Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vonTossis

    To ale není novinka. On takový byl vždycky, dokonce tak působí i lidsky v mnoha rozhovorech. A to je kromě "chyby v zaokrouhlení" možná důvod, proč si ho i s týmem nechat. Na konci totiž může být klidně další herní legenda. Není jednoduché pracovat s takovými lidmi, ale můžete se podílet na něčem výjimečném. Já mu fandím. 

    • "Není jednoduché pracovat s takovými lidmi, ale můžete se podílet na něčem výjimečném."

      No jo. Ono se to takhle snadno říká v diskusi, když se to člověka přímo netýká a když to vyjde, bude to pro nás plus, když ne, nic se pro nás nezmění. Zkus si spíš položit otázku, jeslti by jsi to něčeho takového byl ochotný investovat destíky až stovky milionů dolarů ze svého s dobrým pocitem, že když to vyjde, možná budeš součástí něčeho výjimečného? :-D Ono to hned tak super nezní :-D

    • Maxianimal

      Je pravda, že dost často, když se vzpomíná na nějakou přelomovou hru, tak dost často bývá zmíněno, že na tomto a tomto nápadu se dělalo několik měsíců, jen aby se potom hodil do koše a začlo se znovu. Normální tvůrčí proces. Jednoduché to není, ale vyjímečné věci jednoduché prostě nejsou. Taky mu držím palce, ať to zdárně dokončí.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit