Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ringmancz
    někdo říkal, že Titanfall se moc neprodává, když už je ve slevě. BF1 asi taky ne, když je -33 %
  • Jack1947
    Tak to je supr, no hele nízkej počet hráčů ? kolikrát jsem si ani pořádně nezahrál protože Matchmaking je hodně šílenej. Takže jsem musel přetrpět např uzavřenou mapu kde byl jeden headshot za druhým.

    Proto nemám rád mody kde se jede čistě na akci- radší domination jenže zase když je to nějakej nolifer takto zkazí hru. Zas tolik jsem nehrál nicméně tohle by pořešit mohli.Taky aby víc lidí hrálo i třeba Last titan standing co mne bavilo z 1dničky narozdíl Pilotů ty mne nebavily vůbec. Přiznávám že nehraji hry abych dával stoprocentní frag a pokaždé měl 30-2. Hraji pro zábavu a nějací namachrovanci to akorát kazí.
    • Tak chápu že když to lamíš, tak to hraješ pro zábavu. On to takle okecává každej druhej.
      • Jack1947
        Takže máš nějakou hru a aby sis zahrál a bavil se musíš se vyrovnat magorům, no liferům a hackerům ? Tak mně nevadí že umřu kolikrát ale když hraješ proti takovejm tak slovo lamit se sem moc nehodí.
    • já jsem normální hráč, co upřednosnuje jiná truh akce.Je to celkem nepřehledný. V podstatě je tam jeden server, kde hází všechny hráče do jednoho mlýnku na maso a je jedno jestli se přidáte do nějaké causal ligy. Obyč hráči musí trpět ty profi a jiný magory. Vizuál se mě líbí, je nby to chtělo trocho poladit matchmaking.
      • Jack1947
        Moje řeč, nic nezkazí hru nežMagořy no lifeři a možná i Hackeři - Nebo by to chtělo víc se zaměřit na mody kde není nutné zabít vše živé.

        Ne fakt a ten masomlejnek by měl fu ngovat tak aby si pokaždí hrál s někým jiným. Pak je vrchol když se ještě začnou odpojovat. Ovšem jak moc mám špatnou mušku tak se to hezky kompenzuje titánem.
        Opravdu mi nevadí že mám K/D ostatně jako ve většině her kolem 0,68 a méně. To fakt ne ale tohle je nepřijemné nevím jestli to bylo ranní hodinou nebo kdy ale o víkendu mám pocit že jsem nemohl vyhrát jediné kolo. Třeba se mi líbí MOde Bounty ten je legrace že se jen nezabijí ale i trochu přemýšlí. Sice tady není scoreboard ale náladu to nezlepší.

        COD:BO3 jsem dokonce měl a AW jen 0,52 a možná mín a to bylo kvůli tomu že jsem hrál domination. Jenže efekt byl takovej že jsem byl házenej do lobby s hrářema kteří si dávali takovéhle hráče k snídani. No áá proto mám rád Overwatch kde to pomáhá sebe horšímu hráčovy aby si někoho zabil. ( nebo pomohl)
  • -tak po 160hod. stravenich v hre si dovolim povedat, ze je to len datadisk k TF1 a recenzie boli prestrelene prvym dojmom, ja osobne som tam ani nepotreboval ziaden SP
    -mapy su male, zle navrhnute a je ich malo
    -zivotnost titana je uboha, hoc aj s baterkou, v TF1 to bola vacsia zabava hrat za titana, ale aj utocit na neho za pilota
    -zbrani je viac, ale je to uplne jedno, kedze vacsina je nepouzitelna
    -generacie naschval natiahli, nech to ludia hraju, kym sa nedostanu na max., nieco na tom bude, TF1 som dotiahoil na 10generaciu a potom som si dal pre mna najlepsi setup a coskoro ma to omrezelo
    -najviac ma bavi pilot vs pilot, ale je mi jasne, ze dakeho odladenia a obmedzeni (turrety, smart,..) sa nedockam a ako nahodny clovek nemozte nic spravit, ak narazite na zohraty tim
    -uz som zazil aj cheaterov, ale reportovat nehodlam, ten ich postup o natoceni videa, skopirovanie profilu je nanic a ono uz aj z CSGO viem, ze dobre nadstaveny cheat je neodhalitelny, posledne banny davali uz na zaklade hit ratio, tak to uz je moc
    • TheGGG
      mě zas singleplayer fakt bavil a určitě si ho zahraji ještě jednou...
      • vsak ja nepisem, ze SP a MP je zly, tiez som sa zabavil pri singlaci, ale tu hru ja proste berem ako cistu MP, takeho doom-a by som kupil iba SP, keby sa dalo, tam ma MP vobec nezaujima, TF ma skvely koncept, mohli by to dotiahnut az na esport, ale v TF2 chlapci ukazali, ze to nevedia, to vidis na balanci zbrani a schopnosti, navrhu map ..a to je skoda
        • TheGGG
          píšeš, že jsi žádný single nepotřeboval...
        • Jack1947
          To neřeš GGG si hry kupuje čistě kvůli SP i multiplayerovky *4*

          No souhlas hlavně mi tam trochu vadí ty codovské skiny zbraní - Třeba když na mne vyběhne s růžovým samopalem wtf ??

          Hlavně to chce balanc pak to bude dobré a nějak natáhnout hráče do ostatních modů - F4A nikdo nehraje ani Last titan standing což je škoda.

          aDoufám že DLC bude hrát víc lidí když to po letech vydali zdarma ve TF1 tak to hrálo jen pár navíc premade a to nebyla sranda. Když číhali na oběti. Aby je pořádně zmasakrovali.
          • TheGGG
            ano, protože ty multiplayerovky maj většinou taky nejlepší single, sice krátký, ale epický...
            • Jack1947
              Jak řikám tvoje věc, není to zas tak kvalitní a co BF1 taky kupuješ kvůli SP only ? *7*
            • TheGGG
              jinde si ale kvalitní FPS kampaň nezahraju
            • Jack1947
              No mně to příjde trochu na hlavu kupovat Mp hru kvůli singláči ale budiž komu štěstí přáno he *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit