Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • my mame p.cars.pc maji pro occulus p.tesco
  • walltar
    Tak já už mám objednanou DK2 ... a kvůli FB ji taky rušit nebudu. *1*
  • No tak myslim si ze VR pokud to bude stylem nasad a hraj bude zajimat i casualy... Zkousel jsem prvni verzi occulu a ma to obrovsky potencional obzvlaste pokud to bude dostupne i ke konzolim(ja jsem PC hrac, konzole vsak nezavrhuji). Kazdopadne ukaze cas, ale myslim si ze VR ma sanci na to byt casual vic nez joysticky nebo track IR (oboje vlastnim). Ja mam jasno az bude hotova verze OR tak kupuju ;) PS: toho ze by to FB nejak sabotoval se nebojim, byla by to blbost.
  • Kluci asi nemohli najit zadnej screenshot Audiny *3* Kdyz ony holt prestaly vychazet novy screenshot galerie kazdej tyden ... a media jsou z toho zmateny *2*
  • Souhlasím, najdu se i lepší, zkuste to znovu *3*
  • To je hnus velebnosti! já chci zpátky tu Audinu :)
  • Skaredejsi screen sel najit sice uz jen tezko, ale i presto diky *3*
  • ales.smutny
    "Ale ovšem," ozvalo se sluchátko :)
  • Prý už něco kolem 20ti indie her původně pro OVR zrušilo vývoj svých projektů a jede se dál..
  • walltar
    No obojí je to celkem specifické zařízení. Třeba taky jako joystick. Prostě normálního casuala si myslím to nezajímá. A Hardcore hráčů není tolik aby se to široce rozšířilo.
  • Kuciiiiii .. neslo by prosim vymenit ten obrazek? On je drobet zavadejici ... stejne jako jiz nekolik svetovych webu jste si nevsimli, ze to neni screenshot, ale fotka opravdoveho Audi, ktera byla prilozena k oznameni o ziskani Audi licence. Tesi nas, ze uz lidi nepoznaji rozdil mezi screenem a fotkou, ale prece jenom ......
  • Track IR a VR se neda srovnavat. To je jak srovnavat kalkulacku a pocitac.
  • walltar
    K tomu závěru ... osobně si nemyslím, že z VR bude ještě dlouho široce rozšířený systém. Podobně jako takový Track IR není široce rozšířený.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit