Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • sakra, to bych mel zpomalit a jit prodavat treba na staromak :-D jo to je asi pravda ale co my vime co prijde...treba jednou udelaj hru ktera z tveho pocitace udela GPS majak a navede policii az k tvym dverim :-D
  • Aha ... takze nakonec je problem vlastne jen ve vyvojarich, a ne v lidech kteri pirati hry? To je hodne dobry alibismus, opravdu.

PS: O MMO hrach mi ani nemluv. Jeste ted mam husi kuzi z te hruzy co jsem zazil ve WoW.
  • *3* Ja v praci jsem - pauza na caj *3* Co ty? A prave proto nemam problem jednou za cas nejakou hru zaplatit. Beru to jako odmenu lidem, kteri tu hru pripravili. Ten, kdo neplati, ten je de facto okrada. Sorry, ale je to tak *4*

PS: Nerikam, ze nejsou hry predrazene, ale pirateni neni ta spravna cesta.
  • Wint3r: A proto misto casu s rodinou budou stahovat hry? To je pekne prasteny argument ...
  • stratego
    ja bych rekl, ze pokud nestahnes nekolik TB denne, a pak to neprodavas na vaclavaku, tak se ti nestane nic :))) to by museli zavrit pulku republiky :D (ale pro jistotu si obcas neco koupim) :P
  • Ne. Ale cekam, ze kdyz hra neudela zisky, tak mile studio projde "zestihlovaci kurou," a nejprv to odnesou vzdycky ti "delnici."
  • Pirátění nepodporuju (i když ho toleruju v případě "vyzkoušení" hry), ale musím souhlasit, že cracknout se dá všechno *3*
  • a co treba jit do....prace a neprudit :-D to ze stahuje je jeho problem na ktery jednou dojede. ne tvuj :-)
  • A co si to třeba koupit? *16*
  • svata pravda
  • stratego
    urcite to dost zalezi na studiu, nekomu urcite staci aby na sebe "upozornil" a pokryl vydaje na vyvoj/nataceni jini si tam nacpou 50% marzi
  • V tom pripade my vysvetli proc takovou hru kupovat kdyz ji jednou zahrajes a pak uz ji smazes ? Souhlasim s clankem co se tu pred nejakou dobou obevil ze problem neni v piratsky scene ale v nedostatecny kvalite her tzn ze se to nevyplati za tu cenu koupit. Hra musí mit bud rozlehly a kvalitni singlplayer nejlip podporeny modderama a nebo ( jako bf3 apod.) kvalitni multiplayer aby se ta koupe vyplatila. Proto hraju MMO protoze tam se to zkratka vyplati vetsinou nejvic
  • Serious Sam 3 : BFE RETAIL DVD CRACK-P2P uz je funkcni crack holt kdo si pocka ten se docka :P
  • kdyz jsme u tech filmu a her...filmy a hry si nevydelavaji an sebe ale vydelavaji na vyvoj dalsich her a filmu. Coz znamena ze kdyz dneska vyjde film nebo hra tak jeji vyvoj, vyrobu(nataceni, produkci) zaplatil jeji predchudce.
  • Harshday
    Právě, taky jsem kupoval Mirror's Edge. Mass effect mám oba dva díly, čekám na trojku do té jdu hned i bez přemýšlení už jen proto, že zavírá sérii. To samé jsem měl i s Gears of war. Pro mě vcelku kvalitní hry, ale je to jen otázka vkusu.
  • já nevím ale skidrow už na tom pracuje takže do týdne bude plne funkční crack bez dalších chyb tak nevím co tu melete
    zase redakce se předvedla
  • Harshday
    Tak já nevím co si lidi kupují za hry. Na Xboxa jsem si za poslední dobu koupil HALO combat evolved anniversary a crysis (na XBL jenom 300), gears of war 3 a skyrim. Na PC snad naposledy Mafii a starcrafty, ale to už je dost dlouho, pamatuji jak jsem za starcrafty dal asi 1600 bo 1700, ale propařil jsem tak dva měsíce *1* .

Ale fakt záleží co považuješ za sračku *3* .
  • Chce to dobre vybirat nebo si pockat.

Prave ta cena cloveka donuti koupit si jen to nejlepsi a jen to, co ho bude bavit. A pak nebude litovat a navic si hru vychutna daleko vic. Muj priklad: Batman Arkham Asylum, Mass Effect 3, Mirror's Edge...
  • stratego
    kdyz nechces kupovat zabugovane hry, tak je jednoduse pockej treba 14 dni ne? to je lepsi nez nejaka recenze, existuje x hernich for, kde hraci hru zkritizuji behem nekolika hodin, takze staci pockat nebo ty jezdis na premiery filmu do hollywooodu, kdyz tu zminujes ty filmy :) ....pasaz s cisnikem a rizkem pominu, cisty blabol
  • ne, zaplatim jen kasi

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit