Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • At de Game uk do hajzlu,je to banda zlodeju *16*
  • Proboha co kromě názvu má společného JRC s anglickými GAME ?
    Frančíza a ještě mizerná .....
  • JRC sice neni nejlevnejsi, ale jak uz bylo receno nabizej super zakaznickej servis a jsou vzdy vstricni.
  • To jsem rád, že se tuzemským pobočkám daří. Frontu jako na rohlíky tam teda nevídám, takže jsem spíš překvapen. Tesco a spol. mívá zpravidla budgetovky a míň ambiciózní, především starší tituly. Jen vzácně tam vidím nějakou pořádnou akci, jako si pamatiju prvního Shifta za 3 stovky a zas tak dlouho po vydání to nebylo. Ale to je asi tak jediný, co mě napadá. Za Game jsem rozhodně rád. Pokud kupujete na jednu kartu pro 2 nebo víc lidí, tak se dá dostat i nějaká ta sleva, co stojí za řeč. Navíc tam občas vídám rodiče, a těm v Tescu tak někdo poradí...
    • Umaroth
      Asi tak, jako né že by game byl ultralevný obchod (někdy má ale moooooc pekné slevy), ale pristuk k zakaznikovi co game (JRC) předvádí nikdo v super(hyper) marketu nikdy nepředvede. Přesně tak občas tam vídávám rodiny s dětma co tam spolu s prodavačem vybírají hry pro své ratolesti. Sortiment mají super, a třeba ME3 sem dostal 2 dny před vydáním, takže služby taky super, nehlede na vykup&nákup preowned konzolovek atd. + slevová kartička kde mám již 15%...což je docela pěkné ( u nové hry to někdy dělá více jak 100 slevu). Takže by mě docela mrzelo, kdyby se nahodou stalo a Game nám zaniklo.....to se nesmi stat ! *3*
      • Pristup k zakaznikovi? Obednal sem u nich jeste pred vydanim BF3 jako darek pro tatu,penize mi strhly z konta a hru dodnes nemam,dovolani to nema nikde,vubec se s tebou nebavi.Takze ja uz od nich nechci ani p1cu ...
  • Teo: Výborně Mesány, dedukce! Hned na podruhé ses trefil.
  • montatatana
    "nejčastěji se nesly v té rovině úvah, že specializované herní prodejny mají mnohem pestřejší a širší nabídku, než prodejny ve velkých obchoďácích, což by celou řadu her de facto vyřadilo z prodeje v kamenných obchodech."

    To nějak nechápu. Jak je to myšlený? Vždyť Game jsou specializované herní prodejny ve velkých obchoďácích = obchodních centrech.
    A co by ty hry vyřadilo z prodeje v kamenných obchodech?
    • sleepless
      ASDA nebo TESCO si v UK prodávají hry sami, tak je to myšlený. Není řeč o nákupním komplexu. Kdyby GAME padl, tak jako kamenné prodejny budou fungovat ty ubohé koutky v TESCU apod., kde by samozřejmě nabídka byla dost na nic. Něco jako u nás Datart, ale ještě v horším.
      • montatatana
        Aha, už chápu, dík :)
        To "než prodejny ve velkých obchoďácích" totiž dost mate, spíš "prodej v obchodních řetězcích".
    • A jinak to bylo myšleno nejspíš tak, že zrušením poboček v Game by došlo k tomu, že si v obchoďáku nekoupíš hru, kterou v Game ano a kterou obchoďáky zkrátka nenabízí. Jako třeba Tesco, to taky prodává hry, ale zdaleka ne všechny.
    • Obecně: nájmy v obchodních centrech nebudou nejlevnější + jiné náklady na provoz + platy personálu. S iříkám, kolik těch her se v takovým obchodě musí prodat, aby to aspoň trochu rentovalo.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit