Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nechápu co zde řešíte, je snad CoD svým pohledem z první osoby vykrádačkou Battlefieldu a naopak?
    To, že se v nějaké hře konečně pořádně použije systém volnosti jako v Assassins creed neznamená, že je to pouhá kopie v jiném kabátu.
  • Zklámání. Čekal jsem open world rpg a těšil jsem se na něj. To je takový Asasín v jiném kabátku. Ale aspoň ty mechaniky vypadají zajímavě, tedy až na ty qte. Takže ve výsledku tak eh, dá se.
  • Jack1947
    Takze tu mame prvni vykradacku ( no po Blacklistu uz 2) ktera kopiruje Assassína v poskakovani po streachah a hlavne lezeni. Grafika je temna a zas tolik leskla a plna odpudivych efektu neni ( jako na obrazcich) . Krvave dostatecne takze v tom bych problem nevidel.

    Soubojovy system je trochu toporny a pohyby nic moc, celkove ten pohyb hrdiny je takovy nemastny, trochu si bere taky z AC a to chytani a hazeni do ohne, + chytani a exekuce napr.

    No zatim to nevypada zle, hlavni hrdina pusobi take celkem dobre respkt. ( nulove pac tezko rict ale ne hrozne). Treba se Tolkien nakonec obracet v hrobe nebude. ( jen vrtet).
    • Ronox
      Řekni která hra nevykrádá? Takže všechny fps vykrádaj ostatní, openworld hry s vozidlama etc vykrádaj gtačko, nhl 2k vykrádá nhl od ea, atd atd. Jak jsem psal níž, tak ani nevíš co bych dal za to, kdyby ostatní hry vykrádaly například Mirrors Edge co se týče pohybu. Prolejzání škvír a parkour. K tomu openworld, ale to by pak všichni prskali, že to je Assains Creed ale ve FPS. Pokud mechanika posouvá žánr dál a vylepšuje zážitek a imerzi, tak absolutně nevidím problém v tom, že použije dobrou mechaniku z jiné hry. Zde to je freerun, souboje alá Batman, teleporty jako Dishonored atd.
      • Jack1947
        V klidu brachu, ja to bral skrze tady proklamovane "vykradani" v diskuzi. Vykradani je holt moderni a proc taky ne ze. ( nemusi to znamenat spatne). Proti vykradanise lze pojistit viz clanek aktualniho cisla Levelu - tedy odkoupenim firmy... obcas si nad machinacemi hernich vyvojaru nejeden hrac klepe na celo.
  • Erendiel
    Ten nemessis systém vypadá skvěle... někdo v týmu měl světlou chvilku *3*
  • Ronox
    Nechápu co tu děláte? Hry se ostatníma inspirujou furt a podle videa tenhle koktejl funguje a mně osobně se líbí. To, že hrdina umí šplhat jak assasin? Dyť je to dobře a konečně si nebudu říkat proč to jde jen v Assasinovi a konečně využiju trochu toho prostředí oproti těm sterilním žebříkům, provazům a "PRESS SPACE TO CLIMB UP". To, že to má bitky alá Batman mi taky rozhodně nevadí, protože tenhle souboják je super.
  • No jako fanoušek AC se mi nelíbí to, že to fakt působí jako modifikace. Pokud však tahle hra bude dobře hratelná a bude mít nějaký lepší příběh a nebude trpět stereotypem, pak si velice rád zahraji na Assassina v Mordoru.
  • Tak se to lehce provalilo. Je to nejspíš přímo kód z AC :)

    http://www.computerandvideogames.com/446568/assassins-creed-2-lead-accuses-shadow-of-mordor-of-imitation/
    • aspoň ikonky na radaru změnit mohli *1*
  • Lawliet
    Na obranu AC v AC IV už onen steath existuje. Teda alespoň ja jsem byl schopný infiltrovat, překvapovat, zabíjet tak, aby si mě nikdo nevšiml.
    • Ten stealth by byl fajn, kdyby byl obtížnější, protože díky keřům to bylo až urážlivě snadné :)
  • Velmi nadějně vypadající kopírka Assassins creed, pokud bude ve hře dobře ztvárněný stealth systém (který byl v AC hrách vždycky poněkud rozpačitý - sic se to poslední dobou lepší) mohlo by se dokonce jednat o kopii lepší originálu..
  • Dyť je to jenom fantasy Assassins Creed.. a s LOTRem to nemá společnýho nic kromě názvu a Sauronovo věžě, ale značka je holt značka :-/

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit