Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Osobne nechápem ten humbuk ohľadom tejto hernej série, či tejto hry konkrétne.
    • to bude tím, že jsi to nehrál. Taky nechápu, jak můžeš komentovat něco o čem hovnoooo víš...
      • A pri tom je to také jednoduché, stačí mať svoj názor, ale to asi nikdy nepochopíš, kedže máš v hlave prievan.
        • A z ceho sis ho prosim te udelal, kdyz si to v zivote nehral? Takovy lidi, co jedou do Nintenda s tim, ze delaji infantilni hry, fakt miluju. Vetsinou to jsou neprekvapive lidi, ktery nikdy zadnou hru od Nintenda nehrali. Jak uz bylo psano vysse, i pres svou zjevnou infatilnost to jsou poradne HC hry. Navic je povazuji za jedny z nejoriginaljnejsich a nejzabavnejsich her vubec (konkretne serie Mario a hlavně Zelda). Kam se na to hrabou ty vsechny dnesni remake, remastry, sequely atd. Kdo to nechápe, tak ať si to zahraje a uvidí. Jinak jsou tyhle vybzblebty o tom jak to stoji za prd, uplne zcestne ;)
    • Tenhle typ japonské rpg je brutálně více znám v anglické části světa. U nás se to v té době takřka nedalo sehnat a když dalo, tak to lidi považovali za nějaké divné dětské podivnosti a nikdo to v podstatě nehrál. Což je škoda protože příběhově jsou tyhle typy her velmi hluboké. Je to podobné jako s anime i když to je tu již dobře známo. Já například anime hodně dlouho nesledoval a považoval to za pohádky pro děti. (Teda dnes to taky moc nesleduju protože nemám čas ale jde i pointu haha)
      • pre mňa sú nintendo hry to isté ako anime, nezaujímam sa o to a ani v najbližšej budúcnosti sa o to neplánujem zaujímať, mi to pripadá ako tá šialená mánia kedysi okolo pokémonov a teraz momentálne okolo game of floppy wieners.
    • yenda1
      Taky jsem nechápal. Někdy roku 2006 jsem si jen tak ze srandy vyjel seznam nej her všech dob. Většina webů se měla různé hry v první desítce. Až na první příčky. Tam se z železnou pravidelností objevovala jedno jméno: The Legend of Zelda (OOT, MM, atd.) Takže jsem zkusil na emulatoru N64 tu slavnou Ocarinu. Do té doby jsem žádnou Zeldu nehrál. Velká očekávání hrála v její brutální neprospěch, pokud by to nebyla avizovaná bomba, zanevřu na tuto sérii asi jednou provždy.
      A výsledek. Jako u jedné z mála her ve svém životě jsem přivítal východ slunce od monitoru. Dokonce jsem to hrál i na klávesnici, tak moc mě to chytlo.
      Další díly série přišly v rychlém sledu za sebou. A s tím humbukem. Já si kvůli novému dílu budu kupovat WiiU.
      • mne všetky hry od nintenda pripadajú také infantilné hovadinky pre deti.
        • yenda1
          Ano na velmi letmý pohled se můžou takové zdát. Ale když je okusíš, zjistíš, že jen málokteré hry jsou tak, jak se dnes s oblibou říká HC, jako třeba Zelda.
          A infantilní? Jako že jsou zaostalé? Ale kdeže.
          A pro děti? Ano jsou pro děti. V tom nejlepším smyslu toho slova. Jsou pro toho, kdo si umí hrát.

          Zkus se překonat a zahrát si aspoň Link to the Past.
          • Naprostou souhlasím. Zelda dokáže pod infantilní rouškou ukázat jedny z nejgeniálnějších/nejhratelnějších/nejzábavnějších/nejpřitažlivějších herních zážitků vůbec. V jednoduchosti je síla - easy to play, hard to master. Kdo se nepřekonal a nehrál, tak nepochopí. Taky jsem se pár let přemáhal a pak jsem nelitoval. - a upozorňuju, že pařím od roku 1992, takže jsem taky leccos viděl..
  • Autonomní kůň to je konina. Mount and Blade nemá autonomního koně a boje z hřbetu jsou fakt síla. Z počátku člověk neví co zmáčknout, ale je tam cvičiště, kde se to dá trénovat. Tohle je zvrhlost autonomní kůň. T můžou vše udělat jako quick time eventy a je to. Hráč sedne a jen čas od času zmáčkne klávesu. Fuj velebnosti. Jinak to vypadalo velmi pěkně.
    • Představ si, že kůň je živá bytost, která na rozdíl od tebe umí přemýšlet. Já jsem naopak rád, že někdo konečně udělal z koně zvíře a ne obdobu motorky pro fantasy.
      • No jo kůň má mozek to je objev, ale není je-li osedlán dobrým jezdcem autonomní tak, že jezdec jen máchá mečem a kůň vyřeší 80% situací sám. O tom to je. A pokud se začne chovat plně autonomně, tak je něco špatně, protože se pod jezdcem splašil ne? Ty jsi mi rozumbrada.
  • Uff hrozně mi to připomíná Skyrim. Já nevím, ale mě Zelda bude vždy spíš pasovat na izometrické prostředí, jako Fallout. Hrál jsem Orcania of Time ještě na Game boy Color, potom The Minish Cap na Game boy advanced SP a ty hry byly na tu dobu prostě úžasné. Je zvláštní koukat, kam se to dostalo.
    • Gordar
      To už jsi dlouho mimo aktuální vývoj Zeldy.
    • Minish cap je super, ale Ocarina of time jsi na gbc určitě nehrál. Ta kromě N64 vyšla na 3DS.
  • Strasne ma stve ze to je len na WII U. Tak by som si to zahral ale konzolu kupovat novu kvoli tomu nebudem.
  • maros.goc
    najlepší diel v sérii? :) Majoras Mask má fakt super nápad a temnú atmosféru, ale oproti Ocarine of Time sú dungeony omnoho jednoduchšie a kratšie ...čo je veľké mínus ...
  • Díky díky za ten video záznam.

    Doufám (a to platí i pro KingdomCome:Deliverance) že autonomní chování koně nebude příliš zasahovat do možností hráče. Osobně bych byl nerad, aby mi např. kůň díky svému vyhýbání se překážkám skočil ze srázu nebo se rozběhnul do nepřátel které nechci zrovna teď porážet.

    A žádný oběd z ponožek není potřeba, MM je spolu s OOT kus videoherní historie.^_^
    • up_er
      Tam slo spis o to, ze Petr se vsadi, ze pokud MM vyjde jako remake tak sni svoje ponozky *1*
      Asi je cas oolozit DSi a koupit si 3DS...WiiUcko vy se taky hodilo, jenze kde na to ma clovek brat ten cas??
  • martin.mares.984
    Nadhera... uz aby to vyslo!
  • up_er
    dobrou chut *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit