Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • zase je tady plno chytraku kteri s videi ohodnoti celou hru :D pritom neustale hodnoti jen grafiku a nic jinyho....myslim ze Activision vi mnohem lip co udelat a jak to udelat nez nejaky stupidni cesi kteri neustale breci a stezuji si na CoD..MW2 nema moc velky uspech, ale nevim proc tady kecat srack* ktery nejsou ani pravdivy...podivej te se na video z XP L.A tam mluvi 50min o zmenach a hodne veci upravili prave tak jak je hraci chteli mit a jak jim to vice vyhovuje...a tech hracu je opravdu hodne...takze si klidne kupte co vam vic vyhovuje protoze CoD bude porad pokracovat a ted uz jen stale nahoru, btw je to porad nejprodavanejsi hra a nejlepsi v MP viz. progaming,turnaje, podpora a zazemi jak uz od activison tak uz od samotnych hracu...
  • Ech... Zas to isté v multiplayeri... Ale to je jedno, Call of Duty hrám aj tak len kvôli hollywoodskemu singlu...
  • zis tady je to zas prechytrakovano... zajimalo by me co by jste rikali kdyby se nekdo nerozhodl pro next-gen verzi BF3 ktera jistojiste pokud bude prevratna tak pouuuze a jenoooom n a PC... navic prvni ohlasy nepeji zadnou ultrachvalu.. a vy by jste tak nemeli cim argumentovat :D protoze mezi BF BC 1 a BC 2 jsou taky faaaakt prevratny rozdily :D.................... no ale v jednoduchem mzecku to precvakne a jde napsat neco stejneho co uz cele stado prdnim. tohle je fakt demence pardon :)
    • Ano, šéfe!... mezi BF BC1 a BC2 byl podstatný rozdíl... BC2 vyšel i na PC, a já si mohu konečně dopřávat demolici domů a všeho možného.
  • a co jste čekali?:) next-gen engine, převratnou grafiku a úplně jinou hru? ...připadám si jak na marsu v těchto diskuzích...
  • bla bla bla bla ... :)
  • Velmi vtipné video demonstrující dokonalou recyklaci MW2. EA s BF se vydalo stejnou cestou jako Activision s COD, bohužel.. Letos dámy a pánové, letos může nastat zlom, kdy si rozumní hráči konečně koupí jiné hry a tvůrcům vzkážou "tak takhle NE!". Velká šance je zde pro Red Orchestru 2 a další kousky.
    Hraním COD2, COD4 nic nezkazíte, pořád se jedná o špičku MP hraní s velmi početnou komunitou.
    Jak jsem se těšil, tak jsem velmi... zklamán, slušně řečeno *7*
    • MishKonn
      Já bych si taaaak strašně přál, aby se to už konečně projevilo na prodejích...aby lidi neplatili za stejnou hru 2x (nebo 3x, i 4x). Ale bojím se toho, ač mám tu zemi rád, že se po tom v USA jen zapráší.
      • Tak to si piš *3*
  • To je nějaké DLC k Modern Warfare 2?
  • Cod už je jako série NHL. Je to furt to samé... Jen minimální změny. S BF3 se nemůže srovnávat, i když mi je jasný, že EA vzhledem k své neschopnosti podělá, co se dá a lidi si BF3 nekoupí čistě z principu. Prodeje COD taky udrží zapřísáhlí příznivci série, které nezajímá, že už jsou tu daleko lepší hry. Poslední dobrý COD byl MW1 a úplně nejlepší byl COD2.
    • Podle mě byl nejlepší (singl!) Cod:UO, krátký, ale intezivní a zábavný. Na ty ardeny a obranu domu v Bastogne vzpomínám dodnes... lije z vás pot, kosíte dalšího nácka, ale za rohem jsou místo něj další dva, HP dochází, munice dochází, do toho hraje skvělá epická hudba... pak je konec a vy si konečně oddychnete, otřete pot a řeknete si... kur*a to byla jízda, s blaženým úsměven na tváři... To byly CoD *4*
  • Další CoD datadisk přijde mezi nás, bude se hrát půl roku a pak zůstanou servery prázdné. Jednička, dvojka a MW? Supr pařba? A dál? Darmo mluvit. Jedno se musí nechat, singly mají celkem, ikdyž Black Ops jsem nedohrál, protože mi to přišlo jedno a to samé. Když vidím trailer z nového dílu, tak si říkám "k*rva, to jsem hrál, stejné efekty, stejné modely... jo pardon, textury jsou ostřejší... otevři se peněženko, pokud chceš vyložit dalších zbytečných dvanáct set"
    • oprava: singly mají celkem - dobré - vypadlo mi slovo *4*
  • Ano...vidím MW2 s jinými killstreaky a mapami, s ne moc schopnými hráči...Call of Duty ztratilo smysl kupovat ve chvíli, kdy získalo MW II tak masivní prodejní úspěch...tu vlnu noobů (ano, já vím, je to opravdu až moc často nesmyslně používané slovo, ale nyní skvěle vystihuje co chci říct) a později (většinou právě z těch, co hrát neuměli) cheaterů, kteří zaplavili servery nemohl porazit žádný patch, protože to nebyla jen chyba hry (čímž neobhajuji Call of Duty jako takové)...Ve chvíli kdy není problém nahrát každou mapu 20 killstreak (respektive s nastavenými killstreaky Harriers/Pawe Lov/Chopper Gunner stačí 11, a zbytek dojde tak nějak sám), jaký má význam takovou hru hrát? Kde je nějaká výzva, která vás donutí, i za cenu nervů, se vyhecovat, hledat novou taktiku či cesty po mapě? A pokud pak přijde AIM boter, který zase naopak vždy bude lepší než vy, kde je pak chuť hrát, když víte, že to nemá význam? Ne, to pro mě prostě není...a proto jdu jenom do Battlefieldu. Nechci tu poukazovat na jeho klady oproti CoD, ani se přidat k všeobecné rebélii, jaká je CoD vlastně sračka, spíš chci říct, že původně to vůbec nebyla špatná hra (A dokonce i teď, když přijdu na starý MW, tak je to oproti MW II něco úplně jiného)...Co s ní pak udělali autoři, to už je zase jiná věc...
    • Tak serie cod mela sve zacatky velmi slibne.Od skveleho prvniho dilu az po slusny mw1.Od mw1 dale to uz ale slo velmi strme dolu z kopce.
      Na prvni cod mam skvele vzpominky,co jsme se s kamarady nahrali na lan.
      Ale kdyz jsem mel moznost zkusit mw2,tak to byla tragedie.
      Ale cert vem ten gameplay,kdyz to nekoho bavi tak proc ne,jen kdyby to takhle neskutecne nezdimali a hry na urovni chabych datadisku neprodavali jako plnohodnotnou ackovou hru.
      Problem je,ze ostatni vydavatele vidi,co vsechno si hraci nechaji libit,pokud jde o osvedcenou a znamou znacku a proc si taky neprivydelat ze.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit