Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mato1987
    ? :D
  • tomocz
    Zrovna dneska jsem v duchu na tohle nadával, když jsem viděl někde nabídku na Season pass pro novýho lotra... dva měsíce před vydáním hry už ví, kolik tam daj DLCček a za litra na ně prodávaj permici, to je prostě humel. Když vim, co v tý hře chci mít, tak to tam snad dám hned, ne?
  • Nazdar ty, co mě nazval hňupem *1*
  • blablabla $$$ blablabla ždímat značku blablabla DLC
  • Minulý měsíc bylo v novinkách napsáno, že chtějí na DLCčkách vydělat 1miliardu dolarů. Opravdu, takhle ojebávat hráče? Víte co, nebudu je kritizovat do doby až se jejich marketing změní. Pokud se to nezmění, tak jsem se v EA nikdy nezmýlil. Bohužel
  • Mato1987
    :D nejako neskoro, prvý apríl bol pred 5 mesiacmi :D
  • Souhlasím. Jedinou neznámou teď však je, zda si uvědomil, že zisky mohou být větší, pokud vzroste kvalita her.

Nicméně minimálně z Dragon Age mám dobrý pocit. Také z důvodu, který nemohu přiblížit.
  • tomocz
    To ano, firma se musí nějak uživit. Ale ne každá firma bude svojí oblíbenou značku ždímat na kost, až z toho zbyde nějaká kravina.
  • Což platí i pro jakoukoliv firmu kdekoliv na světě...
  • tomu saskovi bych nejradsi slapnul do usmevu,ty jejich "hry" se poslednich par let nedaji hrat,jakej to je odpad...kdysi davno i EA delalo dobry hry,tezko se tomu dneska veri...
  • Keyz
    Tak sranda byla. Co tam máme dál?
  • smejki
    a) co to bylo doteď?
    b) Sims 4, ať nechodim daleko
  • oktavius66
    Tak to rozhodně nebude jediný...
  • Morraw
    Šprýmář ten člověk *15*
  • Prioritou šéfa Electronic Arts jsou zisky *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit