Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vsechno neni jen o grafice....
    • Izmæl
      Mluvíš o Minecraftu? *15*
      • Walldstein
        Minecraft je taky cool *1*
  • Tyhle první CoD trailery mě vždycky nadchnou... stíhačka, koně + osoba nápadně připomínající Woodse z BO... Normálně bych si už asi začínal dávat peníze stranou, ale nechci kupovat zajíce v pytli, jako jsem to u CoD dělal doteď. Jak se mi zdá, tak engine opravdu asi doznal výraznějších úprav. Z Treyarchu moc na větvi nejsem, ale nápady téhle hře upřít nelze - jestli to vývojáři nezvorají jako první díl, tak by to mohla být psina...
  • Radšej by som WWI alebo WWII s nejakým revolučným gameplayom. Posledný silný moment bola misia v Černobyle v MW1 a potom nič. Kde sú tie momenty ako Stalingrad a pod? Navyše to robí Treyarch takže nič.
  • Přesně to se dalo čekat..xDD to je trailer, že by jeden blil.xPP Hůůů fakt hustý!! lítání se stíhačkou(můžete vybočit pouze o pár metrů.xDD) a hromada lítajících serepetiček který v singlu budou absolutně na hov---. a v multáku? děláte si srandu??!! Takže Singl vidim na 6hodin(6hodin koridorové, naskriptované střílečky snažící se ještě o drsný příběh)xDD - to CoD serie potřebovala.. Grafika?? - je hnusná, ale partička z Treyarch se postará aby se sekala i na těch nejvýkonnějších strojích.xDD blízká budoucnost - to se mi líbí.xDD
  • Pro mě je série Call of duty mrtvá od dílu MW2, který jsem si tenkrát nadšeně běžel za plnou cenu do obchodu koupit a bavil se u něj desítky hodin. Pozdeji nadšení opadlo, hlavně jsem byl ale znechucen z některých perků (nekonečné běhání + perk pro zabíjení nožem na dálku) které dělali ze hry absurdní frašku. Navíc celou hru zaplevelili cheateri (WH+aimbot na denním pořádku) a jak sem po nedávné opětovné instalaci zjistil, tak Activision s tím neudělal vůbec nic. Místo oprav však vydali dvojici předražených DLC obsahující i zrecyklované mapy z MW 1. Co jsem ale chtel řici je, že takove Call of Duty 3 (ktere vyslo jenom pro konzole) melo spoustu zajimavych hernich prvku, po kterych by dnes vsichni sli jak slepice po flusu. Zminim napriklad otevrene mise, kdy ste se mohli rozhodnout jaky ukol splnit dříve, či ovladatelný TANK a bojová vozidla v multiplayeru. Atmosféra singleplayeru mi pripadala ve stylu Brothers in Arms, tudis super. Z nějakého důvodu však tento dil vsichni recenzenti odsoudili a tim ho odstrčili na smetiště dějin. Podle me se jednalo o prvni a posledni dobry dil od Treyarchu, dalsi uz byli podle kucharky Infinity Ward a podle toho tak vypadaly.
    • tady je ten multak,na tu dobu slusny ne

      http://www.youtube.com/watch?v=NyL3iXol83A
    • souhlasim s tim ze treti dil byl paradni,druha svetova porad bere.jeste me bavil moh airborne.kez by vyslo vic takovych her
  • No trailer me vubec neupoutal a jen z toho traileru soude, ze to bude pekna sra*ka. :/
  • Izmæl
    Upřímně - první pocity rozporuplné. Na jednu stranu dobré, že se přesuneme do blízké budoucnosti a budeme si moci hrát se všemi těmi hi-tech hračičkami, používat moderní zbraně a dívat se na všechny ty komplexní futuristické budovy etc. Na druhou stranu, grafika vypadá hrozně, což by vlastně ani tak nevadilo, ale přeci je rok 2012 a chtělo by to udělat něco, jako udělali DICE s vizuálem BF3, naprosto grafický průlom oproti předchozím dílům. Také mě potom zajímá, jak to bude s hratelností a příběhem. Mě osobně je jedno, že si to bere inspiraci z DE: HR, Syndicate, BF 2042, protože jsem nikdy nebyl takovej ten typ ramenatýho vypatlanýho kokůtka, který musí všechno hned s něčím porovnávat. Prostě jen hraju a užívám si hratelnosti co to jen jde. A pokud je hra šit, tak řeknu, že je šit a jdu na další. Nic těžkýho.
  • Mám strach že to bude zase ta samá hra, ale co, stejně už mě tato série nezajímá.
    • Izmæl
      Z čeho máš strach když už tě ta série nezajimá? *3* [2]
      • Jo, napsal jsem to blbě, tak tedy: myslím si... *3*
    • Z čeho máš strach když už tě ta série nezajimá? *3*
  • Stormangels
    První díl Black Ops se mi líbil v kampani ta se mi zdála docela dobrá a zajímavá,nové zbraně jako třeba Kuš se mi taky líbila :-) Black Ops 2 si určitě zahraju ale ohledně MP tak to teda nevim.V jedničkách sice taky nebyl až tak špatnej ale nvm mno.
  • no vam vadi grafika ale ja vidim uplne totoznou gameplay jako uz v xpredeslych dilech, ja bych zkousnul konzolovou obstarozni grafiku kdyby gameplay byla nova, ale to tady zatim co jsem videl nevypada :( viz: letaci mise,strileni ze vzduchu, honicka ve vozidle atd) no uvidime pro me nuda,ale mozna to zachrani atmosfera. o pribehu pochybuju je to prece jen kosička.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit