Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zrovna včera sem si říkal,jestli by nechteli udělat další a hle *5*
  • Slightly dělá na Shift 2, ne? SimBin pracuje na nové Race. Takže ty dva bych si vyloučil. Navíc SimBin a arkádověji laděný PGR mi nejdou dohromady. :)
    Jinak nevím, co by bylo logického na tom, aby to dali Turn10, kteří můžou dělat na druhé zavedené závodní značce. Osobně si myslím, že značka Forza má větší marketingovou hodnotu než Project Gotham Racing.
    • otázka je, jestli další forza by měla na týhle generaci konzolí ještě co nabídnout... respektive pokud ano, tak jestli by to bylo adekvátní k tomu, aby se tomu řikalo Forza 4. Hodně lidí se shoduje na tom, že Forza 3 je opravdu dobrá hra, ale je na ní znát, že je to jen o něco vylepšená dvojka a v případě, že by měla být i čtyřka na stejnym hardwaru, tak ten rozdíl by byl ještě menší.

      ... nu každopádně věřím, že první bod ze seznamu požadavků na Gotham Racing bude podpora nataženejch rukou bez volantu :o))
      • V současnosti Turn10 stejně pracuje na Forza Kinect, kterou představili na E3. Pokud jde o Forzu 4, tak rozhodně prostor ke zlepšování tady je. Otázka je, jestli by to zvládal hardware. A nemyslím teď ani tak počet aut a grafiku. Hlavní, co mi chybí, je počasí, ještě o chlup propracovanější kariéra, možnost plně nastavit jeden závod a možnost vypnutí pomocníka, který dynamicky uzamyká maximální kroutící moment volantu. Tohle přidat, tak mých 1500,- by měli zase v kapse. :)
  • SimBin Studios!
  • úžasná hra škoda že len na xbox

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit