Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mne sa veľmi páčil aj Absolution. Menšie levely nepotešili, ale zas sa tam vystriedalo veľa prostredí. Je to dosť taká unikátna hra v sérii, je proste iná, podobne aj jednotka bola iná. Čo sa im tam prvý krát podarilo, boli väčšie davy ľudí. To skúšali aj v Blood Money, ale bolo to hrozné. Nový engine pomohol, na svoju dobu hra vypadala nádherne. Tento nový Hitman vypadá stále pekne aj keď to už je len taký upgrade. A niektoré animácie sú rovno použité z Absolution (ukladanie tiel do skrine) , to mi udrelo hneď do očí :) Každopádne chcelo by to nový Kane and Lynch. Hlavne dvojka bola bomba, lepší coop na minule generácii mal len Resident Evil 5.
    • Absolution byl hlavně trošku jinej žánr... Ne vyloženě špatná hra, ale nemělo to to "Hitman DNA". Ale taková normální lineární stealth akce. Je fajn, že v novém Hitmanovi se vrátili právě k té sandboxové otevřenosti.
  • hlavně stealthově chlapi! *15*
  • marakéš!!! ja som si vaše hranie kráľovsky užil a to som videá sledoval pri práci. teším sa naďalšiu sériu longplay, nech už bude hra akákoľvek.
  • Khanemis
    Díky za shrnutí vašich zážitků z Hitmana. Já si tenhle LongPlay opravdu užil. Přestože je to na první pohled dost jiná hra než bylo CKII, tak jsou tam mnohé paralely. V obou se musí dost přemýšlet nad dalším postupem (Marakéš se nepočítá!), v obou je hra do jisté míry předvídatelná (jak jsem kdysi psal do chatu, je to jako šachy), takže se dá rozumně plánovat. A přitom se vždy najde něco, co dokáže i nejlepší plán rozhodit, protože narozdíl od těch šachů je to vše přeci jen složitější. A tohle všechno krásně přispívá interakci s chatem, kde má i divák pocit, že se toho aktivně účastní. Prostě ideál.

    Co se toho vlastního narativu týče - je fakt, že pro vás to musel být úplně jiný zážitek, když jste celou sezónou postupovali vpodstatě kupředu, každou misi jen jednou. To to pak opravdu vnímáte jako jednotný příběh a celkem věřím, že se pak člověku už nechce až tolik vracet. Zatímco při původním epizodickém hraní si spíše člověk projde celou úroveň do mrtě, zatímco čeká na vydání další epizody.

    So good job, 47s. See you on a next contract.
    • Ale už by fakt mohli začať s pokračovaním Crusader Kings!
  • homeles8
    Tohle byly nejlepší gameplaye všech dob. Jen tak z nudy jsem si pustil první díl a pak jsem musel vidět všechny. Jasně, přišli jste o kreativní smrti, ale ty je lepší si zkusit opravdu sám doma. Ruleta mě bavila a taky mě bavilo když se hra proměnila v masakr ne kvůli losu v ruletě, ale třeba jen kvůli strčení paňáčka z balkónu jen tak ze srandy :-) No, nikdy jsem tak nebyl smutnej že skončilo viedo kde někdo cizí hraje hru. Vždycky si to radši zahraju sám a zrovna Hitmana hraju normálně, že 3 hodiny čekám na správnej moment. Takže jsem rád, že jste to hráli takhle, jinak bych se nekoukal. No, o to víc se těšim na druhou sezonu, nejen že si jí projdu sám normálně, ale i že se zase podívám na vaše voloviny :-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit