Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kultovni pecka, nasel sem ji v na hry.tojepohoda.cz za solidni cenu
  • Stáhnuto, částečně hráno...jede sice jen v DX9, ale vypadá to celkem dobře...co se týče mimiky, tak tech-demu nekecali...je to dechberoucí!!! Odehrál jsem asi tak 20 minut (těžko se to pozná, když sem to musel každý 3 minuty killovat přes Správce souborů *1* )
    ...mám z toho ale poněkud CoDkovej pocit...děj je opravdu o dost svižnější a napínavější oproti jedničce, ale mám pocit, že bude dost béčkovej...takže takový Modern Warfare 2 s nanooblekem...ten mimochodem prošel změnou poněkud většího rázu než jsem čakal, ale podle mýho jednoznačně k lepšímu...přidali tam dost nápadů, aby podpořili heslo Engage, Adapt, Survive...rozhodně je na co se těšit!!!
  • K debatě o rozdílu grafiky mezi konzolovou verzí a PC verzí:
    V době vydání XBoxu360 byla běžná PC taky zastaralá. Raději si peníze, ušetřené na stálé modernizaci PC (např. z koupí nových grafáren v ceně aktuální konzole jsem fakt vyrostl), vrazím do reálného života (holky, auta, bytu, vzdělání, ...).
    A vůbec, raději bych si zahrál např. Zeldu na směšně výkonném Wii než nějakej shit v ultra-moderní grafice na PC.
    • ...já bych si zas nikdy nekoupil konzoli v ceně grafiky s tim, abych byl nucenej si každou hru, kterou si chci zahrát, kupoval za nesmyslně velký peníze, navíc s oškubanou hratelností a grafikou...(koupim si 8 Ačkovejch titulů na konzoli a kámoš co má kompa si pořídí stejný a ještě mu zbyde na dárek pro přítelkyni HÁHÁ)

      BTW...do holky bych nikdy nevrazil tolik peněz jako do kompu...ten totiž zůstává a nemusim se s nim tolik hádat...(nejhorší je, když pouštíš k vodě holku, do který si investoval hodně -šperky atd.)
      ...a jestli utrácíš prachy za holky i na kalbách, tak si pěknej ubožák a neumíš si to na světě zařídit *5*
      • ano.... virtualny svet je dôlezitejsi... neandertalec :)
      • ty si hodně vtipnej...
    • tak co sem vubec lezeš? běž někam pařit na dízu, Já radši dám jednou za 3 roky pár korun za lepší PC a užiju si opravdové FullHD rozlišení a perfektní grafiku než nějaký pseudo rádoby HD a k tomu ještě fuj fuj detaily na konzolích. (Sám vlastním X360)
      Dříve to nevadilo protože na rozlišení standartní TV nebylo nic vidět, Dneska to už ale neplatí.
      • Pokud jsi dobře četl, tak jsem psal o tom, že grafika není všechno a dát hlavně na ní vyjde zbytečně draho vzhledem ke kvalitě hrané hry/her. Je to jako kupovat hovno zabalené v hedvábném papíře. Nebo jako Lady GaGa - nakašírovaná na povrchu, ale jinak hnusná jak prdel. Samozřejmě že existují výjimečné hry, kde se high-tech grafika snoubí s vynikající hratelností - např. Crysis 1. Ale taky si pamatuju, že v době svého vydání si tuto hru málokdo mohl užít na max. detaily, protože dobrá DX10 karta v tý době stála zhruba 12-16 tisíc, přechod ze single-core sestavy na multi-core sestavu taky několik tisíc zabralo, atd. Takže to si pak už normálně uvažující a žijící člověk položí otázku jestli mu to za to stojí, nebo jestli raději peníze utratí za smysluplnější věci (a eventuelně si počká na cenový pád či novou generaci konzolí).
        Pochopil jsi to? Děkuji.
        • Plno lidí ,stejně jako já ,má počítač za svou velkou zálibu a chci mít to nejlepší na trhu*5* . Někdo utratí plno peněz za auto,další za rybaření nebo airsoft.Je každého věc co si pořídí a nikoho tady nezajímá ,že by sis koupil radši něco jiného.
          • Ona ti to mladá vysvětlí, jestli nějakou budeš někdy mít, natož kdyby jsi se chtěl někdy, náhodou, postarat o rodinu...
            • Však mi to už vysvětlila *3* častěji než jednou za dva nebo tři roky se neupgraduje. Mám už něco přes rok svou sestavu ve stejné podobě - Athlon II 4x 630 (unáhlená koupě), 4 GB RAM a HD 5770 - a stále dostačuje. Jediné, co mi nejde plynule spustit naplno je GTA IV - dohled detailů na 100 z toho nevymáčknu. A ono dát jednou za tři roky ty 3 - 4 tisíce za novou grafiku/větší disk/další paměť není zase taková pálka jako když nabouráš auto nebo si pořídíš potomka *1*
  • Jsem jedinej, kdo si myslí, že když ta hra bude dobrá, prodávat se bude beta nebeta?
    • Nejsi, ono je to spíš tak, že těch udajně 10 000 pirátů co si ji stáhlo, by si ji stáhlo TAK JAKO TAK! je jedno jestli ted nebo až vyjde finalni verze. Většina z nich si ji stahne stejně znova. Ten kdo si ji chtěl koupit si hru koupí.
  • Já plánuji udělat si takovou "velkou" obědnávku...Takovej EA balíček ve kterym bude Crysis 2, Dragon Age I,II a ty Bioware points a taky Battlefield Bad company 2, BFBC 2 vietnam.Celej rok sem si skoro nic moc nekoupil... *4* O mý finance myslim taky nepříjdou *3*
    • ...já si počkám na slevy na Steamu...
  • Lid, to je nejvetsi omyl Zeme. :-D I ty opice jsou slusnejsi... :D
  • Ahoj lidi musím se přiznat že jsem neodolal a beta crysis 2 jsme si také stáhl .
    Hry jsem se trochu bál po celkové náročnosti na pc pač si vždy crysis zapnu jen na ultra když crysis tak jen ultra .
    Hra mě příjemně překvapila že i v plných detailech na 1680x1050 má hra min 26fps což je dobré ( ale jde jen o betu a rozdíl v náročnosti od plné oficiální hry se muže nakonec změnit )
    Co se týka hry samotné moc mě dostala : Pěkná dobře se vše hýbe takřka dokonala podtržená hudba . Co se týka obleku s ovádání měl trochu jiné a nějakou domu mi vubec nesedělo ale po zhruba 1h hraní vše sedí jak nejlepší boty .
    Co se týka uniklé verze hry tak s tímto nejsem vubec spokojen ba naopak je to hruza ale jak se říká vše zlé je k něčemu dobré hra poslouží jako testovací na HDD PC a lidé se tak mohou plně rozhodnou zda to jejich pc zvládně a hru si obědnat . ( Z duvodu že samotná beta obsahuje hodně a hodně chyb jsme moc rád že jsem si udělal předobědnávku Nano edice kde bude již vše plnohodnotné a věřím že ukradenou betu lidé soudí spíše jako demo hry která má mouchy a objednají si plnou oficiální hru . Navíc s CZ titulky a na Xzone s trikem crysis obleku zdarma .
    brianmike2
    • nano edice stojí na xzone 3799 *1* good luck
  • ucho - "překousnu i to, že z toho těžíš ty" "už jsem si zvykl, že je to nevděčné" "mrzí mě na tom jediné, mé práce využíváš zdarma s velkou pravděpodobností i ty"

    ty už si koukám ani nepamatuješ co tu píšeš, už to vidíš nebo jsi zase slepej? Neustále tady plácáš o tom jak je hrozný, že tvý plody využívám i já, to je fakt moc.

    Že to není předmětem diskuze? a co příspěvek z 13.02.2011 18:12, proč si vůbec začal plácat o tom jaký si samaritán a kolik tisíc hodin děláš zdarma pro všechyn lidi? když to není předmětem tak o tom nemel, ale vzhledem k tomu, že se jen vykrucuješ, tak stejně lžeš a jak si správně podotkl, lháři jsou spodina společnosti, nechápu že se takhle prezentuješ, ale to je tvůj boj.

    Ano, já si vymýšlím, to pozná i úplný trouba, že se jedná o jakousi parodii na to co tu píšeš ty, nevim co do toho cpeš lhaní, když už tak do toho cpi pojmy jako sarkasmus, ironie atd.

    Každopádně tvoje osoba mě fakt neinteresuje, když tě to baví, tvoje věc, co já s tim.
    • myslim, ze vase hadky jsou uplne zbytecne, protoze jestli tu hru instaloval a treba i hral, tak ji uz vratit nelze. hehe.
      • ucho
        ano, proto jsem se tam tehdy zmínil, že bych chtěl takového člověka osobně vidět, kdo se takhle bude hru pokoušet vracet :) ale to nemění nic na mém názoru, že takové chování pro mě nemorální je :) (tedy důvod oné debaty řešitelný byl :) )
        • ucho, vše co už mělo cenu k tobě říci už jsem řekl, na tuhle slohovku kde jen papouškuješ už řečený nemá smysl nějak reagovat, stejně to zase překroutíš, nebo odmítneš podat vysvětlení, jako v předchozích vláknech.

          Ale abych tě vyvedl z omylu, tahle moje reakce na kterou si psal ten sloh je na úplně jiné vlákno a ne na to s tou otázkou o vrácení her a zda je to morální, tak se trochu vzpamatuj, máš v tom guláš, vlákno začlo 13.02.2011 17:02 Martin a onu diskuzi o ne/dělání zadarmo si nastartoval reakcí na toho Martina svým komentem 13.02.2011 17:14 ucho@tiscali.cz "dokáže někdo z vás v dnešní době dělat pro ostatní něco zadarmo?"

          Následně jsi už jen tahal triko tím, že děláš tisíc hodin zdarma pro všechny a rozčiloval se, že i já prý využívám plody této tvé chraitativní práce zadarmo, a když tě cca 5x žádám, aby si vysvětlil jakým právem na mě štěkáš a co že to tedy vlastně děláš, tak skutek utek a najednou to není předmětem diskuze.

          Srovnej si to trochu už se v tom ztrácíš.
          • ucho
            a zase :) kde jsem se rozčiloval? ty si nevidíš do pusy (na to co píšeš...). spodina společnosti.
            • ale jdi ty spodino, tohle už je nějaká recese nebo trolling ne?
    • ucho
      pokud si tedy nepamatuješ téma diskuze, řešila se morálka. prohlašoval jsi, že je morálně v pořádku objednat si na internetu hru, doma ji dohrát a pak ji do 14 dnů posílat zpátky s tím, že chceš vrátit peníze. vydával jsi to za morálně správné, já ti jen odpověděl, že to považuji za nemorální. naznačil jsi, že být to na mě, zákony by byly fašistické. zajímavý pochod myšlenek, ale budiž.
      v důsledku tohoto jsem vznesl dotaz, který měl za cíl zjistit charakter přispívajících lidí, tedy zda je zde vůbec někdo, kdo dokáže pro druhého člověka udělat něco zdarma. tedy jestli jsou ještě lidé, kteří se nesnaží každého nějak ochcat nebo na druhém vydělat.
      prohlašoval jsi, že nikdo takový není a že zadarmo ani kuře nehrabe. tedy jsem tě vyvedl z omylu, že to tak není a jasně jsem zdůvodnil proč. nevím, co si chceš dokázat dál tím rozebíráním mé osoby, každopádně nestíháš ani sledovat směr diskuze a občas plácáš trochu mimo téme :)
      doufám, že jsi pochopil tohle snad krátké shrnutí.
      • Tohle je hádám reakce na to úplně jiné vlákno s jiným tématem, opravdu neumíš číst nebo chápat, nebo obojí viz včera můj koment ohledně vracení her.

        Zde 13.02.2011 15:47 Stan
        "jen využívám svýho práva vrátit něco co jsem vyzkoušel a z nějakého PADNEHO DUVODU vrátil. Pokud někdo SYSTEMATICKY TOHLE s hrama dělá, pak bych to označil za NEMORALNI, ale ne když je k tomu pádný důvod, ty v tom ale koukám rozdíl nevidíš"

        Ten capslock byl nevyhnutelný, hlavně mi prosím zase nacpi jak tvrdím, že tohle ochcávání systému a vracení her je podle mě morální, vymysli si zas něco ať je sranda.
        • ucho
          ty si neuvědomuješ, co jsi tam psal předtím že :) jasně jsi tam své chování definoval, tedy na tom jsi postavil svoji otázku morální/nemorální. pak jsi tam ještě přidal cosi o tom systematickém konání. předtím jsi však dal jasně najevo: koupil->dohrál->vrátil a otázka morální/nemorální.
          takže to zopakuji, se lháři postrádá debata veškerý smysl, protože překrucují co se dá, když se jim něco vyvrátí normálním argumentem, mění téma a přidávají další věci, snaží se pak vykroutit co to jde. třikrát fuj na tebe :)
          • :D ale uvědomuji, rád to tad odcituju za tebe, a ne výmysly:
            "považujete za nemorální a trestné když si koupím hru přes internet, doma jí dohraju, ale pak jí zase do 14 dnů vrátím s tím, že jsem jen využil zákonné možnosti vrátit zboží zakoupené prostřednictvím prostředků na dálku do 14 dnů? "

            Tohle byla položená otázka, ne názor, následně byla diskuze kde můj názor byl definován již v zápětí
            viz
            "Ano, je podle mě morálně správný, když koupím něco co jsem nemohl vyzkoušet a pak jsem to podle zákona zase vrátil, všechno v cajku, jak morálně ,tak podle zákona."

            Další reakce už byla ta co je tady výše, ty si fakt případ exota, cucáš s z prstu výmysly, když tě načapám že kecáš, tak přestaneš reagovat nebo nadáváš do lhářů a přitom sám lžeš jako když tiskne, nezbývá než přihodit moji reakci kterou jsem tě odhadnul už dřív "proč mám ten dojem, že 100% moralistům jako ty se vždycky nejvíc práší od huby? " *2* Přesně jsem tě odhadnul pane moralisto : )
    • ucho
      ale pamatuji si to moc dobře, ale jak to mám vysvětlit někomu, kdo nepochopí smysl psaného textu? nikde ti nic nevyčítám, je to prostě jen negativum, se kterým nic neudělám a nijak ho neovlivním, tedy je zbytečné si s tím kazit další věci... ty jako člověk jsi mi ukradený, nesnaž se mi tady namluvit něco jiného, nic takového jsem neřekl :)
      není to předmětem diskuze, byla to pouze reakce na tvou větu, že NIKDO nic takového nedělá a vytasil ses s citátem "zadarmo ani kuře nehrabe". tedy jsem tě vyvedl z omylu a tečka. smyslem diskuze nebylo se v tom babrat, jen jsem poukázal na to, jak je společnost a myšlení některých lidí deformované a jak je v dnešní době většina lidí vychcaných, včetně tebe. chápeš směr té diskuze? nemusíš to stáčet na téma, které s tím nesouvisí, tedy na samotnou moji osobu (několikrát jsem ti to řekl, pořád ale reješ do mé osoby), tedy řeš téma a ne mou osobu stále dokola, když tě neinteresuje... :)
      mimochodem ty jsi mě nikde při lži nenachytal, já tebe ano, tak ji tady na mě nemusíš vytahovat. nebo nechápeš mou větu: já mám svědomí čisté? :)
  • outro
    http://www.youtube.com/watch?v=-gCPjYN-6pc
  • Musim priznat ze som to vyskusal ale len ako Benchmark test pre moj PC a hlavne chcel som vidiet jak to vyzera, dopadlo to dobre a mam uz Crysis predobjednany. Hold vsetko zle je na nieco dobre :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit