Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • gog.com
  • Slovník je počteníčko, tvoje angličtina bohužel nikoliv. *4*
  • Úplně mi mluvíš z duše. Vždycky si při podobných diskuzích vzpomenu na studentské brigády v Makru, kde když jsme měli vyrovnávat zboží v regálech tak, aby vše bylo v jedné linii, tak vedoucí směny vždycky říkal, že se má zboží "vyfejsovat" a to se ve mně vždy vařila krev.
  • Tak táhni do Anglie a neopruzuj tady.
  • Mně se třeba líbilo Galaxy on Fire 2, bylo to za pár kaček a pár desítek hodin jsem u toho strávil.
  • Rudy
    Přesně jsi to trefil :)
  • Máš pravdu.
  • * does exist když už :D
  • USER47
    Moc od toho nečekej. Nejvíc tomu podráží nohy to, že je to příšerně obtížný. I nejslabší nepřátelé jsou dost tuhý, opravujou se atd, takže souboje jsou pěknej vopruz. Základní hru jsem projel celou celkem v pohodě, ale v crossfire jsem se nebyl schopen dostat moc daleko.
  • USER47
    Však Freelancer je taky barevná arkáda:).
  • Někomu se převrhnul kyblík s barvama. Ale jo, za těch 8 dolarů tomu dám šanci, nevypadá to zle :)

No a Mr. Poláček? Ten se obviously naučil jediné slovo in english - "feeling" a cpe it to us všude. Pane Poláčku, rychlým lookem do slovníku AJ-ČJ you will realize, že does exists i czech ekvivalent, kupř. nálada či pocit (to je počteníčko, co?).
  • X-serie je na velke bitvy skvela,ale ne kazdy ma nervy na to se k nim vubec dopracovat. X-serie je trochu hardcore(coz je jen dobre)
  • No jo, ještě že angličtina má stejně (nebo více, díky rapu) nadávek, jak ostatní jazyky.
  • sirWallace
    Tady vubec nejde o to, co je slozite! Tady jde o to, ze kdyz se nekdo zivi pouzivanim ceskeho jazyka, mel by ho respektovat.. A nejde tu jen o to, ze ho pouziva.. Jde o to, ze si tu cte spousta mladych lidi, mozna i deti, kteri chodi jen na Facebook a sem.. JENOM.. Tak by bylo celkem fajn, kdyby aspon pro ne byla moznost, nekde videt cestinu tak, jak ma vypadat....
  • sirWallace
    *15* *15* *15* *15* *15* *15* A jak takovym jako jsi Ty nenadavat ?? *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
  • Já bych samozřejmě doporučil Discovery, ale teď nevím, jestli nějak pokročili s tou jejich singleplayer kampaní... je to mod hlavně pro multiplayer.
  • Není zač.
  • fizola
    Vdaka za taku rychlu reakciu, vyzera to naozaj dobre
  • Třeba http://www.moddb.com/mods/crossfire

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit