Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jdu do pes *5*
  • Já První ... tak ty si zabil:D..inak sa smejem:D...

    11th_Doctor TY SI ALE UPLNY CH U J !!! ..nevem ci sa mam smiat abo plakat...a ci sa vobec vyjadrovat a pisat nejake argumenty, lebo zjavne si si precital dva nadpisy nejakych pochybnych clankov a to ti asi stacilo:D:D..tak ta neham vtom:)

    a teraz k teme.. PES 12 mam ale ani som poriadne nehral, pride mi to nic moc, oproti fife, uz fifa 11 bola super, 12 je trosku mensia zabava ale i tak sa da...dufam ze pesko i fifa poradne zamakali a 13ky budu pecky...je mi jedno ktory znich spravi lepsi futbal, len nech to neposeru:D...urcite demko skusim :)
  • JohnyTheZik
    Ronaldo PES x Messi FIFA

    Tak uvidime, jakej fotbal bude nakonec lepsi :).. tentokrat verim pesku, protoze ty zmeny vypadaj k svetu, kdezto u fify takovy zmeny (narozdil od NHL) nepozoruju..

    Ale jak psal AlterPsyche.. dulezita je tymova AI, obcas je z toho cloveku nevolno..

    V PESku by mohli jeste pridat Become a legend za golmana, protoze ve fife je to skvela sranda, nicmene Be a pro se s Become a legend neda vubec srovnat, je to tragicky... Kdyz Real M neni schopnej porazit treba takovej Real Betis, protoze Ronaldo, Benzema ani Higuain nejsou schopny dat gol a vy jen z branky sledujete, co provadej, tak to by clovek zaplakal.. A kdyz clovek hraje za golmana za horsi kluby, tak ikdyz vychytava nuly, tak je to stejne k nicemu, protoze klub samotnej je tragickej (vychytal jsem 18 nul z 20 zapasu a jen 5x jsem vyhral -.-)..
    • Mato1987
      ja mám silné dilema tento rok či PES alebo FIFA, messiho neznášam, a kukať sa na toho hobitského simplexného krypla pri každom štarte hry, to nemusím.A preto silne zvažujem FIFU obísť tento rok a kúpiť si PES, ale u PES ma serie hlavne to ovládanie, ja totižto hrám FIFA hry na klávesnici snáď od fifa rtwc 98, predminulý rok som skúšal prejsť na xbox360 gamepad ale dopadol som strašne, neviem si proste zosynchronizovať pohyby na tých analógových páčkach, ale to som trocha zabočil inde.Proste od kúpi novej FIFY ma odradzuje už len obal a takmer skoro žiadne vylepšenia grafiky a hrateľnosti , kdežto pri PES tam je vidieť podstatný pokrok hlavne v hrateľnosti ,ale tie licencie sú zase na houby...
      nevieš nejako poradiť?
      • Doporucuju se to naucit hrat na gamepadu, ikdyz to ze zacatku treba moc nepujde, porad je to 100x lepsi zazitek. Licence na PES vychazeji kazdy rok v podobe modu.
        • Mato1987
          to viem, sledujem to občas, čo ma serie viacej je absencia ligy majstrov a európskej ligy vo FIFE, neviem ako to bude tento rok, no tuším platnosť trojročnej zmluvy by už PES mala skončiť a mohla by to kúpiť EA už konečne
          A na gamepad ma nikto neprinúti, ja môžem fintičky silne osrať, to radšej budem hrať poctivo na klávesnici ako vedieť fintičkovať jak trtko.. *11*
          • Haha že poctivě. myslíš jako ,že za tebe všechno děla kompl a ty jenom běháš s hráčema? To je poctivost jako prase. Autoaim je pro opice.
        • fanouskovskeho nebo oficialniho?
  • Jolly59
    Jestli 13 bude takovej skok jako 12 a už konečně vychytaj haprující AI, tak se můžem jenom těšit. Pak už jenom počkat na ligy a stadiony a neodtrhne mě ani tornádo. "Ještě jeden match a zdrhám" *3* P.S.: Prý mají přes 300 nových animací brankářů, tak jsem zvědav na výsledek..
  • Mato1987
    Christina Ronaldo má tú tvár skvele spracovanú, aj mimiku a všetky detaily, je to možno aj tým že má s konami zmluvu, neviem ako to je u ostatných hráčov ale asi aj čo sa týka tých licencií je to stále také biedne...North London a tak potobne
  • Je jedno jestli jde o fifu, nebo pes, ale já má dost zásadní problém s tim, že páni vývojáři ještě nezjistili, že fotbal je nejenom o individuálních schopnostech, ale taky o taktických schopnostech týmů a jednotlivých hráčů. Když tam pak vidim hráče nelogicky pobíhat sem tam, kroužit, nebo stát, když mají běžet, chce se mi zoufalostí brečet...
  • Byl jsem docela zvědavý, jestli Konami vyrukuje s fyzikálním enginem ve stylu FIFY (vůbec jsem informace o vývoji nesledoval), ale ať koukám jak koukám nic z videa nevykoukám. =)
    • Hlavně ať nekopírujou fyziku balónu, to by byl konec *13*
  • Neví někdo jaké tam jsou změny? Nebo je to jen přebalená 2012? Vím že bych to měl zjistit z toho dema, ale stahuju ho hlavně na hraní (fotbalové dema mají dobrou znovuhratelnost) a vysvětlujte to mému přeplněnému 120GB HDD *1* *7*
  • Přijde vcelku neprofesionální psát, že je to riziková hra jen kvůli tomu, že je na obálce osoba, kterou zrovna nemá někdo rád. Tu hru si lidi nekupujou kvůli obrázku, ale kvůli hernímu zážitku, takže trošku nechápu vyjádření autora.
    • cumpi3
      říká ti něco slovo NADHLED?
      • Samozřejmě, ale přišlo mi to poněkud přehnaný, ale to je pouze věc názoru.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit