli fps dropy, ale ne takovéhle lagy. Lidí nepotkáváš víc, protože všechny lokace jsou instancovaný (vzhledem k tomu, že všichni hrajeme na jednom serveru). Proto když jsi s někým v partě máš tam možnosti (něco ve smyslu posrtu do instance leadera).
          Lidi to přestali hrát velmi brzo (když jsme začínali, měla guilda 400 lidí, po týdnu už jen 100) ale hlavně kvůli obtížnosti (parta namachrovaných týpků z wow vlezla do prvního dungeonu pro 20lvl, 3 hodiny wipovali na prvním bossovi a už je nikdy nikdo neviděl). Další velký odliv byl když se začal dělat attunement, protože to bylo opravdu HC a ne každej měl nervy 3týdny progressovat než se vůbec dostal do raidu. Tohle teď ale odpadlo, tak uvidíme.
  • Co bych jeste doplnil a co me doslova nadchlo je ze kdyz pri tcorbe postavy date veteran twk to uplne preskoci zacatek hry a mate rovnou lvl3....super.

    Jinak pride me ze expy lezou daleko rychleji nez driv....ono driv snad lvl 10 byl stejne rychlej jako 30 a vcera jsem vyexpil char na lvl6 za 15 minut...
  • Hru jsem koupil pred mesicem za 15 $ a prekvapilo ze expeni je relativne zabavne akorat lowlvl instance a dungy byli mrtve tak jsem pockal na f2p a vcera jsem chvily hral.

    Co se me osobne velmi libi je moznost padnuti treba epicu z random moba...takze i kdyz si jen tak beham a mydlum to padne i neco uzitecneho...eventy jsou taky fajn klasicke questy vopruz...soloinstance(oni pocitaji pro dva ale suse se to da dat solo)kdezto dungy jsou zase hc....v pugu jsme neprosli pres prvni skupinku obyc mobu:) asi noob tank lol....zkuste je to celkem fajn ale nedelam si iluze ze bych to hral roky..
    • Pár nás teď expí + několik lidí s 50tkama. Kdyby jsi pak chtěl partu na dungeony apod. napiš mi ingame. Můžu tě přidat do CZ/SK circlu, případně do guildy (10% bonus k XP + 8%bonus flaska u guild vendora). Nick Osvald Kutiltroska.
      • Ok diky predpokladam na pve serveru?:p ten circle je cross -realm?

        Ja mam 33 lvl stalkera a planuju healera jeste esper nebo spellslinger...
        • Jo hrajeme na Jabbitu. Spousta z nás tam měla už 50tky postavy, navíc tam máme guildu, co má odemčené všechny bonusy. Jo circle je na celý realm. Esper nebo SpS je super, mediců je hrozně moc :)
  • Jak Carbine sám připustil, nepočítali s tak velkým zájmem. Podle populace ve hře se nejen vrací lidi, co hru hráli, ale je i hromada lidí nových. Problémy při startu byli vždy u každého MMO, pokud to vyřeší v rozumné době, není to problém. PvE realm (jabbit) je podstatně plnější jednoduše proto, že na PvP nikdo nehrál, takže se tam ani nikdo nevrací (před přechodem na F2P byl PvP realm město duchů). Free vs. Box acc vs. Placený účet je v pohodě. Free hráče neomezí v ničem podstatném, navíc všechna omezení jdou v pohodě odemknout časem, pokud hru budete aktivně hrát. Bonusy pro platící účty jsou minimální (za zmínku stojí jen 25%k XP, zbytek je výsměch). Co se týče nemožnosti založit PvP partu jsou tím myšleny Warploty (v podstatě PvP raidy, obdoba guild a housingu) nikoliv party do battlegroundu apod. Neposlouchal bych tady ty flamery a hatery co hru hráli tak maximálně 5 minut ale všechno ví a všechno znají. Počkejte si až opadne prvotní nápor a vyzkoušejte sami. Včera to bylo i po nalogování docela pain hrát, kvůli lagům. Doufám, že to Carbine vyřeší brzo, jinak o ty lidi co nalákali zase rychle přijdou, což by byla škoda.
    • Tak TESo zadny zasadni problemy nemelo, rozhodne ne s tim, ze by se hrac nemoh lognout a hrat - napriklad. A predevsim, tohle neni launch hry, takze ... a uz vubec nemluve o tom, ze tyhle kecy o neocekavanym zajmu se pisou vzdycky a vsude.

      To je asi jako kdyz se nekde otevira novej market, na vsechno daj 50% ... a otevrou jednu kasu, a pak budou tvrdit, ze necekali ze prijdou lidi ... lol.
      • Teso nemelo problem :DDDDDD

        Nejak se me neodeslala prvni reakce tak snad sem se ti nevysmal dvakrat:-p
        • TESo melo zabugovany qsty, nefunkcni system hrani spolu, kvuli fazovani ... ale nemeli problem s tim, ze by se hraci nemohli prihlasit, takze nemel hovadiny.
      • Hrál jsem TESo a problém rozhodně byl. Minimálně už jen s hromadou bugů u questů kvůli velkému počtu lidí. Někteří lidí se zasekli v příběhových questech a museli zakládat nové postavy, nebo čekali den, než mohli pokračovat. I s logováním byl problém, ale nebyli takovéhle fronty, to je pravda.
        V podstatě je to lunch hry. Asi stejně, jako když vyšel WoD nebo jakkejkoli jinej datadisk na wow. Píše se to možná všude, na druhou stranu ale přeci jen když vychází novej datadisk na WoW, podle prodejů se dá zájem alespoň odhadnout. U free2play je to težší. Mohli to zvládnout lépe, ale zase takovej problém to není, problémy byli vždy a všude. Jde jen o to, jak rychle je dokáží odstranit. Den dva ok, doufám že to ale nebude trvat déle.
  • Varování pro ty z vás (nás), co by to vážně chtěli hrát free: "Realm is full; Your position in queue: 7498; estimated time left: 431 hours" *15* ale tuším, že do týdne to rozběhnou. půlka lidí to vzdá a snad navýší kapacitu realmů..
    • Veskoslav
      "Realm is full; Your position in queue: 120; estimated time left: 3 minutes."
    • To ukazuje na dost velkou poptavku po mmo's i vzhledem k nizsi kvalite tohohle kusu.
    • Ne, je to lepsi, uz nejde ani login ... ;D Jinak pokud dobre vidim, defakto existujou dva svety pvp vs pve a pvp je down.
      • Jinak slusnej fail na to, ze defakto jde jen o zmenu rezimu hry ... a ze se defakto do hry v drtivy vetsine chteji lognout lidi, ktery stejne uz acc maji. Tusim ze pri launchi jim to nefungovalo jeste ani po 3 nedelich ...
        • Zrzzek
          Mě by zajímalo, odkaď máš informaci, že většinou se chtějí lognout lidi, který už acc mají.
          • Protoze nikdo novej si ani nezaloci ucet, protoze se nedostane na web, nepredpokladam totiz, se si BFU umi reaktivovat podporu zakazanych variant sifrovani.
  • mmo je mrtvy žanr ted je jich tolik že všechny pomalu umirají. až na wowko ktere se už ale aktivne nehraje a slouží spíš jako socialni zakladna neco jako FB
    • Nemyslis spis mmorpg? Protoze s mmo se roztrhl pytel a kdyz se podivas na statistiky nejlepe vydelavajicich her tak by jsi si musel nafackovat...
  • Jack1947
    Hmm grind simulátor zadara... (tedy skoro) "nenechte se odradit grafikou, dokáže být opravdu HC" Smůla, i když on asi nikdo nečekal, že tohle zrovna někam dále dotáhne. WOW je holt pomalu monopol no. *3*
    • Ty musis mit nejakou uchylku nebo ja uz nevim. Pises do kazde diskuze o hrach, ktere samozrejme vubec neznas. Vzdycky tam napises totalni kravinu, jako bys mel na svoje vety nejaky retardovany generator.
    • Predevsim co si pamatuju z bety, tak ty HC grafice nestacil ani HC HW. FPS padaly k zemi defakto vsude, kde se vyskytlo vic nez par hracu.
      • Jack1947
        Jo už jsem četl o AMD propadech... respkt nehratelnosti.
  • Takze vazeni, protoze pisalek za penize neumi ani strucne prevzit co je na webu => f2p vs placeny.

    Aktualne pristup k veskeremu obsahu, coz nemusi platit pro novy obsah. Za prachy vizual + boostery. 2/12 postav, 4/6 slotu na kostym, 2/5 slotu v bance, 1k/2k dekoraci. Dal 3/30 slotu v AH, f2p nezalozi guildu, ani neposle invite (tohle bych osobne videl jako nejpruserovejsi omezeni). Platici hrac ma pak bonusy na sbirani/crafteni/xp/...
  • RIP Wildstar.. dalsi zmetek ve F2P rakvi. No snad se někdy povede hra co zaujme hráče na delší dobu než čtvrt roku, ale pochybuju :D
    • platit za mmo uz dnes neni v mode, wow drzi protoze ma na sobe povesenejch miliony zavislaku ktery nejsou schopny pustit jinou hru, ale obecne uz dneska proste s placenym mmo neprorazis, to uz je out. Dnes vevodi F2P, takze se tezko muzes smat nejake hre ze presla na F2P.
    • Tak jsi napsal blabol a muzes jit o diskuzi dal.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit