Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vždyť to stojí kolik? 20 babek? Za ty peníze to úplně v pohodě stojí. Jasně - obyčejní amatéři v tom nevytváří 20 AAA denně. Ale pár fakt kvalitních indie kousků tam najdete. Pokud od té hry očekáváte obsah v hodntě 20 babek, budute mile překvapeni o kolik víc toho dostanete. Pokud někdo naivně očekává nekonečný přísun vyladněého obsahu, tak je zklamán. Ale to není tak úplně chyba hry.

    Např tady máte kolekci desítek Dreams her, které tu cenovku úplně hravě obhájí: https://indreams.me/collection/cMVAMhppKGg

  • spoock

    A já blbec si to koupil, strávil jsem v tom cca 2h, abych zjistil, že mě to nebaví.

  • V tý hromadě her jsou zajímavý hříčky úplně utopený a často nezajímavý hry dál okupují vrchol žebříčku. Přitom by jen stačilo to přeorganizovat a hned bychom byli jinde. 

    Pomohlo by, kdyby hraní bylo zdarma a jen tvorba (dreamshaping) byl placeny. A snadnejsi tvorba ve více lidech a sdružování takových lidí by taky umožnilo vznik ambicióznějších projektů. 

    • Derp_1337

      Přesně tak. Kdyby tvůrci věnovali trochu času, aby tam někdo moderoval ty hry, tak by to bylo obrovské plus. Hráči nemají tolik času, aby tam procházeli hromady položek v seznamu s snažili se najít něco zajímavého.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit