Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nehrál jsem to ale human revolutions vypadalo na slušnou konzolovku slátaninu lol bylo to na stemu ve sleve a stejne jsem to nechtel to bych nehrál ani zadarmo. tipoval bych že je to stejná sr4jda jako mass defekt *1* *1* *11* *12* *16*
    • Typuješ špatně je to kvalitní hra s dobrou herní náplní
      • Hral som povodny Deus Ex a s novym HR som bol nadmieru spokojny - smutne, ze si tak zbytocne zaujaty usla Ti velmi dobra hra - cele som to presiel v Stealthe a hackovanim ako aj povodny DE, pribeh to malo dostatocne hlboky, misie rozmanite - ved 50 hodin na steame umna hovori za vsetko :)
      • presne tak, vyborna zalezitost...skvelej pribeh, atmosfera, vylepsovani postavy, nekolik moznosti pri reseni ukolu...da se projit bez zabiti i se prostrilet, souboje s bossy...prej ani ne zadarmo - muze napsat jen ignorant

        Bylo ve Score, dobra volba, dohrano. Dal bych 85% urco.
  • Tak jako typický Čech si zas musím postěžovat:) Deus EX 1 je pro mě osobně asi jednou z nejlepších her všech dob, ne-li tou úplně nej. Dvojka byla sračka, lituji času stráveného u ní. Human revolution, přestože jinak skvělá hra, měla pár nedostatků. Ty proklínané boje s bossy mi až tak nevadily, spíše mě štvalo, že v příběhu byly jen minimální změny s ohledem na průchod hrou. Závěr celé hry mě pak vyloženě zklamal, připomněl mi konec Mass Effectu, aneb jedno video podané třemi způsoby.
    Co mi ale na HR opravdu chybělo, byla temná atmosféra jedničky, takovou, jakou zná člověk z Blade runnera. Ten zlatý filtr a fakt, že ve hře prakticky neexistovala tma (jasně, Adam měl augmentované oči...ale to měl i JC a stejnak si ve ventilačních šachtách musel svítit, nebo alespoň aktivně augmentace použít, což stálo energii. A vůbec vykreslení budoucnosti z jedničky, která je plná uvěřitelné technologie, ale zároveň vypadá realisticky, lidé mají doma stále papírové knížky a noviny atd., se mi líbí víc, než HR, kde prostě všechno vypadá až moc sci-fi vybroušeně, přestože se odehrává v blízké budoucnosti. A možná se mi to jenom zdá, ale jednička mi prostě přišla přeci jen otevřenější co do způsobů řešení misí.
    Mám velké obavy, že přesně to, co mě na HR nebavilo, bude i v tom novém díle.
  • Snad není potřeba tak hystericky rýpat do akurátnosti, když:

    1) Je to budoucnost a budoucnost je nejistá. Svět se mení a mění se i jazyk.
    2) Už dneska je v názvu každé druhé firmy nějaká legrační hybridní složenina
    3) Už dneska každý druhý na internetu píše nějakým legračním česko-anglickým pidžinem
    4) Je to kyberpunk. A světe div se, kyberpunk je o tom, jak technologie proměńují svět. A je taky o tom, kterak se národy a státy rozpouští v mezinárodní korporální kaši.

    A když k tomu přičtu fakt, že o postavách a zasazení toho zatím moc nevíme, přijde mi, že bychom si tu uraženou národní ješitnost měli prozatím strčit někam hluboko, kam slunce nesvítí :o)
  • NĚJAK NECHÁPU KDE TO V ČASOVÉ ROVINĚ PŘIBĚHU JE?Adam má být přeci mrtvej?
  • "mizerným česko-anglickým hybridem Utulek Station poněkud pokazil českou stopu "

    Co je mizerného na anglickém překladu stanice Útulek?
    • http://www.praguepost.com/images/beauty_of_hope/eng_map_lg.jpg
  • Tak co vy vite, jakou maji v Eidosu vizi. Za nejakych 20 let bude mozna anglictina temer globalnim jazykem, u nas i jinde treba druhym urednim jazykem.
    • Doufám, že se dožiju doby, kdy bude po celým světě pouze jeden jazyk. Spoustu věcí tím bude dost usnadněno...
    • to by místní nacionalisti neunesli *2*
      • V České republice se prostě mluví česky.
        • a ceska policia rozprava po srbsky v cgi traileri, to eidos vazne nedotiahol
        • za 14 let tomu muze bejt uplne jinak.
  • Dělá hudbu ten stejnej týpek co dělal hudbu k HR? Jestli jo, tak se na to těším víc než na samotnou hru.
    • https://soundcloud.com/eidosmontreal/dxng-trailer-v15-music-24bit-48khz/s-xGG7X

      je to on, je to můj dá se říct druhej nejoblíbenější herní skladatel, hned po Jesper Kydovy :)
    • pustim trailer a ihned slysim, ze je to on. Tenhle styl nikdo jinej nedela, takze ho poznas na mile daleko. To uz bys mel davno vedet.
    • Ano, bude to opet Michael McCann.
      • Tak ted jste mi panove otevreli oci (usi) :), uz vim proc me poslednich par let nebavi vetsina AAA her, mozna to neni tim ze starnu, ale protoze ze jim chybi atmosfera jaku napriklad u SC2 https://www.youtube.com/watch?v=BnzsNVPYiiM , ktery si pamatuju do ted, a treba v novejsimu blacklistu jsem se nedokazal venovat dyl nez par desitek minut.. Hitman, uplne stejna pisnicka.. novy dil me nijak extra nebavil, ikdyz mam furt pod kuzi ty stare oblibene dily, atd.. atd.. proste "Michael McCann" a "Jesper Kyd" .. To jsou panove co umi delat atmosferu.
  • Mnozí jistě vědí, jak se tu pokaždé peru za, alespoň trochu korektní češtinu. Chápu, že z pohledu světa jsme zanedbatelný trh, ale vývojáři by měli mít už s profesionálního hlediska větší zájem na tom, aby přinesli do hry "autentický zážitek" z čekého prostředí. Tedy necpat nám do úst ruský přízvuk, což bych v dnešní době považoval téměř za urážku, a pevně doufám, že ten buran ve videu je rusák. Mezi východními jazyky a češtinou je sakra rozdíl v melodii a dikci. No a ta čárka nad "U" ve slově útulek by jim snad taky nemusela vadit. No a kdyby chtěli být jó korektní, měli by to nazvat "Stanice ÚTULEK", I pro cizince by to možná znělo exotičtěji, tajemněji s větším důrezem na dokreslení atmosféry. Je mi úplně jasný, že v Golem city bude boss a hádejte jak se bude jmenovat :oD No nic, na DEx:MD se těším a doufám, že to bude povedený kousek jako byl díl předchozí. No a teď šupky napsat do Square Enix aby si to opravili *3*
    • To je hezké, že se tu tak biješ za češtinu - a v tomhle jednom odstavci jsi ji stihl vymrvit minimálně osmkrát *1*
      Obecně mě baví, jak je tu teď kvůli jednomu slovu každej druhej bohemista...
  • Proč Praha, proč tam nedají Ostravu, takovy rázovitý kraj, industriální město, to bys e tam hodilo muhehe.
    • Ostrava vyrabela nektery zbrane v DE:HR *15*
      http://deusex.wikia.com/wiki/Military_Arms_of_Ostrava
  • Squenixi, cpi to do mě horem dolem. Více než na samotnout hru se těším na OST od M.McCanna, to zase bude hudební orgasmus při hraní...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit