Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • zekinth

    Pro mne Blizzardi s jejich hrami přestali existovat když jsem se dozvěděl, že Diablo 3 nebude možno lokalizovat ani formou amatérsky vytvořených českých titulků. Jednička, i dvojka se mi líbily, a měl jsem je řádně zakoupené dokonce několikrát. Ale kupovat hru od někoho komu je jedno jak se mi bude hrát, a to dokonce natolik, že znemožní i případnou snahu o to mi v hraní pomoct, takový tvůrce nechť si se svým dílem vytře pozadí. Od takového já nic nekoupím, dokonce mi ani nestojí za to abych si takovou hru stáhnul z internetu, protože kvalitních her s českou lokalizací je v současném herním světě k mání opravdu dost.

    • Veskoslav

      Bože, to je blábol. Nekupovat hry jenom proto, že nemají češtinu. Je fajn mít možnost českých titulků, ale být až takto limitován je v dnešní době dost na palici.

    • twicer

      Jojo z těch pár zásadových čechů si blizzard sedne na zadel. Blizzardu hlavně není jedno, aby jeho online hry byli snadno napadnutelné, takže už víc než 10let znemožňuje snadné vrtání se v adresářích jejich onlinu titulů. Řekl bych tedy, že to je docela poměrně logický postup, kterým jim navíc alespoň na nějaké úrovní alespoň skutečně funguje, což se o dalších firmách tak jasně říct nedá. 

      Takže až tato hra vyjde, nezapomeň do budoucí recenze ještě jednou napsat, že kvalitních her s českou lokalizací je v současném herním světě k mání opravdu dost. To jim ukáže.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit