Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ty tanky v 0:20 sů jaksi nehezky buglé : D .
  • Zatím to vypadá jako druhoválečný Wargame a to se mi moc líbí...
  • Vypadá to pěkně. Jen si neumím moc představit jak bude vypadat přímo gameplay. Jakej typ strategie to je.
    • XorxoxTalarius
      http://bfy.tw/AxoJ *5*
      Neni potreba mi dekovat *5*
    • no je to taková kartičkova hra kde si zestavíš deck, a pak privoláváš jednotky podle potreby. Defakto Hearstone v 3d. strategie to moc není ale je to hodne o taktice a premýšlení. No a vzhledem k tomu že to vydává paradox mužeme čekat záplavu predražených DLC. Nicméne já už se teším.
      • Ty DLC si kupovat nemusite, ja jsem za ne naopak rad, je to imho lepsi, kdyz na hre vyrobce pracuje a pridava nove mechaniky, nez kdyz v lepsim pripade akorat opravi bugy. Me neprijdou predrazeny, hraju akorat ck2 a stellaris a kazdy dlc co jsem si koupil mi protahlo hraci dobu o 100+ hodin.
      • Proč to není strategie? Taktika a přemýšlení je více méně definicí strategie. Jen si nevyrábíš jednotky (resp. de facto ano, protože "těžíš" body a pak je za ně kupuješ). :) Jinak, Wargame je na (téměř všech úrovních), protože na a) strategické úrovni na mapě rozhoduješ kudy a jak zaútočíš (provincie), na b) operační úrovni koordinuješ činnost jednotlivých sil (letecké, pozemní, podpůrné atd.) a v (ne)poslední řadě na c) taktické úrovni realizuješ samotnou bojovou činnost (teda jestli tohle družstvo obsadí tuhle nebo tuhle budovu atd.).
        • S Bobem nesouhlasím, ale s tou strategií to v tomhle případě není tak jednoznačné. Záleží jak na žánry nahlížíš. Terminologie je dost nekonzistentní. Někdo to považuje za vlastní žánr - military tactics (původ ve stolních wargames) -> pod-žánr real-time-tactics (RTT). Někdo RTT považuje za pod-žánr strategií.

          https://en.wikipedia.org/wiki/Real-time_tactics

          Navíc různé prvky se všelijak mísí napříč hrami, takže definovat žánr je kolikrát obtížné. Třeba Total War. Bitva se dá považovat za RTT, ale kampaň už je něco úplně jiného. Na kolik je obsažena těžba a správa základny. Rozdíly mezi RTS a RTT jsou často dost na hraně.
          Tady se na sub-žánru RTT asi shodneme (základna není vůbec, posily jsou omezené, můžete sice povolávat nové za body, ale velmi omezeně - o co přijdete už nenahradíte), teď je jen otázka, kam RTT kdo zařazuje. Vzhledem k tomu, že to není jednoznačně definováno, tak asi každý může vybrat co mu vyhovuje, jestli je to strategie nebo něco jiného.
        • jen jsem si delaL legraci
    • Zahraj si Wargame a budes tusit.
  • XorxoxTalarius
    Az jsem si z toho ucvrnknul do trenek :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit