Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • super videa a gameplaye na http://crysis3.cz/
  • Hmm, tak zase 4-5let než si to normální člověk zahraje. Přesně tolik let mi trvalo než jsem sputil všechno v Crysis na největší detaily a neměl pod 40FPS.

    Kde jsou ty časy, kde jsme doslova slintali nad grafikou a atmosférou MOHAA.. Pro mě v tu dobu to bylo neskutečné. A teďka tu máme Crysis 3, kde máte detailně vymodelovanou žábu... :D
    Tech-Video o tom, jak žábá skočí do vodičky. Hlavní role - žabák Eda :D
  • Vypada to naprosto skvele, jen PROSIM! Neposerte to jako crysis 2 aby bylo potreba 20ti patchu aby to slapalo normalne! Nic proti crysis 2 nemam, bylo to bomba, ale mohli by se vratit zpet k napadu s crysis 1 a udelat to prvni na PC, ne-li jenom na PC.
    • Ty seš hroznej kretén..prej dvacet patchů aby to šlapalo normálně..já neměl žádnej a naprosto bez problémů jsem to dohrál(i přes to že to byla děsná a nudná píčovina)..vždycky mě hrozně baví idioti tobě podobní,co jenom mektaj kokotiny nad tím je je hra doprasená a bůhvíco,ale aby si udělali pořádek ve svým pc ,tak to je vůbec nenapadne.
      • Me zase idioti co si mysli ze dycky je chyba v kompu. *3*
  • No, engine má vychytávky celkem pěkné. Obzvlášť mě potěšila teda simulace vegetace a její teselace.
    S těmi HDR efekty by měli v enginech už něco k sakru dělat. Dycky je to přehulené na dobrých 140% úrovně, na jaké by to mělo být. Do Unreal Enginu to třeba pasuje, tam ten svět tak prostě má vypadat, žádný nádech reality, ale u jiných her mi to trošku vadí. Viz. poslední Anno, kde toho byla vysloveně škoda.
    Celkem mi však v hrách chybí jedna věc, že když se koukám do slunce, tak by "oslnění" mělo komplet zbělat obrazovku a na chvíli udělat něco jako mžitky před očima. Myslím, že v FPS hrách by to mohlo mít i taktický dopad, třeba se někdy někde pořádně dočkám. =)

    A "my 50 cents" zní: Level design v tech demu je nádhera, ještě tak z toho udělat sandbox hru (aka poslední Fallouty), s místy uzavřenými eventy, a mohlo by to mít říz jako hrom.
  • Je to velmi zajimava prehlidka grafickych moznosti. A urcite v mnoha smerem spicka mezi enginy. Nechci byt za nevdecnika ale trosku reality mi v tom celem chybi. Zkratka me v tom chybi ten "skutecnej svet" - barevnym spektrem a proste vyslednym pocitem. viz Arma2. Chapu ze ti co vedi co je engine army zac (nabalenina na stareho dedecka) by me zadupali ze to vubec srovnavam s timhle. ale me se tahle "grafika" nelibi... *7*
  • PS3Hrac
    Dop*dele s ultra mega super grafickým zpracováním já chci pořádnou hru ,kterou si zahraju déle než 5 hodin a stejnou zábavou jako býval Half life a Doom.
    • kdyby call of duty vyšlo v době dooma nebo half life tak se z něj poserete nadšením a unešením. Doom a Half Life jsou dneska vychvalovány a považovány za legendu jen proto, že to bylo první hry svého druhu. dneska si nikoho už ani neškrtnou. (samozřejmě krom nostalgiku který ty hry mají za modlu.)
      • on keď CoD vyšiel tak ľudia aj boli nadšený... ale nie keď každý rok dostávajú stále to isté... Keby vychádzal HL alebo Doom každý rok tiež si myslím, že by kvalitatívne išli tak isto prudko dole...
    • Že ultra mega super grafické zpracování nemůže za pětihodinové herní doby dokazuje třeba CoD MW3, které žádné takové grafické zpracování nemá, a stejně má takovou herní dobu. Takže proč chtít jen buď to nebo ono, když by šlo mít oboje?
  • Proč tam píšou current-gen, když tohle by na current-genu běželo v HD tak akorát z přehrávače? Alespň pro srovnání by mohli ukázat část stopáže z konzolí.
    • dnešní PC by to zvládlo. Jen by se vývojáři museli vrátit k věci kterou už dávno zapoměli. Optimalizace
  • Kašlete na endžíny, pojďme hromadně k nějaké tůňce obdivovat takové krásné žabičky *14*
  • Jinak ty animace a fyzika v Crysis "3" by šly ještě zlepšit... (nárazy předmětů - do postavy, některé doskoky, trochu ničitelnější prostředí, lepší kopání zbraní - hlavně když někdo ve střelbě zamíří/přiblíží...) pak by to bylo víc cool ještě -.- Je toho škoda, těch "nových" efektů které do dvojky nepřidali. Vždy tomu něco chybí a doufám že to nechcou přidávat do dalších dílů postupně :/
    Ale pořád je nejhorší, že tom dali název Crysis 3 místo datadisku *16* Aby to nedopadlo jak CoD/MoH
    • Žádný další díly nebudou, Crysis je od začátku vnímána jako trilogie, a taky se to třetím dílem zakončí. Další počiny od Cryteku 100% spatříme, ale ne již pod názvem Crysis.
  • Moc pěkný. *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit