Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Fallon
    Pozrite sa všetci čo sa tu pýtajú prečo ten hate voči COD, to máte tak: každému je zboha ukradnuté aké hry kto hrá, čo ale už nie je každému jedno je impakt týchto hier na herný priemysel!!
    A to je to COD ako také totiž už dávno není len samostatnou hrou ale modelom, ďalekosiahle presahujúcim vlastné medze!! Vidíme to všade, každý chce byť ako COD, pretože COD sa predáva. Výsledkom je tuna prakticky identických klonoch, ktoré sa odlišujú jedine tým v ako niečo-istáne sa odohrávajú. A v poslednej dobe táto mánia zasiahla aj Resident Evil, ktorý pôvodne ani nezapadal do rovnakého žánru: http://www.cinemablend.com/games/Action-Oriented-Resident-Evil-Can-Sell-Like-Call-Duty-Says-Capcom-Producer-40794.html

    Ale ono to nekončí len tam. Youtube je zaplavený neskutočným množstvo "PWnega videos", ktoré sú čisto o tom ako niekto niekoho strieľa v COD. No ani tam to nekončí. Ja napr. robím vlastné video recenzie(http://tinyurl.com/6snf98t) a preto som uvažoval o kúpe nahrávacej karty(na nahrávanie z konzole). No, skôr ako som išiel niečo kupovať som si išiel pozrieť na YT nejaké quality testy. A viete z ktorej hry bolo 90% testov čo som našiel? Presne z po*raneho CODčka!! Takže v finále som sa o svojej nahrávacej karte dozvedel len to ,že dokáže nahrávať COD s trochu vyblednutými farbami. Ako to vyzerá s 2D hrami, celshaded grafikou etc. som sa nedozvedel. A to nehovorím o COD "komentátoroch".

    V závere pointa nie je vtom ,že niekoho trápi aké "špatné" hry hráte ale to aké majú tie dopad na vaše ostatné hry. A buďme, úprimný COD je dnes všade, stalo sa prakticky štandardom všetkých FPSiek a to vám poviem je kurňa nízky štandard.
  • Kde jsou ty casy,kdy fps nebyla jedna jako druha,jak vizualnim pojetim,tak celkovym konceptem.
    • Moc si to idealizuješ. V minulosti se kopírovalo a recyklovalo úplně stejně, akorát většina těch horších kopií už pochopitelně upadla do zapomnění. Už si pamatujeme jen těch několik málo originálních her, asi tak stejný množství, kolik jich vzniká dnes a kolik si jich budem pamatovat za dalších dvacet let.

      To, že i tehdy vznikalo neuvěřitelný množství nehratelnejch sranců, všichni očividně vytěsnili z paměti.
      • stačí zajet na GOG a podívat se na hry data vydání 98,99,2000..04 Každej rok vyšla řada doopravdických pecek. Já mám hry rád, ale už mě hodně dlouho nic neoslovilo. Tak hraju znova ty starý.
        • Mechwarrior_bw
          jj :) rok 1999: Unreal Tournament, System Shock 2, Alpha Centauri, Planescape Torment, Aliens vs Predator, Quake 3 Arena, Resident Evil 2, Kingpin, Age of Empires 2, FreeSpace 2, Rayman 2, Homeworld, Worms Armageddon, Everquest, Heroes of Might and Magic III, RS: Rogue Spear, Team Fortress Classic, Jagged Alliance 2, Baldurs Gate : Tales, Star Wars X Wing Alliance, Swat 3, NFS : HS, Pharaoh, Mechwarrior 3, Age of Wonders, Dungeon Keeper 2, Outcast, Midtown Madness, Sports Car GT, CaC Tiberian Sun, Star Wars Episode I Racer, GTA 2, Requiem AA, Asheron's Call ... ale celé tie roky 1997-2003 boli dosť kruté :)
          • Diky za pripomenuti, musim si zas zahrat AvP serii *1*
          • Tak se podívej třeba na hry z roku 2011:
            http://www.databaze-her.cz/hry/?rok=2011-2011&razeni=hodnoceni

            A to v tom žebříčku nejsou konzolovky a hry s malým množstvím hodnocení. Dobrý hry se dělaj pořád.
            • Mechwarrior_bw
              samozrejme že aj dnes vychádzajú dobré hry, opak by mohol napísať len magor ...
            • Nedával jsem to sem kvůli těm hodnocením, spíš pro přehled, že i dnes vycházej kvalitní a originální hry.
            • To je dost irelevantní. Mně stojí za to, koupit si za rok tak 2 hry. Protože dá Batmanovi někdo 90% neznamená, že mě bude bavit.
          • člověk neví co má, dokud to neztratí. Bylo to perfektkní dětství
      • dr.gonzo
        ono mozna vzniklo pred lety spousta srancu,ale urcite nedostavali 9/10 a 10/10 v recenzich a nemeli 18 milionove prodeje jak dnes.jen se obavam ze s prichodem dalsi generace konzoli se to jeste zhorsi.
        • No ale za to poděkuj games a jiným...
    • Mechwarrior_bw
      jj ... a navyše časy kde každá nová fps-ka vyzerala lepšie ako predošlá... spomínam si keď som ešte nemal internet a hral som viac menej iba demá z časákov a každý nový mesiac môj komp viac a viac zaostával a hry vyzerali výrazne lepšie a lepšie. A navyše medzi nimi boli po stránke hratelnosti obrovské rozdiely ... dnes keď vidím, nejaký black ops, moh alebo mw3 tak niekedy neviem ktorá hra je ktorá a o čo v nich vlastne ide.... teda vlastne viem, o záchranu kontinentu, sveta, galaxie ... bla bla.
      • byl sem na tom stejne. internet sem mel pevnou linku a denni limit sem si dal 50kc a kdyz sem chtel stahnout patch na mafii (asi 80 mb) tak to trvalo 50 minut. i hry se tezko schaneli jeste nebyly ulozovaci servery
        • Já kdysi stahoval 4MB i tři hodiny *15*
      • ono vůbec srovnávat doby, kdy sice byly hry jen o vexelový grafice, ale parta vývojářů si dělala hry podle sebe v nějakym malym studiu, nebo zastrčený kanceláři. Dnes je to spotřební průmysl.
  • sugyn
    Tohle nevypada moc dobre.Minuly Medal of Honor byl povedenej a hral se celkem pekne.
  • Call of Duty v hezkem kabatku.EA se opravdu silne snazi vytvorit si vlastni verzi CoD.Tohle alespon vypada hezky po vizualni strance.
  • Sniper jako bonus pro předplatitele? Tomu říkám vážit si zákazníků. takový nadstandart *1*
  • smejki
    hmmm, bouchy bouch...
  • Izmæl
    Btw, všímáte si, jak - neříkám jen u této diskuze - inteligentní komentáře mají samé mínusy a komentáře jak od retardů mají nejvíce plusů? :D (Nikoho nechci urazit).
    • No škoda že člověk nevidí kolik kdo dostal + a kolik -. Člověk kdyby viděl že je to třeba +60 a -70 staví onen komentář -10 do uplně jiného světla... Stejně jako když by měl někdo +5 a člověk by viděl že je to -2 a +7... 3xvidět, sem dobrej...
      • Izmæl
        Jenže člověk to vidět může. Stačí jen kurzorem najet na kolonku "Líbí" nebo "Nelíbí" a nebo pro úplný přehled najet na plusy či mínusy hned vedle kolonky "Upravit".
        • No ty bláho, do této chvíle sem o tom nevěděl. Díky...
    • Hairy_Ass
      Zajímavá úvaha, ty jsi porota, co rozhoduje, který komentář je inteligentní, a který je od "retardů"?

      PS: Jen pro zajímavost. Nejvíc mínusek nasbíral uživatel "Krysa" s textem: "Spis ty jsi monumentalni trotl" - pokud je tohle vrchol inteligence, tak beru zpět.... *1*
      • Počkej, já myslel že rekord měl koumák Jindra...

        PS: "Spis ty jsi monumentalni trotl" - to je ale na plusko... *12*
        • Moment, nic proti Jindrovi, jen že si pamatuju že měl onehdá přes 70x -
      • Izmæl
        Tááák to trochu rozebereme. 1) Napsal jsem "neříkám jen u této diskuze" - aby člověk tento můj výrok pochopil, musí mít mozek a oči. To snad doufám máš. 2) Porota nejsem, co tě to jen napadlo. Samozřejmě každý pozná debilní příspěvek od normálního a pokud ne, tak je něco v nepořádku s mozkem dotyčného. 3) Krysa je vyjímka. Ostatně těch může být více, neříkám, že je to pravidlo úplně u všech příspěvků. A teď šup upaluj na MovieZone, vyšel nový nedělní výplach. Jdu se taky mrknout.
  • Kéž by nám raději vyšel nový plnohodnotný Rainbow Six. Žádný výbuchy, žádny srdcervoucí scény (ani mě nemrzelo, když jsem něco zvoral a teroristi pustili dávku do rukojmí). Místo WOW efektů hodiny plánování, rozmejšlení výstroje a pak jen.....

    bravo, alfa go go go.....bum bum....bravo is down, tango down. A velice zábavný restart a oprava
    • Takove hry dneska moc neleti.Kdyz ve hre neco nevybouchne alespon jednou za minutu,tak je to nuda.
    • firebug
      Jak ja bych si pral nejakou taktickou FPS jako byl R6 Reven Shield, nebo SWAT4! nejakou takovou hru bych klidne nakopnul i na tom Kick Starteru, protoze pod kridly velke spolecnosti nic podobneho uz asi nevznikne...
      • No vidíš, a to jsi měl zrovna možnost:)
        http://www.kickstarter.com/projects/355932838/crowdsourced-hardcore-tactical-shooter

        Fórum zde:
        http://www.serellan.com/forums/index.php?/forum/6-takedown-general-discussion/
  • To vážně nejde zpracovat stlílečku z moderního prostředí stylem, který působí alespoň trošku vážně. Možná kdyby si odpustili holywoodské praktiky (na rádoby nepodařený skok s následnou záchranou v podobě ruky bratra ve zbrani jsem už alergický, zastřelení při otevření dveři nebo zrada od "spojence" v podobném duchu už je taky ohrané) a podobné prkotiny tak by mě to bavilo o troshu víc. Hraju to ale poslední rok, popř. dva, už je to važně pořád to samé dokola.
  • Já teda spíš doufám, že chcípne MMORPG. To je teď moderní trend a každá krávovina musí být MMORPG, mít vlastní velkou komunitní službu spojující hráče, dokupování předraženého obsahu atd. (Ano, mířím tím i na CoD, Battlefield apod.) Číst, že kde tu a tamto přechází do MMORPG a bůhvíjak to nebude super už mě opravdu nebaví. Co se týče RTS boomu, tak ten bych bral 100x raději.
    • Hairy_Ass
      Jo, ten trend: Z každé úspěšnější série uděláme MMOčko, nebo přinejhorším alespoň hru s nutností stálého připojení i pro blbej singleplayer. - mě už taky moc nebaví. Proti MP nic nemám, to rozhodně ne, ale nemusí být všude...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit