Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zdravím mám takový problém s DARK SOULS Prepare to die . Nejde mi uložit hra normálně vypnu hru přes Quit Game což by se hra normálně měla takhle automaticky uložit pokud se nepletu :) bohužel ale mě se neuloží. Mám to stažené z piratbay víc link : http://thepiratebay.se/torrent/7563479/Dark_Souls_Prepare_To_Die_Edition-FLT
    s instalací jsem neměl žádný problém zkoušel jsem reinstal kamarádi co stahovali semnou nemají takovýhle problém. Mohl by mi někdo pomoct ? :) byl bych moc vděčný
  • GfWL .. to je system jakýmu moc nerozumím koupil jsem F1 2010 ... multiplayer nejde, vždy mě to vykopne těsne před vyjetím z boxů... dobře novej učet jiný hra Flatout2 maká jako po másle... vyjde F1 2011 koupím nainstaluju na tom novým učtu a nic stejnej problém jako s 2010 :-))) single dobrej ale kupoval jsem to hlavně kvuli multaku takže nevím nevím asi dělám něco blbě ale když napíšu na podporu tak se odkazuje jeden na druhýho že u nich je vše ok...
  • Ja mel GFWL u hry Red Faction: Guerilla a vubec se mi tam neslo zaregistrovat, ikdyz jsem pouzil svoji valid email adresu a pak samozrejme nesel ani login, proste jsem pak zkousel i jiny email a nic, za celou dobu se mi to nepovedlo rozchodit a ta hra mi pak nedovolila Save game diky tomu, ze jsem nebyl loggnuty do GFWL. No asi pockam za zkusenosti, jestli budou ohlasy, ze to jakz takz funguje, tak si to koupim.
  • Jestě, že jsem si to pořídil na stationa. Navic to je hra u který velká tv a zvuk dělaj svoje...což je taky častějš pořadně právě u tý konzole. GfWL je další hřebíček do rakve už tak problematický konverzi. Přál bych si aby to i na PC byla pecka, ale spíš to bude třeba jak s Residentama, který na PC nikdy nebyli ono. Grafiku budou na pc lidi kritizovat, ovladání je oříšek převíst v tomhle případě na klavesnici(analogový pohyb) a myš, a celkově předpokladám, že to bohužel nezvládnou..už i z důvodu, že na PC nic nedělaj...,ale třeba se pletu...uvidíme.
  • GfWL je po neoholených ženských podpaží a tureckých kalhot ta nejhorší věc, která potkala západní civilizace od dob druhé světové války.
  • games for windows to je to jak kvuli tomu pri startu hry musim mackat escape? vopruz :D jako ja si semtam hru koupim i kdyz ma trebas jen singl. Amnesia byla napriklad dobra koupe. Ale davat litr za origo kdyz warezova funguje lepe. je zdarma a nebudu pak nervit kdyz vyjde nejake dlc... tak treba mass effect 2.. kolik usily a penez by me stalo si to zaparit legalne... takhle napisu do vyhledavace mass effect. dam download a necham bezet torrent na liste. druhej den jednim setupem spustim instalacku a druhym setupem (6 gigovym) spustim dlc a patch v jednom. a pak dam play a to je vse... hry at si kupujou amici a nemci. ja nato nemam prachy ani nervy
  • skvely tak uz nemam zajem :D leda crack no

    PS: vzpominam si jak sem mel prvni hru s touhle sluzbou a to bylo Gears of War uz tehdy s tim byli problemy v ty dobe dokonce ani nebylo pri registraci mozny registrovat si CR takze sem dal USA.A mam to tam do tedka vlastnim pres tuhle sluzbu jen asi 4 hry taky fakt nechapu proc to do hry vubec nekdo se*e tady to je mozna jak nekdo psal... ale u ostatnich her? jak to nekoho vubec muze napadnout.Nastvalo me kdyz sem mel problemy s GTA IV kvuli multiplayeru dalsi vec ze Batman Arkham City je v krabicovce pres live takze taky ne diky.Netesim se az nam oznami ze GTA V bude pres Live taky to si snad prostrelim hlavu.
    • A jak přesně ti pomůže crack? GFWL budeš potřebovat úplně stejně v cracklý verzi jako v originálu. Pokud ti nevadí GFWL ve warezu, ale origo kvůli němu nekoupíš, je to jen hloupá výmluva pro pirátění.
      • Asi mas recht stejne me ta hra nezajima :D takze ji nekoupim vubec a je to.
        • prepare yourself to die anyway *7*
  • trolo
    Jasne a potom budu zase dristat ze sa to nepredava lebo na PC sa len kradne...ale to ze tam naseru taku cipovinu ako gfwl to ich nenapadne...ved to je najhorsia sluzba na svete. region locky na hry, region locky na ucet, region locky na zaregistrovanie hier(len niektore krajiny maju povolene) atd atd....cela ta picovina by mala byt pochovana uz kde to sme. som mal neskutocne nervy s rozbehanim batmana a povedal som si ze uz nikdy viac si nekupim ziadnu hru na gfwl aj keby to bola neviem aka pecka.
  • Zapoměl jsem na ten link :)
    http://www.pcgamer.com/2012/01/31/my-strangest-pc-gaming-problem-yet-ive-lost-games-for-windows-live/
  • Doporučují přečíst...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit