Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • triptich

    cities skylines ostáva neohrozený. ako zábavka na pár hodín pomedzi iné budovateľské hry si to miesto nájde. aspoň popis vyzerá dobre. omrknem o čo ide, aj keď ma odrádza EA. uvidíme. každopádne vďaka za tip. poslednou dobou sa s podobnými malými hračičkami roztrhlo vrece. tento rok herné sucho opäť nehrozí.

    • No ale i Cities Skylines už hodně potřebuje nástupce. DLC vylepšilo, ale současně zduplikovalo spoustu herních mechanik a je to teď prostě celé divné, když univerzita může být jedna malá budova pro 1000 žáků, nebo obří drahý komplex pro polovinu. I přesto že si člověk může budovat vlastní parky, tak některé původní assety je možné dát jen pevně daných čtverců k silnici apod. Nemluvě o tom, že původní hra měla nějaký ekonomický balanc. A aby měl člověk důvod používat DLC věci, tak jako odměnu dávaly víc peněz. Takže hraní s DLC vydělává tolik, že člověk neví co s penězi. Nebo třeba máš industries, které přidávají zábavnější produkční mechaniky, ale aby jsi odemknul speciální budovy musíš stavět vanilla industrial zones, apod...

      Ta hra by prostě zasloužila zeštíhlit (sjednotit herní mechaniky - nechat ty novější, zahodit ty staré a assety převést tak aby šli použít nových způsobem), vybalancovat znovu ekonomiku, apod.


      • triptich

        tak to bez debaty. cities si už naozaj pýta druhý diel a všetky tebou popísané problémy naozaj má. napriek tomu je pre mňa to najlepšie, čo na trhu v danej oblasti je. je to tým, že v hre už nehľadám výzvu, ale je to pre mňa hračička. obvykle hrám s odomknutými všetkými budovami a často aj s neobmedzeným fin. limitom. proste sa len bavím stavbou. raz celého mesta, inokedy šperkujem jednu štvrť, či bojujem so systémom dopravy.

        aj preto rád vyskúšam podobné malé projekty, kde nájdem to, čo mi cities neposkytuje.

  • Early access za 27.99€ je dost sebevědomý, to počkám až na nějaké streamy, ať nekupuju zajíce v pytli.

    • za 15-20 už bych to měl v knihovně, ale za 31 i s day 1 DLC kupovat early access zajíce v pytli, který může dopadnout všelijak od studia, které nemá historii je prostě risk jak blázen a to jsem to už nějakou dobu sledoval na YT a mám to díky tomu na wishlistu, ale tou nečekanou cenovkou to kluci docela přestřelili a dle diskuzí co jede na Steamu nejsem zdaleka sám, komu se ta cenovka nezdá. Rázem je z toho snad nejdražší factory hra.

    • twicer

      Je docela vtipné jak to i končí podobně jak ve factoriu, vystřelením rakety do vesmíru.

      Hra se mi mechanicky líbí, ale vzhledově je to docela děs. Reálné textury s jednoduchými modely a prostředím mi nikdy nešmakovaly.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit