Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Osobně mi moc nesedí prostředí války či revoluce. Je v tom pak strašnej bordel. Kouzlo jedničky a dvojky bylo v tom že byl všude klid a do toho přišel assassin kterej šel přímo po těch hlavních. Tady budem zas vraždit nějaké generály a plukovníky a střílet s vojáky a podobně. Podle mě se zopakuje neúspěch AC3. Co se historie týče, francouzská revoluce je pro mě zrovna tak "zajímavá" jako ta americká.

    Další věc co mi docela chybí a s čím asi spousta lidí nesouhlasí je Desmond. Bylo fajn vědět že za tou velkou výpravou do minulosti byli lidé v současnosti kteří s její pomocí chtěli něčeho dosáhnout. Navíc když se tento příběh rozprostíral přes několikeré hry a tak spojoval různé historické příběhy dokupy. Byl to zajímavý prvek který prostě už chybí :-(
  • AC série jako taková pro mně bohužel definitivně skončila s Revelations. AC3 i Black Flag jsou hry, kde jsem se už jen pousmíval a zároveň zamačkával slzu u všeho, co přopomínalo AC. Zůstalo už jen jméno a značka. AC3 jsem protrpěl se skřípajícími zuby, u Black Flag jsem se hned v začátku smířil s tím, že z AC ta hra má už jen název/značku a hned začla bejt zábavnější :).

    Tak snad ještě ta optimalizace na PC ve stejnym duchu jako u prvních dílů AC a ne to, co předvedli Ubi u AC3 (on i ten Black Flag není kdovíco v tomhle ohledu), kompletně vypínatelnej HUD i s olbřímíma cílema aktuální mise 5cm písmem a pár dalších drobností a snad se začnu na Unity i těšit :).
  • Dabér Arna má nezajímavý hlas, nedává do toho emoce a je to za trest poslouchat, pořád jsem doufal v přepracování nebo zlepšení jeho kvality, ale tohle je prostě tuctový hlas, bez chuti do života. A proč má půlka protagonistů ve francouzské revoluci britský přízvuk sakra, proč to v AC 2 šlo s italským přízvukem a tady to nejde s francouzským?
    Combat systém je stejný jako v ostatních AC, po hraní Shadow of Mordor to bude chtít pauzu než se pustíme do AC. Takže to potáhne už jedině coop.
    • Ja jsem s hlasem spokojen a francouzky prizvuk mi fakt nechybi, slysim ho kazdy den v praci a bohate to staci;)
    • vonTossis
      Mně se ten hlas líbí hodně. Nejde se prostě zavděčit všem. *4*
  • species
    pry to kvuli Xbone pobezi na 900p a 30fps lock? To je docela sranda :)

    PS4 hraci alespon vi jak se PC citilo u watchdogs
    • MARTASLJ19
      Súhlasím a len doplním http://img-9gag-lol.9cache.com/photo/aW0Ye96_460sa_v1.gif *1*
    • Jo jo, to sou ty nextgen konzole co nebrzdi vyvoj :-)
      • *1* Co se v začátcích zdálo jako pekelné stroje jsou dnes akorát hromady starýho harampádí *1* Klasický reklamní trik na E3. Dřív to dělali i u old gen verzí jenže časem už to nešlo, protože by šlo evidentně poznat, že to na X360 prostě nejede *15* Na poslední E3 prostě napíchali ovladače do pořádného stroje jménem PC a všem říkal TADY JE NOVÁÁÁÁ GENERACE KONZOLE *16* Nejlepší stroje všechno dob a tohle je next gen a všichni seděli na zadku a říkali si to musííííím mít, to bych nikdy neměl na počítači a ten by mě stál spoustu peněz *16* Pak uběhlo pár měsíců a vyšla první velká hra, která nám jasně říkala tohle je next gen. Neschopnost tvůrců a slabé harampádí pak ukázalo svou tvář a na PC to zachránila modifikace, která ukazala, že PC je už o 3 kroky napřed *1* Teď už jen vývojáří chodí a mluví jak je konzole brzdí a že měli daleko větší plány. *7*
    • Asi tak. Ono se totiz malo mluvilo o tom; ze watch dogs na E3 jelo na PC a melo evokovat falesne nadseni; ze tohle prinasi vlastne next gen nabusene konzole. Pak si ale par lidi uvedomilo; ze budou radi kdyz to ty krabice rozjedou vubec a cely to osekali. Tezko asi mohl Ubi po prichodu next gen konzol vydat paradne vypadajici PC verzi a vedle toho x1 a ps4 v totalnim hnusu; ze by vedle pc vypadaly jako old gen. Nemohli ani rict sorry; ale konzole jsou totalne zastarale nezvladaji to. Mozna proto taky se v PC verzi objevily soubory; ktere diky modu grafiku vylepsily nejen graficky; ale i optimalizaci. Stejne jako u AC Unity priznavaji; ze chteli neco vic a konzole to neumozni. Boom konzol odesel; prodalo se spousty krabic a uz si muze kazdy dovolit rict....hele ty krabice nejsou tak dobry jak jsme cekali tak zas budem hry osekavat. Delaj hry pro masivni trh; konzole a nikdo se bokem nebude placat specialne s pc verzi a prekopavat AI; pridavat objekty a extra vylepsovat grafiku.
      • species
        Tak tak, predchozi generace bylo poradny delo oproti PC kdyz to vyslo.... "next-gen" byl zastaraly uz kdyz vychazel.

        Imo jedina moznost pro lidi kteri si nechteji/neumeji/nemuzou postavit desktop bude steambox ci jak se ta konzole od Alienware jmenuje. To zatim vypada velmi slibne, jednoduchost konzole na otevreny platforme zni super
        • No, ale to nevyřeší nic s tím, že zkrátka hry budou zastaralé. Myslím, že dnes dorůstá velmi zdatná generace co se technologií týče, i když je fakt, že dorůstá taky spousta lenivých:-) V lidech totiž stále je nějakým způsobem myšlenka, že konzole je levná, hry fungují a v podstatě je to systém plug and play. Je to levné zařízení v prvotním kroku, ale když si člověk za pár let spočítá investice do her a dalšího předraženého zařízení vystoupá to celkem vysoko taky. Kdysi jsem měl PS3 a po asi 2 měsících mě to přestalo totálně bavit. Předražené hry, i starší kousky třeba za 500Kč. Bazarovky často nefunkční, nebo nebylo zrovna co jsem hledal. Absolutně mě štvalo, že jsem nemohl jít do krámu a koupit si usb headset ale drahý SONY. Často nějaká hra mi v online padala a musel jsem se hrabat složitě v nastavení konzole, routeru, volat poskytovateli. Za mě tedy už nikdy víc a už vůbec ne,abych koupil konzoli a ještě platil za ten jejich online
          • species
            Konzole jak je popisujes ty, to je tak doba PS2 :)

            Nicmene porad si myslim ze je to jednodussi reseni nez PC, proste zapojis do televize, sednes do gauce a paris. Postavit si desktop ktery by fungoval a jednotlive komponenty byly kompatibilni nedokaze kazdy a kupovat prebuild PC je vetsi sebevrazda nez konzole
            • Nevidím v tom nic kde bych popisoval konzole jako v době PS2. mluvim jsem o PS3 a mé zkušenosti. Fakt je prostě ten, že konzole mi v podstatě nic nenabídne.
              To, že je to lepší a levnější řešení s tím souhlasím, hlavně pro masivní trh tedy mladé lidi, kteří se chtějí vyblbnout třeba u kinectu, nebo pro lidi, kteří zapojí a hrají. Na jednu stranu vidím výhodu po náročném dni vyvalit se na pohovku stlačit tlačítko a hrát. Dnes si postavit funkční desktop není nic složitého, protože většina her uvádí v HW požadavcích to samé. Procesory intel, grafiku nVidia. Když lidé kupují nové PC většina stejně chytá po procesorech intel a grafické kartě nvidia. Nikdy jsem ještě nezažil, že bych měl PC na kterém hra nejde, pokud něco nešlo chyba byla v systému, ale HW mi to neovlivnil. Znám i chlápka, který lidem ve své prodejně skládá PC a vždy podle ceny složí naprosto vyladěné stroje ať značky AMD, nebo nVidia. Kompatibilní HW je jen báchorka, nebo problém nastává když lidi mají složené prapodivné sestavy a nebo staré grafiky v SLI apod. Pokud skládám PC z komponentů jako ASUS, nVidia, Intel, Kingstom, Western Digital nemohu mít problém. Jasně někdo má starší grafiku a hra pro to není určena zde vidím problém, jenže to je grafika 5 let zpátky? Dnes na trhu stejně už není na výběr jako dřív v dobách athlonů, phenomů, duronů, celeronů. Nějakou dobu zde koupíš buď Corei procesor nebo AMD FX. Jasně na trhu jsou i jiné procesory obou výrobců, ale kdo skládá pc primárně pro hry, kvalitu a výkon ten po nich nechytá že. Když se mrkneš na notebooky herní, i když vím že zde je potřeba mluvit opatrně a nejdou tyto dvě spojitosti moc dohromady. Většina notebooků, snad 95% herních v sobě ukrývá Core i 5 a 7, nVidia 750 (nově GTX 860, nebo nižší) tak nemůžeš říct, že to je vina kompatibilního HW a je problém tohle. Já mám tedy také herní noťas to se přiznám a jsem spokojen, když pracuji mám ho u stolu pustím si hudbu, dám se do práce, pročtu maily, odepíšu, nachystám práci, podívám se co je nového a když toho mám dost vezmu ho k telce napojím HDMI + xbox gamepad a hraji na gauči.
  • No, nevím.

    Víme o Napoleonově chování dostatek, aby mohl být ve hře "napsán" s dostatečnou historickou věrností?

    Podobně, víme, že rod Medicijů byl v Eziových dílech "napsán" historicky správně? A co Blackbeard?

    Jakožto hra možná více méně v pořádku. O historické korektnosti si dovolím pochybovat.
    • No, vyse*me se na fakt, že je to historie vypůjčená a zasazená do vlastní fikce smáčená dramatičností, (včetně postav a jejich záměrů nezáměrů), a pojďme si stejně říct, že pokud stejně tebou řečený frajery někdo nenafilmoval a nenahrál jejich držkování a vystupování ve skutečnosti (!), tak je zrovna tato historická korektnost totálně tak či tak v pr*eli. Popisování danýho člověka literaturou je podle mýho skromnýho názoru jen dost konturová záležitost, která o dotyčným historicky jako člověku a jeho normálního "nepolitickýho, nedynastickýho a nekurvenísehopropotomky" jednání řekne minimálně ho*no, protože to kromě blízkých pamětníků už stejně nikdo neví. Samozřejmě takovej ten základní popis, že ten byl chorek na mozek a nebo mu strašilo ve věži a ten byl hodnej jak ježíšek a podobný, tak to samozřejmě se traduje, ale jinak zjistit konrétní chování v závislosti na situacích už možný prostě není.

      Já zastávám skromný vědecký názor, že před 20. a 21. století byli lidi jako my, kteří š*u*t*li, drbali se na řiťi, nadávali, prohrabávali si vlasy, jebali se smíchy, hulákali jak viktorky a řešili kraviny, takže se od nás v nějakým historickým měřítku lišili jen tím, že nepičovali v diskusích na netu. Takže v tomhle směru dostává tahle "historická korektnost" na budku a tím pádem to dovoluje fikci v jistém rámci, ať už je to hra nebo film, volnou ruku v interpretaci chování historických postav.
    • Zrovna Napoleon je jedna z mala historickych postav, o jejichz mentalite, chovani a motivech toho vime opravdu hodne, hlavne diky dochovanym denikum/dopisum jeho a lidi z jeho okoli, trotle.
      • Zcela zbytečnou urážku pominu.

        Ale víme toho dost o jeho vnitřních úmyslech? Motivacích? Ne všechno na těch dokumentech musí být pravda. Existuje celá pomocná věda dějin, zabývající se pouze dokumenty tohoto ražení (tedy neúředních listin) a jejich pravostí. Kodikologie, zvoní to slovo na nějaké zvonky?
        • No tak tedy na základě tvého rádoby intelektuálního projevu si dovolím napadnout logiku toho co píšeš. Pokud nevíme o Naoleonovi dostatek, aby i hnidopiši jako jsi ty byli spokojení, lze jeho postavu vykreslit s dostatečnou volností tak, aby i lidé kteří mají pomálu přátel ( ano mluvím o tobě), nemohli přijít s jediným argumentem vypovídajícím proti ztvárnění postavy Napoleona ve hře. Naopak, pokud víme o jeho charakteru dostatek tak, aby si každý jeho postavu dovedl asociovat s konkrétními povahovými rysy, tak je netřeba se obávat, že by jeho ztvárnění odporovalo dogmatu o jeho osobě. Tak jako tak, neexistuje jediné vyústění, které by podporovalo něco z toho co píšeš.
      • Magister_Peditum
        Historická věrohodnost tu ovšem nevyhnutelně naráží na fakt, že se autoři rozhodli všechny tyhle postavy naroubovat do světa, kde mezi sebou Asásini a Templáři vedou nesmiřitelný boj po tisíce let...
  • Chápu, že je to Assassins creed, ale kdyby se zbavili toho nesmyslnýho příběhovýho asasínskýho balastu, bylo by to lepší.
  • že by další (konečně) AC po dvojce, které by mě mohlo bavit? Vypadá to více než solidně. Gameplaye sice naznačují opět to samé akorát nyní vyprané v perlisu, avšak zasazení děje, stealth, engine a povedený pohyb postavy by mohl nasadit hodně silný zážitek.
    Teď ještě chvíli počkat než se tu objeví zase srovnání s Watch Dogs a vykládat tu o jiné hře a bude tu zase fajn *2*
  • Magister_Peditum
    Nezbývá než doufat, že se to nebude mít prvky sci-fi.
  • budu doufat v to, že mě to do Fr. revoluce vtáhne..:) a trošku si představím jak to asi mohlo být-- jinak jako samotný assasín mě to neláká.. *16*
  • Ubisoft zamerne upravuje vzhled hry tak, aby byl stejny pro obe dve konzole, i kdyz je PS4 vykonnejsi nez xbone - tedy 900p/30fps pro obe hry, i presto ze pro predchozi AC byl vydan patch pro PS4, ktery zvedl rozliseni na 1080p.

    #PS4NOPARITY
    • Možná to bude tím, že nemohou zvýhodnit jednu konzoli oproti druhé. Do zákulisí vývoje nevidím, stejně tak nevidím co SONY a Mrkvoši mají pod palcem. Smutné spíše na tom je to, že v době jak je HW napřed tu máme krabice, které jsou zaostalé. Kdo by čekal, že v 21. století a v roce 2014 nebude 1080p pro ten jejich "next gen" samozřejmostí a bude se tu někdo potit, aby to vůbec jelo 900p. Bohužel omezené konzole omezí celou hru a na PC vychází osekané hry, které mohou nabídnout mnohem více, ale kdo se bude extra plácat s PC a vylepšovat AI a přidávat spousty věcí navíc, zlepší jen ostrost textur a hotovo.
      • calwin
        nemyslíš že aj ten PC trh má nejaký priemerný výkon za ktorý si nedovolia prejsť lebo by to bolo na úkor hráčov ktorý si už hru nezahrajú takže ani nekúpia? Myslíš že ubisoft živí zamestnancov z mesačnej energie alebo ako?
        sorry za iróniu ale v prvom rade je to celkový overall hráčov ktorý majú slabé mašiny a nie chyba next gen konzolí ... tento trh je momentálne v ústraní kedže väčšina hráčov stále neprešla z predošlej generácie na novú
        na podobnej analógii fungujú všade... menšie nároky na systém... menšie obmedzenia pre zákazníkov... viacej zákazníkov... vyššie zisky... viac aut v garáži pre CEO prakticky rovnaký efekt za menšiu cenu ako keby mali vyrábať grafické techdemo pre pár nadšencov
    • Mato1987
      Moment, unity bude bežať na oboch nových konzoliach len v 900p a 30 fps? To je ako vôbec možné?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit