Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • lol takovej hate.. :D ja si to koupim už jen z nostalgie k zoo tycoon... hra vypadá dobře a rozhodně mne zabaví na další dobu než všechny ty braky co dneska vycházej... např. Remnant from the ashes byla otázka 14 hodin. Tudíž jediná věc co mne bude zajímat zda za svý peníze dostanu něco k čemu se budu moct vrátit. Což je v případě tycoon hry mnohem pravděpodonější než u arkádovejch stříleček či oživlejch mrtvol typu WoW classic který se Blizzard rohodl pohrbít pod placené goldy.

  • Absolutně jim nevěřím. Oni tyhle hry prostě neumí. Je to krásné a očividně mířené na youtubery, kteří za ně pak dělají hezký marketing. To, že hratelnost je mizerná je druhá věc. Planet Coaster žádný zázrak, žádná výzva. Hra může bavit asi jen člověka, který se vyžívá ve stavění. Tam jdou opravdu zázraky, byť i ty nástroje jsou strašně krkolomné a aby se postavilo něco, co hezky vypadá, je třeba využít nespočet triků a mánévrů jak nástroje oblbnout. Prostě děs. Celé to pak navíc ještě vede k tomu, že hra běží s pár FPS. Jurassic Park pak hratelnost pohřbil raději ještě důkladněji a snad tu hru můžou hájit jen mega fanoušci dinosaurů, kteří zároveň můžou být rádi, že mají aspoň nějakou hru. Jak jsem si tenkrát předobjednal Planet Coaster za nekřesťanský prachy, tak tady budu tisíckrát opatrnější a koupím možná někdy v nějaké slevě. Každopádně se nedá upřít, že animace a grafika obecně je parádní. Ale to je vše.

  • yeniczek

    Já pořád nechápu, proč teda tolik odflákli ten Jurský svět...

  • Akorát když ukazují takovéto všemožné detaily, tak vyniknou jiné věci kterýma se tak podrobně nezabývají.

    Když pak člověku předvádí detaily jak žirafy kopou do bobků tak pak člověku připadá divně ten úplně nečinný povrch po kterým chodí. Písek ve kterém zvířata nezanechají stopy nebo jakoukoliv reakci, tráva která nereaguje když ji zvířata prochází.


    Ale všechno to jsou malichernosti které nejsou důležité jen to kontrastuje s rozkopáváním bobků:)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit