Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ucho
    Origin nelení a rozjel slevovou akci
    http://store2.origin.com/store?Action=pd&Locale=en_IE&SiteID=eaemea&productID=225126100
    u Alice předčil i Steam
  • A jelikož většina dnešních her se dá za den dohrát tak je to skvělý nápad xD
  • Zatím se mi hry líbí, nelíbí se mi origin - aneb postup, kdy spouštíte BF3. Na ploše kliknete na BF3 ikonu - otevře se origin - ten otevře webovou stránku s BF3, kde si teprve vyberete server na kterým budete hrát. :D Vážně super otravná záležitost.
  • DarkShadow14
    nech si hlavne poriešia software a podporu, pretože nainštalovať niektoré hry dá zabrať...jeden deň nie je problém s ničím a na druhý to už zrazu nejde nainštalovať a hru sťahuje tristo rokov spôsobom, že percentáž klesne a sťahuje dané dáta opätovne, no a nakoniec, asi po piatich razoch, čo bol človek na hranici 90 percent, to radšej vyhodí error...ak mal náhodou niekto takýto problém tak poraďte, lebo ako vravím podpora je chabá...
  • nevim co všichni máte proti Orginu...mě osobně klient přijde lepší, než u Steamu....s nabídkou her a obecně přístupem EA je to horší, to nepopíram...ale alespoň si to neusurpuje přes 500 MB operační paměti, jako Steam
    • SirArag
      Mě Steam nebere ani 200 MB. Naopak mám problém s Originem, který mi při spouštění jakékoli hry neuvěřitelně zpomalí celý počítač.
      I když i to je divné vzhledem k tomu, že Origin bere asi polovinu toho co Steam.
  • 2Veskoslav@tiscali.cz:

    1) vraceny vyrobek je samozrejme vzdy pouzity, protoze tech 14 dnu mas na vyzkouseni (jak prekvapive)
    2) v pripade digitalni distribuce nevim co resis ... proste o hru prijdes, a nepujde ti hrat ... jak snadne ... a pokud nekdo zacne namitat, ze pirati a kdesi cosi ... tak sosnout si wearez muzu tak jako tak, takze prodejce ma na vyber, ze bud mozna proda nebo jiste neproda.
    • x_ander
      Jen pro upřesnění - co se týká koupených např. filmů, programů, hudebních cd a samozřejmě i her (vše na fyzických nosičích), tak ty můžeš při nákupu přes net do 14 dnů vrátit jen tehdy, když je neporušený obal (taková ta fólie, ve které to je). Pokud tedy nosič použiješ (resp. dáš pryč fólii), tak ti to zpátky nevezmou (což je v souladu se zákonem - §53 odst. 8 písm. d) obč. zákoníku, pokud by si to někdo chtěl ověřit).
      • x_ander
        A co se týká digitální distribuce, tak je to dobrý podnět k zamyšlení. V současné době (mluvím o českém právu) by teoreticky digitálně koupená hra měla jít normálně vrátit v té lhůtě 14 dnů. V praxi si dovedu představit situaci, že pokud si někdo na steamu nebo originu koupil hru (kterou nezačal hrát) a do 14 dnů odstoupil od smlouvy, tak by s tím u soudu uspěl. Pokud by tu hru dohrál a pak chtěl vrátit, tak z logiky věci by ho soud poslal do háje.

        Změní to od nového roku nový občanský zákoník, který na digitální distribuci pamatuje a říká, že digitálně koupený produkt vrátit nelze (resp. že nejde odstoupit od smlouvy v té 14-denní lhůtě).
  • A vy jim věříte? Jejich support neni schopen vyřídit rychle, kvalitně a bezbolestně sebemenší problém, natož tohle. Pouze snaha se zalíbit. Melou z posledního... origin čeká stejnej osud jako gfwl.
    • jj, dostal sem nekde kupon na hru od nich ... ne ze bych netusil ze si budu muset tu srajdu (origin) nainstalit ... ale tak nejak sem predpokladal, ze kdyz tam(na web) ten promo kod zadam, tak ze se mi ta gameska objevi v seznamu her na webu ... a ono prd. Tak sem se ptal supportu, kde ze si mam tu hru stahnout (coz na tom promo kodu bylo vylozene napsany - ze bude ke stazeni) a asi po tejdnu mi dorazilo, ze kdyz si nainstaluju tu jejich srajdu, tak ze ji tam uvidim ... ale na webu nikoli ... proste lol.
  • Jack1947
    Cha, nakonec to mame jak u Androidiho Googleplay takze dnes uz i na komplu, nelibi se mi hra tak ji vratim ( alespon ze ne 15minut to by , bylo/nebylo ani na tu instalaci *2* .
    • Mno jelikoz ne kazdej ma 100Mbit, tak i ten 1 den muze byt pomerne dost malo. Kdyz si gamesku koupis ted, tak se k jejimu otestovani dost pravdepodobne nedostanes nez zejtra po praci/skole ... a to uz ti zbejvaj doslova minuty. A proto si ja stahuju zasadne neomezeny testovaci verze ... ;D. Navic nekupuju zajice v pytli a sem na vyvojare i hodnej ... pokud to stoji za hovor, tak jim dam par mesicu na vychytani bugu.
      • Jack1947
        Ani nemusi, vetsina her nepresahuje jeste tech 7,5gb coz se da za den zmaknout ( i bez 100mbitu) *15* .
  • Nevím jestli 24h není moc dlouhá doba přece jenom se za to hra dohraje bez problému a pak ji zas vrátim jako by nic?
    • Treba to maj osefovany ... pokud se ti ulozi save ve druhym lv, tak uz to vratit nepude ... ;D.
  • No, možnost je to dobrá, ovšem nějak si nepamatuju, že by mě někdy lákal nákup hry přímo na Originu, nebo jen minimálně. Nemám problém s Originem jako takovým, ale ceny jinde bývají výhodnější.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit