Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Test Drive Unlimited byla nehorázná a při online dost zmatečná arkáda u které jsem si přes její údajnou rozlohu neustále říkal -."... a tohle je jako všechno ? Koncentrovaná nuda ?"
    Tak nějak bych chtěl zpátky staré TD s nějakým tím spletitým filmovým příběhem v pozadí a hlavně realističnost , když už na víc hra nemá .
    • Tak to ses asi po ostrove placal sam a nevedel kudy kam... Ja se mel s kym projizdet jak po ostrove tak v multiplayer zavodech a po tehlde zazitcich mam dojem ze jde zatim o nej. racing arkadu co kdy vysla .) Zadna idiotska nitra, turba a podobne hovinka. Proste jen cars n' track. Pro nekoho nekonecna nuda, pro nekoho kopce zabavy na hodiny a hodiny .)
  • No dalo by se to vysvětlit, že jede rychle do středně ostré zatáčky a aby ji vykroužil tak si pomohl ručkou.. Ale to už asi moc fantazíruji *4*
    • Ale jenom trooošičku *3*
  • Pan_Klobouk
    re: http://admin.dev.games.cz/uploads/test-drive-unlimited-2-20101112074912607-game12928-img194378.jpg

    Hezky, pekne... ;) Holt arkada, no. Snad se to v hard-core modu prehodi na zadek. ;D
    • No já tak nějak koukám, že Tiscali jsou podobně mimo, jako pánové v Edenu.

      "Tagy: online, simulace, závodní"

      Kdo tomu pro Kristovy rány vytvořil herní kartu? *1*
      • Pan_Klobouk
        To vis, mantinely jsou dnes hodne posunute. A treba proti poslednimu NFS je TDU porad docela simulator. ;) Ted ale vazne, prvni TDU jezdil docela slusne, az na ty hrbolaty silnice. Sice to byla arkada, ale rozumna. Takze pokud to ve dvojce moc nepokazi, budeme radi i za tohle.
        • Jo, první TDU nejezdil úplně nemožně, to je pravda. Docela se to dalo :)
    • A ako vies ci sa rozbieha alebo na rucnej brzdi? Nejaky si chytry
      • Pan_Klobouk
        Tak predne je to legrace, protoze tohle jiste neni herni obrazek, ale reklamni radoby screenshot. Vytvoreny pomatenym grafikem, ktery o Fordu GT nevi vubec nic.
        Ale i pokud to mame brat vazne, tak si nemyslim, ze tam uraduje rucka. Nekdo proste rozmazal predni kola, jakoze prave hrozne trhaji asfalt, pro rucni brzdu by zas toho koure bylo vzadu moc malo.
  • "a přitom se jinak ovládají"

    Tím v Edenu mysleli jinak ve vztahu k realitě?
    http://admin.dev.games.cz/uploads/test-drive-unlimited-2-20101112074912607-game12928-img194378.jpg
    Tohle mě před měsícem pobavilo. To snad nemohli ani myslet vážně takovej fail *1*
    • sa do toho vyznas, ved sa pozri kam je prenesena vaha auta, jasne vidiet ze je prenesena na lave predne koleso a prave zadne je odlahcene. A co z toho vyplyva? Ze to auto brzdi !!!
      • Když už teda, tak z toho vyplývá, že ostře zatáčí, nikoliv že brzdí. Protože je váha na celý levý straně. Už jsi viděl bzrdící auto, kterýmu se protáčejí přední kola? Čím teda brzdí? Ty protáčející kola jsou zkrátka nesmysl, i kdyby jel bokem napřed. Si dělej vykřičníků, kolik chceš, ale je to kravina *2*
    • Nepřijde mi to tedy jako fail...Když tedy budeme puntičkáři, při pozorném sledování snímku jde vidět, že se mu od zadních kol line více dýmu, než od předních...Kdyby to byla předokolka (ve hře samozřejmě) a on by se rozjížděl, jak tady chce někdo naznačit (tedy pokud jsem tu narážku správně pochopil), bylo by jednak nelogické, aby se rozjížděl "nakřivo" a dvak by se více dýmu logicky linulo od předních kol *3* Musíme brát v potaz, že je to arkáda a je dost možné, že to bude jako NFS, kde si ve 270 driftujeme směle v zatáčkách... *1*
      • Nejsem si jistej, že se mu od zadních kol line dýmu víc, přijde mi to na stejno. Poslední NFS je snad víc dětská hra než arkáda, protože tam se všechna auta opravdu chovala naprosto stejně. V porovnání se staršími NFS nebo i tady TDU 1 to byla opravdu komedie. I kdyby tenhle Ford jel smykem, tak se přední kola nebudou takhle agresivně protáčet.

        Podle mě to není ani přímo ingame screen. Ten náklon kamery a natočení auta tam je spíš z kompozičních důvodů, dodává to scéně náboj. Rozmazání předních kol je podle mě taky dodělaný až v editoru (to je můj názor), a nějakej patla tam rozpatlal chybně přední nápravu, místo zadní. A proto se směju, co to na hře pracuje za lidi. Postavit to vedle prohlášení, že co auto, to unikátní ovládání, to mě prostě odrovnalo *1* Ale neříkám, že to ve hře musí bejt špatně. Fakt je to podle mě jen v editoru zbabranej sreen :)

        A že je to arkáda v potaz samozřejmě beru, ale jsem za to, aby se jednou pro vždy začly rozlišovat arkády od her s věkovým ratingem 2+. Nelíbí se mi, že se hry typu posledních NFS řadí do stejný kategorie, jako třeba GRID. Ten rozdíl mezi nima je propastnej a divím se, že to neštve víc lidí. Někdo si chce koupit oddychovku na gauč, něco kde není potřeba pilovat jízdu, třeba poslední NFS HP. Pak to dohraje, ono ho to baví, a tak se podívá po nějaký další arkádě. Donese domů GRID z výprodeje a z hrůzou ustrne, že se většina modelů chová relativně jako auta, že na něj v cíli nikdo nepočká a že musí dokonce používat brzdu. Že to nikoho neštve, a teď myslím z obou stran - tedy těch, co milujou výzvy a těch, co radši lážo plážo *2*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit