Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kde to mam stahnout? jsem nasranej *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10*
  • ja hraju treba na serveru Snowburn za kin Myth. Sice kin zacina upadat a lidi prechazet na jiny ale je tu lidi dost a hrajeme pro zabavu. Kdyz jsem byl u Czech Crusaders tak to byl opruz lidi v instancich akorat na sebe rvali kdyz nejakej clen zapomel i byd blby lahvicky na fear tak jsem odesel od nich. jinak hru vrele doporucuju vsem co maj radi tento svet a tezte se na rohan protoze od rohanu hra zacina bejt uzasna :)
  • Zajímavý článek, vcelku dobře popisuje současnou situaci.
    Borindil podal zajímavý pohled, Miranori čisté PR....
    Jinak i když nejsem zrovna přítelem toho způsobu reklamy, tak holt doba si to zřejmě žádá:

    Takže www.outcasts.cz
    Kinship Outcast na Laurelinu. Pohodový kinship lidí, kteří hrají lotro především pro zábavu.
    Podotýkám že nejsme RP Kinship! Jsme normální kin, ale líbí se nám atmosfera RP serveru.
    Tzn nepořádáme RP výpravy, nebavíme se na kinchatu elfsky a neoslovujeme se tituly.
    Prostě hrajeme pro zábavu bez zbytečných pravidel a povinností.......
    Jo a Lotro za zkoušku opravdu stojí ! Takže vzhůru na věc.
  • clanok fajn a hlavne ma zaujala diskusia okolo platenia :D kedze sa mi nechce platit do hier ani cent (vsetko ide do pitia a zradla xD)
    tak zatial som si fakt len hranim zarobil aj na kona aj na aukciu a jedine co ma obmedzilo je ten strop penazi co su 2 zlatky a to som 23 lvl
    a ohladom tych akcii tak predvcerom som kupil quest pack na lone lands za 1 turbine point co je fakt zadarmo zaujimalo by ma ci sa to stava castejsie alebo len raz za mesiac
  • To jste tak zahledeni do sebe, ze odsuzujete tu jednu vetu o AO, ktera se objevila v textu a ktera dava moznost lidem jit cestou RP?
    Hlavni sdeleni te vety bylo ze kazda hra je lidech, kteri tvori herni komunitu a RP komunita v LOTRO se da najit prave na onom serveru v danem kinu a jsem rad ze lide kteri se chteji totou cestou vydat maji moznost a dostali upoutavku kde zacit.
    Na hlasky typu noobove , ubohe, vnucovat, se neda reagovat.
    Sdeleni v clanku nebylo urceno lidem, kteri se takto vyjadruji v diskuzi, ale lidem kteri maji radi svet R.R.Tolkiena potazmo hru a chteji se teto "pohadky" zucastnit.
    Nejprve si zamette pred vlastnim prahem a chceteli hodnotit nas tak se podivejte na nasi kroniku kde vse podstatne uvdite.

    Miranori (ten zly PR co napsal tu vetu do clanku)
    • Souhlas, proč ne. Do článku se názor nějakého hráče určitě hodil a autor se obrátil na někoho, koho znal. Obviňování z PR je dost přehnaný. Pokud někdo začne hrát LOTRO, tak si snad najde kinship, který vyhovuje jeho stylu hraní, a nevybírá podle pár řádků v nějakým článku.
  • Naborove zmineni jsem cekal. Ale hned cely odstavec o noobech z anaruthu..
  • Clanek pekne popisuje situaci v Lotro a FTP model. O tom zadna.

    Ale co tam proboha delaji ty naborove texty skoro ve stylu Anaruth Order needs you? :)))
    To je na Laurelinu takova krize s lidma, ze je tahate na tento server a do tohoto prapodivneho kinshipu ?
    Jako 99% lidi je prece jedno, kolik AO nabiralo rekrutu, a koho nuti do RP ci ne atd.

    Recenze na Shadow of Angmar a Mines of Moria psal pan Sladek a byly v toto ohledu profesionalni. Nikomu svuj kinship ani server necpal.
    Tohle mi prijde docela ubohe.
    • To AO, ktoré si svojim šaškovaním takmer priviedol ku krachu. Že sa nehanbíš *10*
    • Anaruth order je banda, proste RP blázni, trošku namyšlení jak jsou dobří, chytří a čestní, nic jiného jim nejde, v podstatě nedokáží nic než jen řeči... ta reklama je fakt pěkně trapná musím se tomu smát. :)
      • Ano, lebo to je strašne v živote dôležité, dokázať niečo v online hre. Chlapče, chlapče, keď vyrastieš, pochopíš...
  • sam hru hraju uz od doby, kdy byla v US free. z duvodu nemoznosti koupit tam turbine pointy pres paypal (mozna to uz dnes jde) hru jsem si vyzkousel asi na 20 lvl a pak pockal na otevreni f2p v evrope. od te doby hraju zde a jsem spokojen. ze zacatku jsem narazel na spoustu omezeni, ale stacilo na jeden mesic zaplatit VIP a vetsina vyhod (ktere bych jinak musel platit separe) zustala. a kdyz jsem ted (na 50 levelu) poridil morii tak jsem dostal i zbyvajici classy, vice postav a tak... ze zacatku jsem byl skeptik, ale funguje to. jinak k clanku - f2p hrac muze mit dve postavy a ne jednu a s uvolnenim lone lands neskonci s volnymi questy na levelu dvacet ale klidne az ke tricitce...
    • Díky za upřesnění! Článek vznikal z pohledu lifetime hráče (f2p jsem testoval hlavně v betě a krátce po startu), takže některé novější detaily f2p hraní nemusím znát.
  • Promiň, ale moc to řešíš. A pokud je to LOTRO, kdo by tam asi podle tebe měl pobihat, když ne rasy, které ve Středozemi žili dříve či později a ve větších či menších počtech? Pak by to vůbec nebyl svět Středozemě. Tady je prostě možnost od vývojářů, zkusit si roli elfa, hobita, trpaslíka či člověka, výběr je na tobě. Pokud si říkáš, že čas elfů končí, zvol rasu lidí. Ale za tu já kopu i v reálu, takže vyzkoušet si Sličný lid byla pro mě jasná volba.
    Je to samozřejmě tvůj názor a já mám svůj. Ale když nehledíš na úplné detaily, hra je příjemná oddychovka v mém reálném životě. Navíc jsem získal plno přátel, kteří hru samozřejmě dotváří. Na toto jsem měl z mého pohledu štěstí a proto je tato hra pro mě jasnou volbou už přes tři roky.
    Ale jinak ti přeji také spokojenost v tvé oblíbené hře, ať je to jakákoliv. *3*
    Jde přece hlavně o zábavu a každý jsme jiný.
    • Omlouvám se, samozřejmě je to reakce na příspěvěk, ale nějak se mi ta reakce přapla na samostatný příspěvěk. Pokud to lze, tento smažte. Reaguji níže v diskuzi. Díky
  • Poricanor, Poricador zdraví Anaruth Order. Hned bych šel hrát znovu. Škola,práce,přílekyně a zkouškové je však všechen čas beroucí živobytí. snad to zas nevydržím a zaplatíme si VIP.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit