Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947

    Nathan Drake za mlada jak z obalu hry ! 😯 ted ještě aby takhle pěkný byl film. I když tam se nedá moc co zkazit podobné filmové variace tu byli, Uncharted skutečně nevyniká promyšlením příběhem tak snad jedině aby tam nepřátelé ustáli zásobníky a hlavní hrdina skákal jak trotl po amputaci nohy, záporák byl +- neprůstřelný a nechyběla třeba otravná mise na člunech. Ne fakt bych rád kdyby tam napodoboval herního néé moc perfektního Drakea.

    Monster hunter bude srajda už to vidím ale nevadí jednoduchá zábava je dobrá a Milla předvedla v Residentech že je na to ta pravá a ještě vypadá v bnebo bude vypadat v pětačtyřiceti stále dobře!

    Moc nec hápu Sullyho roli aká Marka Wahlberga, vždyt Sully je o dost starší než Nathan je to jeho mentor ostatně. Wahlberg se na to moc nehodí teda.

  • Derp_1337

    Nathan Filion by byl taky skvělý v téhle roli. Škoda, že se studio rozhodlo natáčet od doby "mladého" Nathana.

    I když chápu odkud přivanulo tohle rozhodnutí: pokud to bude velký úspěch, tak mají zajištěného herce na další desítky let.

    • MrDonut

      jo Filion by se mi taky libil, Je fakt ze pro roli uz trochu zestarnul, ale porad vypada ze je ve forme, takze bych si ho klidne dovedl predstavit v nejakych dalsich dilech, kde by mohl hrat svoji starsi variantu :)

      • Jack1947

        Neřekl bych že je starý viz Rookie ale nevím jestli by vůbec chtěl, přeci jenom nějak extra akční herec to není.

        • MrDonut

          Ja mam za to ze se sam vyjadril, ze by v tom chtel hrat. Dokonce natocili s Filionem kratas, kde si Nathana strihnul. Urcite to bude na youtubu, jestli jsi to nevidel. Ale je to uz nejaky patek a je mozne ze uz by ho to ted netankovalo. Tezko rict...

  • MrDonut

    Jsem moc zvedavy jak tenhle film dopadne....doufam ze dobre, Uncharted mam opravdu rad.

  • TheGGG

    za mě zbytečný film...

    • x_ander

      Za mě zbytečný diskuter.

      • TheGGG

        film o herní sérii, která je sama o sobě dost filmovým zážitkem je naprosto zbytečný... navíc uncharted nemá žádný komplexní lore který by se dal přenést do filmu, je to prostě série s pár cool postavami o hledání pokladů. Co ten film bude mít společného s hrami? Jen jména pár postav. Příběh Nathana včetně jeho mládí už hry rozebraly... absolutně není důvod dělat tento film a nebude to v ničem jiné, než kdyby prostě natočili film o nějaké nové postavě fiktivního dobrodruha.

        • MrDonut

          Komplexni lore neni pro filmove zpracovani potreba. Je to dost podobna varianta jako Tomb Rider, kde take stacila znacka a hlavni postava a daly se na zaklade toho natocit filmy, ktere mely komercni uspech. Navic dobrodruzne filmy jsou divacky velmi oblibene a pokud to nebude po strance pribehu a rezije vylozene prusvih, tak si myslim ze to muze byt dalsi znacka, ktera by mohla prorazit.

          • TheGGG

            však taky ty filmy TR byly pěkné sra*ky... komerční úspěch možná měly, ale kvalita to určitě nebyla...

            • MrDonut

              Jo vetsina to byl slaby prumer, ale jako oddechovka vpohode. Ale na druhou stranu, pokud bych si mel vybrat hru, kterou bych chtel zfilmovat, tak urcite sahnu zrovna po necem, jako uncharted nebo last of us. Po hrach, ktere jsou na pribehovem vypraveni zalozene. To ze se ti zda ze ve hrach uz bylo vse popsane neni dulezite. Film je proste jine medium a kdyby jsme nemeli tocit filmy podle predloh, ktere jsou uz odvypravene, tak tu nemame polovinu filmu, ktere meli treba knizni predlohy. 

              • TheGGG

                Reakce na příspěvek:

                IMHO by bylo zajímavé sfilmovat něco jako bioshock, to jsme na plátně ještě neviděli... oproti tomu filmy s dobrodruhy a lovci pokladu jsou mnohem častější. Podle mě uncharted jako film už nemá tolik co nabídnout. Last of us je alespoň oproti té tuně ostatní zombie produkce trochu originální v pojetí zombie, ale jinak taky, byl by to jen další zombie film/seriál, kterých je spousta.

                • Jack1947

                  Reakce na příspěvek:

                  Uvidíme co Divižn, i když tady se toho moc zkazit nedá podoných filmů je taky celkem dost.

                  Bioshock ani Half life nebude to bych byl v klidu.

                • MrDonut

                  Reakce na příspěvek:

                  Bioshock by veru nebyl od veci. Me ale posledni dobou jdou filmari naproti me chuti, treba s chystanou a bohuzel odlozenou Dunou, takze za me spokojenost.

  • xtron

    Paráda, spokojený.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit