Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ale že by k tomu přidali i podporu češtiny pro naši malo zemičku to asi né,co ? *13*
  • Pánové!
    Chápu podporu MP. Po čase je poznat úbytek hráčů a to hlavně v DM. Ani mi nevadí, že DLC už vlastně není DLC, ale stalo se součástí samotné hry.
    Co je ale strašné, tak jsou změny v samotné hře. Vývojáři, kteří ladí Quake Champions, si o subotniku po páteční mega chlastačce půjčili Dooma a "napsali" 34GB kódu. Ano! Update je obrovský a změny bohužel také.
    Bez dotazu a bez upozornění zmizí vše! Statistiky, vlastní nastavení, level, naspořené hack modules... Prostě začínáte jako blb úplně znovu od nuly.
    Hlas "vypravěče" je prohnaný modulačním zvukoprzničem. Možná flangerem, nebo jiný udělátorem. Teď už navíc hlásí (celkem zbytečně) všechny nadcházející quady, motorovky a BFGčka. Navíc se objeví pouze jedna ze vzpomínaných propriet. Tedy zásadní změna herního způsobu. Navíc omalovánky ve statistiká, menu a samotné hře nebyly vůbec zapotřebí. A takových věcí je zde mnoho.
    Za mě velmi nepovedené a mám ohromnou chuť Dooma vypnout a znovu již nespustit!
  • XorxoxTalarius
    Tak jsem si DOOM prave koupil, ale nejvetsi rozhodovaci dil na tom melo to ze stoji momentalne jenom 15 Euro *1*
  • Spades
    Já si například předobjednal XCOM2 i se Season Passem a kdyby to teď dali klidně celé zadara, tak nevím, proč by mi to mělo vadit?
    Season pass a hru jsem snad koupil proto, abych to mohl okamžitě hrát, když už jsem to 2x projel, tak je mi vážně u prdele, kdo nebo co to dostane zadarmo, nebo ve slevě, good for them.
  • Je to trochu problem zakazniku, je hrozne moc lidi, co delaji nesmyslne pre-ordery a pre-purchasy a season passy. Vsechno jen pro to, aby si vydavatel namastil kapsu. A zakaznici je v tom podporuji... Dokud sou za to lidi ochotni platit, tak to takhle bude dopadat, Season passem tak nejak davas duveru vydavatelum/vyvojarum, ale proste prijmas i tu moznost, ze s tebou vyjebou :)
  • Draken69CZ
    Smutná, zapomenutí hodná hra, toto to jen dokazuje *13*
    • A co bys chtel? Prisla, zapl jsem, dohral jsem a jdu zase na dalsi. Normalni kolobeh, nevim co resis.
  • Femto
    A co ti co si zaplatiti Season Pass??? Tohle je fakt hnus už...
    • Co by? Penize, ktery za to daly uz davno propalili hernim casem, takze neni na miste, aby vubec meli nejaky kecy.
    • A co je jako s nimi? Nutil vas nekdo jim ty prachy cpat? Nenutil, nacpali jste jim je dobrovolne, tak ted nebrecte. To uz rovnou muzes brecet, co ti chudaci, co si v breznu koupili Andromedu za 60 EUR a ted stoji 20 EUR... Mne by ani ve snu nenapadlo platit nejaky seson pass, dost casto za polovicni cenu cele hry. A v poslednim letnim vyprodeji na Steamu jsem vzal jen jednu hru, Rise of Tomb Raider a za cenu 20 EUR jsem dostal kompletne vse, i ten season pass. Stacilo si rok a pul pockat.
    • Krescz
      Dobře ti tak a všem co si platí předobjednávky a season passy. Nemáte nárok si stěžovat.
      • Femto
        Jasně. Takže ti co podporují vývojáře, jsou vlastně ti špatní a ti co čekají na slevy či dokonce na season pass zadarmo, tak jsou ti dobří. Kolik ti je?
        • Spíš kolik je tobě, když máš neustále potřebu brečet nad něčím, co je naprosto přirozené. A ti, co si to koupí ve slevě, snad vývojáře nepodporují? Ty ses na hru těšil, tak sis ji předobjednal a zaplatil plnou pálku i se Season Passem. Předpokládám, že jsi nějakou dobu hrál/hraješ a teď se cítíš ublíženě, že lidi, kteří z toho nebyli nějak odvaření a koupili si to teď ve slevě, protože nemají co hrát, zaplatili méně. To by takhle potom mohl brečet úplně každý....Já jsem taky koupil GOTY Shadow of Mordor za daleko vyšší cenu, než byla teď v letních slevách na Steamu a nestěžuju si.
    • VladanD
      Tak někdo si hru koupí hned jak vyjde za plnou cenu a někdo si počka třeba rok dva na slevy. Spostu her koupíš po dvou letech se season passem, rozuměj GOTY verzi, za 15 babek i méně. Já v tom žádný problém nevidím. Ale to bude asi tím, že já jsem ten druhý případ, který si počká na výrazné slevy, protože nechce dávat 60 babek za hru a z pirátění už jsem dávno vyrostl.
      • Femto
        Slevy OK, ale tohle je ten tah, kdy je ta hra evidentně mrtvá, tak zkouší dát zadarmo to, co prodávali za cenu Season Passu. Jestli vám to připadá v pořádku, tak jsme tam, kde jsem si zasloužili.
        • Spades
          Hodně her dává season pass zadarmo po nějaké době, nechápu v čem je problém?
          • Femto
            tak mně řekni nějaký příklad. Chci rok starou hru, AAA hru, která dala všechny DLC v ceně Season passu po roce zadarmo.
            • hmmm tak ty seš taky dobře arogantní hovádko viď
            • Je to jednak trochu os*r na zakaznikov co zaplatili a potom to aj naznacuje ze MP je mrtve alebo minimalne polomrtve. Ak firma si takymto sposobom nastve zakaznikov a stale sa jej to vyplati alebo ide do toho, tak bud tych co si zaplatili seasn pass je malo a nebude to take zle alebo proste su na tom tak blbo ze potrebuju nahnat co najviac ludi aby tu hru este ako tak udrzali pri zivote. Nech uz je dovod akykolvek, MP v Doomvi je domrveny a nehratelny. Nieje to ani klasicky Doom a ani moderne FPSko. Evidente sa snazili zapacit dnesnym hracom CoDu a podonych FPS ale udrzat si aj starych hracov, tak Doom mp zostal niekde napol ceste.
            • BF 3 má premium a za to si pořád připlatíš.
            • Spades
              Řekl jsem po nějaké době. Po nějaké době to dal zadara BF3, tady máš příklad.
              Nebudu ti dávat příklad po roce, když o tom vůbec nepadla řeč.
              To je jak říct, že spousta NB má dedikovanou grafickou kartu a ty řekneš, ať ti dám příklad tabletu s 1080Ti...
            • Femto
              chtěl jsem příklad. Nic víc, pokud nemáš, tak prosím odleť...
            • Spades
              Proč rok starou? Doom MP není úspěšná hra, tak to dali dřív, ale třeba BF taky dává season passy zadarmo, sice po delší době, ale to je tím, že vydělávají dlouho. Doom moc lidí už nehrálo, tak dali season pass zadara, aby tam nahnali víc lidí, stále nevidím problém.
              Jestli jsi jen salty, že si za to zaplatil a teď je to zadara, tak je to tvůj problém. Buyers regret není dobrý argument pro to, abys na to nadával.
              Nebo jinak, lidi co zaplatili season pass si hráli, dokud to neumřelo a teď budou moct hrát znova s novými hráči.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit