Přejít na výpis diskuzí
První světová válka léta trpěla nezájmem her, ale časy se mění
6.8.2016 | Ladislav Loukota
119 příspěvků
-
DLC incoming.
-
Tady je zase mudrců *1*
-
záleží na výcviku :)
-
protože v moderním konfliktu, lidé jako šílenci běhají...aha
-
Jo, vypadá to pěkně až do okamžiku, kdy se tam připojí ostatní hráči. Všichni s automaty a s tanky Mark V, co rychlostí strčí do kapsy i druhoválečné tanky.
-
Podle mě je pro WW1 lepší volbou nějaká strategie než střílečka. Je to vidět i na Battlefieldu, kde se rozhodli aplikovat stejné postupy na WW1 jako na kterýkoliv jiný moderní konflikt. Výsledkem je, že tam všichni běhají jako šílenci a nikdo z nich nemá opakovací pušku, přestože ta tvořila 99% výzbroje.
-
dětem? říká ti něco PEGI?
-
jo to za našich časů jsem si cvrnkali kuličkama venku! né jak ty vaše internety
-
asi myslíš Battlefield: 1942, protože Battlefield 1 ještě nevyšel a ten má z první světové
-
Pořádná hra z první světové války bude, až někdo zadaptuje Švejka *1*
-
Nemyslím, že opravdu autentická hra z druhé světové by byla bůhvíjak zábavná. Princim je pořád stený, jen u WW1 to víc bije do očí.
JInak s tebou v zásadě souhlasím, ale zase předpokládám, že tvůrci mají svázané ruce. Musí přijít pokaždé s něčím jiným a zároveň dodávat pořád totéž. Navzdory všem stížnostem v recenzích a diskuzích platí, že většina hráčů chce po zavedených sériích identický zážitek s lehkou příměsí nového a studia si prostě nelajznou nevyjít jim vstříc. V herním průmyslu na něco novátorského a odvážného narazíš v podstatě jen u nových, nebo skomírajících značek, od kterých nikdo dopředu moc nečeká. -
Nevím jestli jste troll ale odpovím vám. Válka je samozřejmě strašná ale ať už se vám to líbí nebo ne, my lidé "milujeme" zabíjení a máme ho v krvi. Proč si myslíte že vznikly sporty? Aby jsme mohli soupeřit a dokázat si "že já jsem ten lepší než ty" aniž by jsme se pozabijeli. A stejné je to s hrami. Zkrátka reálná válka je strašná, ta videoherní je "bloody fun". Mimochodem správně by děti neměli tyto hry hrát.
-
ano valka je zabava jupi jupi jupi piú piú piú piú piú piú aha to byla hvězdná válka nu což ať se děti baví
-
Ještě bych doplnil, velmi se povedla modifikace The Great War k Empire Total War: Napoleon.
-
Podle me je to debyl.
-
Částečně s vámi souhlasím. Samotná mapa Saint-Quentinu mi příjde úchvatná a i když nevím jak to tam přesně tehdy vypadalo, tak podle mého názoru hodně dobře zpracovává atmosféru první světové války. Ale nejsem si jistý co myslíte těmi "nabízenými prostředky".
Mě na tom vadí výzbroj a zbraně která byla používána buď v pár tisících kouscích nebo na úplném konci války popř. obojí dohromady. Co se týká gameplaye, osobně si nemyslím že by hra z první světové války musela být nutně striktní simulace války, ale také by tam nemuseli být věci jako to že voják jde s kulometem a od boku postřílí všechno co se pohne. Nepopírám že udělat dobrou nesimulátorovou a zároveň autentickou hru z první světové války jen za pomocí opakovacích pušek a kulometů musí být těžké ale v tom případě se do toho neměli pouštět. Podle mého názoru BF 1 není autentická hra a minimálně podle mě byla chyba ji takto prezentovat. Na druhou stranu to je asi jen můj problém. -
Teď nevím, jestli je to myšleno vážně, nebo je to parodie.
-
no ten dojem kulis je něco jiného všechny jsou na jedno brdo zničitelné prostředí jen tolik co někdo v editoru nadefinoval před výbuchem a po výbuchu, mrtvoli se zázračně rozplinou jen co se otočíte díry po kulkách mizí hned za dva kroky atd. dneění stílečky copy&paste už 10let posun 0
-
Za me je nejvetsim minusem pro autenticnost vyzbroj. Nevadi mi behani a strileni, porad je to fps, ze ano, ani rychlejsi tanky, ani pritomnost mega leviathan zepelinu. Jenze vsichni budou mit automaty nebo poloautomaty. A to jeste ovesene tunou vychytavek, pripadne i s temi nejtezsimi zbranemi schopne normalni strelby od boku.
Je to totiz, jako by do hry odehravajici se za druhe svetove valky dali z letadel jen Gloster Meteory, jezdily tam hromady tanku Centurion a strilelo se tam prevazne z automatickych karabin M2 - zatimco treba P51 Mustang by tam nebyl vubec a tanky Sherman jen ve vymyslene verzi s raketometem Calliope i valcem proti minam najednou.
Ja samozrejme rozumim tomu "proc". To ale jeste neznamena, ze ta hra bude uveritelna, autenticka, realisticka nebo treba zajimave a uveritelne vyobrazujici dany konflikt nebo jakkoliv to ma clovek nazvat. V prvnim CoD jsem pokosil stovky (tisice?) nepratel, Kapitan Amerika byl proti me hadr - ale mel jsem zaroven pocit, ze jsem pomalu v Bratrstvu neohrozenych. U hry, ktera bude obrovskou casti sve hratelnosti velice vzdalena nejakemu rekneme standardu vyobrazovane ery, se obavam, ze to bude mnohem tezsi... -
Pořádný hry se vytratili. Já teď radši simulace X-Plane, DCS, Richard Burns Rally. to je pro dnešní děcka moc nudný. Zlatá éra stříleček jako Flaschpoint, Vietcong, Pak možná i Americas Army 2 a Hidden and Dangerous