Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A zase se tu ozyva hromada rozezranych "hateru"... Radsi prodejte ty Vase kompjutry a tahnete ven poznavat realny svet a prestante tady brecet, jaka se zas chysta sra*ka a podobne. Uz se to fakt neda cist, nikdo po Vas nechce, abyste si to kupovali, nikdo Vas nenuti to hrat... Netvrdim, ze je to spicova hra, dokonala v kazdem ohledu, ale neminim tu pobrekavat! Tak co mate porad za problem??? Zkusim to stejne jako s CoD BO2 a znova pokladam otazku: Kdyz jste teda takovy herne-svetaznaly machri, tak sem napiste, co kdo od toho konkretne ocekava?? Je to sice asi zbytecna otazka, protoze drtiva vetsina z Vas se ani nepokusi ten svuj drubezi mozecek pouzit a klikne radsi na minus, ale s tim ja pocitam :) Takze, chcete tam pokemony?? Proc ne :) Chcete tam jako oddychovku zavody RC auticek?? Proc ne :) Jsou to jen napady, O NIC NEJDE! Tak do toho :)
    • Chci, aby si nebyl takový ucho, kašpare...
  • No tak lidi. Přeci je ta hra od EA. Copak čekáte že bude originální?? *15* Design úrovní a velká podobnost s Call of Duty je tu proto, že to vydělává...a né málo. Proč by měli být originální, když obtloustej amík koupí spíš tohle?
    Je to hnus ale mít dneska odvahu na to přijít s něčím novým chce vážně koule, který zatím moc vývojářů nemělo...
    • Oni by možná i samotní vývojáři rádi zkusili něco nového, ale nikdo jim na to nedá love.
      Lepší je nařídit vydání skoro stejné hry, dát na to placku "Frostbite 2", nezastrašitelné a nezničitelné Američany + něco ve smyslu "based on acutal events" a penízky se musí sypat, no ne? Doufám, že se bude příští díl už konečně jmenovat "Warfare Modern" *16*

      P.S. z tý supr rychlý animace míření se mi při sledování videa dělalo špatně, mým očím to dost vadilo... Tohle bych hrát nemoh....
    • deridon
      když neberu v potaz většinu AAA her, tak je tu celkem dost originálních titulů.. ale ve velkém bussinessu na originalitu není místo, jelikož je to větší risk, než přijít jen s něčím co vypadá navenek kulervoucně, ale v jádru je to srajda a kopírka.. čest vyjímkám, či hrám, které sami o sobě říkají, že kombinují a čerpají to nejlepší z jiných her viz. Sleeping Dogs, Dishonored atd.
      • Tak já měl v příspěvku namysli právě AAA tituly. Škoda že se i takový Battlefield co se týče SP nevidal jinou cestou. MP naštěstí ještě taková sra... jako cod není...
  • Cypri
    docela se mi to líbí, jen obtížnost snad bude vetsi kdyz si vyberu hard. Tohle je doufam jen nejakej cheat/easy mod pro prezentace. Ty "cool" efekty bych ale ubral, je to zbytečný.
    Taky doufám v nějakou slušnou herní dobu.
  • spook.y
    Tak podle videa je to hodně velký kro zpět. Nevím proč ale vůbec mě nebavilo koukat ani na to video. Nemastné neslané. Plno "cool" efektů ale jinak nic moc teda. Jinak ta voda se jim moc nepovedla. Uvidíme jak to dopadne až hra vyjde.
  • díky bohu že existujou hry jako Halo a Half Life, protože kam se ubírají tyhle rádoby cool akčárny...
  • Grafika sice pěkná, ale kam se poděla zábava a hratelnost?vždyť to vypadá jako call of duty s trochu lepší grafikou...a ten námět, no děs, zase blízký východ, copak v historii lidstva nejsou jiná prostředí a historicky zajímavé náměty?blízký východ teď do stříleček cpe skoro každé studio,to vůbec není originální...daleko zábavnější byla druhá světová
  • Hra ako sracka, o tom nie je pochyb, ale jedno ma na tom videu zaujalo...Takto schopne by mohol vyzerat BF3, keby na nom nebol ten pridrbany modry filter a pripecene efekty svetla...DAKUJEME DICE, konecne vam niekto musel ukazat, ako ma vyzerat hra, efekty...! Vsade je hmla, ale prekvapivo, tu ide nepriatelov v dialke rozoznat lepsie, lebo tu nie je take pridrbane LOD a tmave tiene ako v BF3, kde vsetko so vsetkym splyva, aj ked ma clovel "biele maskace", ak ho nie je poriadne vidno a kepmi sa veselo..
  • jindra.veliky
    vypada to naprosto priserne *15* nejvic jsem se nasmal u casti se strilenim z helikoptery *15*
    • Hlavne na minigun z cinu sa pouzivaju bezne *3*
  • Vraťte nám druhou světovou!Blízký východ mě absolutně nezajímá.Už je to tady snad po desáté *6*
    • Ale zaujima to vacsiu cast kupujucich cize amikov.... *13*
      • Bohužel
  • Kur*a zpamatujte se už. Já ty lidi přestávám uplně chápat. Mám takový pocit jako by jsme žili 100 let za opicemi... Vidíte 8 minut záběrů ze hry, [ která má řekněmě abych nepřehánel 9-10 hodin hrací dobu ( i tak přeháním na dnešní dobu ) ] které jsou nic moc ano, ale to není ani celá mise a už je tu panika o tom že to bude srajda první stupne...( Zas*aní Hateři ). Musíte pochopit že už od té doby co udělali první MoH je to stále to samé, až na to že je tam více neprátel a taky více akce. Nevím kdo se tu furt opičí ?! První MoH byl ještě na PSX čili PS1 a to byla první normální FPS o kterou se začali všichni zajímat a opičit se... První MoH potom CoD ( nevím jak byl na to Battlefield ) spíše si myslím že COD začíná být pekná srajda, protože je to furt dokola upřímě dokola furt stejné. ( Stejný engine který je už snad 8 let stejný, pokročilost v grafice teda taky nic moc. stále mi to příjde´rozmazané a tak.. ) Co je na COD jiné je akorát to prostředí. Doba je taky stejná. Furt II. světová a moderní a pak zase II. světová a moderní. První odvážný krok COD je přesun do budoucnosti který dopadne podle mě asi špatně.. Proč mají COD asi tak rádi ? Jde tu o značku. A taky o konkurenc. nerozumím proč by ta hra měla být pro 12 leté děcka ?! Taky demence ... Když se to někomu líbí tak se mu to líbí, 1000 lidí 1000 chutí. Já se taky řadím ke skupině že se mi to líbí a nejsem rozhodně mladší člověk. Kdybyste si měli vybrat: Koupím si nové COD nebo nový MoH ? haha jasná volba pro polovinu tupé zeměkoule... Určitě si koupí třičtvrtina lidí to COD a třetina MoH, protože poslední díl byl trochu blbý. Určitě jde o značku.. Je to tupé střílení do lidí a nic nového. Nemůžete lidem zakazovat to co mají rádi. Vývojáři to dělají po nás a my udělane co ? Zkritizujeme to na plný čáře což mi příjde dost nepěkné. Nevím, mě se to líbí a bude se mi to líbit asi vždy. Komu se to nelíbí je tu jednoduchá věc- nehrát to a obejít to.
    • Tikov
      Předpokládám, že by vývojáři měli mít snahu ukázat to nejlepší ze své hry a když ukážou něco takového...
    • ZvacA
      On tu někdo někomu něco zakazoval? Stejně jako moralizuješ nad nepěkností a " Zas*anýma haterama " a jejich ruinováním jinak "slušných" fandů, by si mohl při své dospělosti pochopit i princip negativního pozastavení ostatních nad tím, v jakým stavu se další MoH prezentuje. Líbit se ti může koneckonců i šlapání do lejn, ale nečekej, že to s tebou bude dělat celá planeta bez držkování. Osobně se odmítám klanět takové práci ze strany vývojářů. A světe div se, opravdu mi 8-minutová ukázka ze hry, která vychází za měsíc, stačí k tomu, abych pochopil, co se z toho vyklube za srandu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit