Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Příběh by měl dělat ten kdo dělal New Vega... Černější budoucnost si neumím představit. To myslí ten pán vážně?
  • https://www.youtube.com/watch?v=mLJ1gyIzg78

    Hodinu a pul dlouha analyza Falloutu 3, ktera poskytne hloubkovy pohled na universum Falloutu, gamedizajn, gamewriting a problemy her od Bethesdy. Je to dlouhe, ale velice kvalitni, vtipne a doporucuji se na to podivat, jestli mate cas.
    • Tak to je celkem známý problém u bethesdy. Příběh mají dělat vývojáři New Vegas, a explore bethesda. Dokud se tak nestane, hra nebude tak dobrá, jak by mohla být.
      • Jejich gamesy jdou od 10 k 5 .. od dob Oblivionu (na nem to zaclo), a je to cim dal horsi. Nemusis ani spoustet hru, staci se podivat na cim dal horsi UI ... jako inventar v podobe seznamu je to nejhorsi co kdy kdo moh vymyslet (teda on u toho nejspis vubec nepremejslel). Fallouta zabili tim, ze terminovali SPECIAL. Tam kde v F1/2 melo smysl resit kazdej bodik, to od 3ky vejs nema smysl prakticky zadnej ... proc by sis mel davat body do zbrani, kdyz stejne budes chodit a strilet jako v FPS.
        • Další expert, co hodnotí hry od Bethesdy a ani je nemusí spouštět...
          • Nech si ty žvásty. Bethesda koupila práva na Fallout, tak měla udělat Fallout. Udělali úplně jinou hru a dali tomu jméno značky, která to proslavila, a bez které by jim to koupila asi tak půlka lidí. Tečka, bez diskuze prostě.
            • Z tvého příspěvku soudím, že jsi Fallouty od Bethesdy hrál, takže nechápu, proč tě rozrušuje moje reakce na člověka, který soudí hry od Bethesdy - jak píše - aniž by je musel spouštět. Ty sis to zahrál, nelíbilo se ti to, proti tomu nemám námitek, to je normální názor.
        • paradoxne je boj ve falloutech od Beth. na hre to nejlepší (podle mne) a treba UI dokáže velice rychle vyrešit mod
      • Ja myslim ze nejdriv musi dojit u Bethesdy k jiste sebereflexi. Ale otazka je jestli jim to vubec dochazi a mozna si mysli ze kritika je jen hazeni spiny. Koneckoncu jejich hry sbiraji oceneni, ultimatni znamky v recenzich a patri mezi nejhranejsi na Steamu.
        Samostatnou kapitolou je pak jejich engine, kde se treba enemaci (treba radskorpioni, deathclawi nebo nejake vetsi prisery ze skyrimu) uplne bezne zasekavaji o prekazky.
        • Kompost
          jasne, jasne. hry od bethesdy su na h*vno. zbieraju ultimatne znamky, ocenenia a klinec uplny ludom sa to paci a su jedny z najhranejsich na steame. hod este nejaky oxymoron, nech sa pobavim :D
          • Fordzy
            Oblíbenost není měřítko kvality. Bethesdí hry jsou jako Ordinace v růžové zahradě, velké ratingy sledovanosti, velká oblíbenost u mainstream publika, ale o kvalitě by se dalo dlouze debatovat.
            Bethesda si získává plusové bodíky jako vydavatel, že vydává kvalitní hry od Id Soft, Machine Games a Arkane.
          • KOMPOST: Jako jeden z mála vidíš věci tzv. v souvislostech. Jasně, určitá malá skupina uživatelů na fórech, ale i herních kritiků, naříká, jaké jsou hry od Bethesdy neštěstí. Ale obrovské množství hráčů je miluje a ocenění za hru roku se taky sypou. Není důvod, proč by Bethesda měla něco měnit. Kvůli komu? Té malé plačící skupince? Těžko. Lidi, kteří tvrdí, že Bethesda se nad sebou musí zamyslet, musí začít poslouchat kritiku atd... ti jsou všichni mimo.

            Mně se třeba nelíbí série Assassins Creed. Nelíbí se mi od začátku, nelíbí se mi její vliv na mainstreamové hraní a nejradši bych ji zakázal. Ale racionálně vzato nemůžu mít UBI za zlé, že vydává pořád další a další díly. Lidem se to líbí a kritikové sice trochu remcají, ale pak tu devítku nebo hru roku tak jako tak utrousí.
            • Kompost
              suhlas, zhodou okolnosti tiez zrovna assassinov nemusim od ukoncenia Eziovho pribehu. ale to je moj nazor. niekto bohuzial nechape ze nema univerzalne pravo diktovat co je dobre/zle
            • Fordzy
              Bob: Přece nečekáš, že fanoušci Bethesdy se budou koukat na hodinu a půl dlouhé video, které jim rozbije jejich představy.
              Shodou náhod jsem na toho youtubera objevil minulý týden a divil jsem se jak moc má kvalitní a dospělou tvorbu. I když s některými jeho názory nesouhlasím https://www.youtube.com/watch?v=XeglN0a1EF0&t=
              tak on si svůj názor vždy dokáže obhájit takovým způsobem, že se proti tomu nedá nic namítnout, takový lidé jsou vzácní a hodní respektu.
            • Dal jsem odkaz, kde si dal borec namahu a v hodinu a pul dlouhem videu argumentuje co je podle neho spatne. Takze misto blbych a prazdnych kecu by bylo fer se na to podivat a kdyz tak napsat neco k veci. Nebo nepsat vubec nic.
          • S fanouskem bethesdy nema cenu se bavit. Nasazel jsem ti tam nejake minusy a nazdar:-)
            • Kompost
              gratulujem, to bol ten druhy oxymoron. *slowclap*
              pobavilo, ale tvoj subjektivny nazor ti neberem
            • že sa to ludom páči neznamená že to nie je kravina a ultimatne hodnotenia su zrkadlom tych recenzentov ktorí im to dali
            • Kompost
              ach tak, clovek vypichne ze meles kraviny a hned je fanboy. zatratene skatulkovanie :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit