Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Taronyu

    Mám to za sebou a bola to teda slabota. Inak neviem, ale príde mi, že enemáci sa tu levlujú podľa mojej úrovne. DLC je odporúčané nad level 11. Ja som si nahral save pred koncom hry, postavy vylevlované na max, všetci namodované power armory, najlepšie zbrane a aj tak mi postavy niekedy padali na jednu ranu. Divné.

  • Jarisko84

    Mne tam strasne vadi ta hnusna grafika... radsej by som bol ze 2d detailnu grafiku ako stary fallout...

    • Fallout 1 měl detailní grafiku? Zase hned nepodléhejme slepé nostalgii :-D

      • Docela jo. Doted si pamatuju jak Gausova puska NPC vytrhla kus boku ze kteryho couhaly zebra😀

        • To možná. Ale detailně to (pro grafické stránce) zpracované nebylo ne? Takovou událost můžeš mít klidně v gamebooku. Neznamená to hned detailní graifku :-D

  • na W3 je dost rozporuplnych reakci tak nevim

    • Mě na tom štvaly hlavně bugy a padání, kdy to bylo fakt na hranici hratelnosti. Jinak to byla fajn hra a třeba už je to opravené a hratelné?

    • jo, taky jsem o tom četl negativní věci, že oproti W2 to je cílené spíš na konzole a mainstream hráče, tj zjednodušení systémů a konzolové ovládání. Ale pravdu nejspíš nezjistíme, dokud si to sami nezahrajem

      • LessPh

        Hele je to tak, W3 je hodne streamlajnovanej pro sirsi publikum a uprime me to maximalne vyhovuje. 

        V mem veku uz se do HC zalezitosti nepoustim. Po dohrani W3 jsem zkousel W2, ale to me totalne odradilo, protoze to bylo moc komplikovany... a navic me na zacatku dosly naboje v nejaky bio farme a tam jsem to taky zabalil, proste me nebylo uplne jasny co se ode me ocekava a uz proste nemam cas nekde tapat.

        Za me kazdopadne W3 9/10, a spolu s Desperados 3 nejlepsi hry roku 2020.

        • zrovna ta biofarma je asi nejhorší část celé hry. Navíc u W2 bylo nejlepší najít si nějaký funkční build na internetu, protože vytvořit si vlastní mohlo znamenat, že člověk po 10-ti hodinách najednou zjistí, že dál nemůže. Toto byla dle mého designová chyba vývojářů. Takto HC hry se dělaly v 90. letech, dnes už je to moc HC, aby si hráč vytvořil nefunkční družinu a musel kvůli tomu začít znovu. Takže já bych jen doporučil dát tomu ještě jednu šanci, najít si build pro družinu na internetu a tou biofarmou se nějak prokousat třeba podle návodu. Teprve po té biofarmě (tj deseti hodinách hraní) ta hra začíná být zábavná.

          • LessPh

            O tech buildech ve W2 jsem taky cetl...

            Kazdopane nejsem ted momentalne dostatecne motivovany rozjizdet W2, ale to se muze zmenit az projdu DLC k W3 a budu chtit vic:-)

    • palcov

      Souboje a herní systém celkem ok, ale hlavní problém vidím v příběhu, kdy navázání všeho na politiku a Patriarchu začalo být pěkně nudné a otravné. Mě už ten chlápek začal poměrně brzy lézt krkem a donekonečna hloubat o tom, zda ho na konci odstřelím nebo mu vlezu do zadku popřípadě zda se objeví nějaká za vlasy přitažená třetí možnost.. už mě ani trochu nebavilo a vlastně ani nezajímalo. Jinak hra poskytovala výborné momenty (např. Denver, výborné hudební vložky u některých soubojů) a některé strašné (např. "klauni" mi do hry vůbec nesedli a kompletně shodili její atmosféru, příliš školený dabing na atmosféře nepřidával .. prťavé ikony zbraní v inventáři ..). Souboje a RPG systém celkem ok, jen samy o sobě nestačily k tomu, abych hru dohrál. Jinak jsem ale celkově rád, že vznikla plnohodnotná postapo herní série vedle Falloutu, který konverzí do 1st/3rd person pro mě ztratil část svého kouzla. Jen by to chtělo příště méně v některých věcech tlačit na pilu (příběh, humor za každou cenu..).

      • LessPh

        Za me humor, zasazeni, hudba a svet super, soubojak a RPG naprosto skvely...prekonalo to u me i novy Xcomy.

        Co se pribehu tyce, tak jsem to prestal sledovat nekdy na zacatku, proste W3 o pribehu nejni.

        A klauny a vanocni skrety jsem bral s nadhledem:-)

        • Přesně, hudba, svět i souboje a rpg prvky mě bavily. I ty úkoly byly pěkný, hlavně ty vedlejší. Celkově super a víc hardcore to taky nepotřebuji, na to není tolik času. :-) 

          A jak už tu psali nade mnou, spolu s desperados hry roku. A v závěsu crusader kings :-)

  • LessPh

    W3 jsem si neskutecne uzil a tohle bude a day one purchase:D

    • já jsem si letos velmi užil W2. U W3 počkám až udělají všechny ty DLC a zahraju si to za 2-3 roky v nějaké kompletní edici. Graficky na mně W3 působí jako nové X-COMy

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit