Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nemůžu si pomoct, ale v těchto hrách je mi stále tak nějak milejší, když jsou ztvárněné starší válečné konflikty (i přesto, že některé jsou už dost ohrané), než tohle moderní cosi.
  • sugyn
    Predesly dil me hodne bavil.Campaign byla zajimava, bez stupidnich konzolovych obohaceni (mackej opakovane tlacitko aby se neco stalo) Doufam ze tenhle dil bude stejne zajimavej.
    Mimochodem Medaily meli vetsinou dobry kampane, nez jim sebral vitr s plachet mor s nazvem Call of Duty (prvni dva dily super, dal uz hruza)
  • snad se vyprdnou na dětinský wow efekty a hromady výbuchů a zapracujou na otevřenym světě, promakanou AI, vybalancovanym a zábavnym MP.... jinak to reálně vidim po letech znovu na Kingpina System Shock 2.
  • sak je to beztak porad stejny, firmy jsou nenazrany a potrebujou prodej 10 000 000+ kopii, a pak stejne vemou neco ze stary hry a je to zaklad novy, porad stejny srac*y
  • mirekdusinojc
    Už si ani nedovedu představit trailer na moderní hru bez nějaké té dubstepové pecky.
  • ad blbec jindra "uz to nebudu ani stahovat" ... no ted jsi tvurce teda prevezl
  • jindra.veliky
    kdyz jsme u tech dalsich obdobi tak bych bral jeste vietnam, koreu nebo treba Izrael vs muslimsky staty. to jsou vubec nebo malo probadany obdobi *5*
  • oktavius66
    Naprosto Orange s tebou souhlasím. Na PS2 je spousta Medalů které jsou fakt na svou dobu fakt dobré. Já ted třeba hrál předelávku z PS2 na PS3 Medal of Honor: Frontline a musím uznat že grafika je na dnešní dobu hnus, ale překousl jsem to a hru dojel. Nemyslím si že hraju na konzoli blbě právě naopak, ale jak jsem hru spustil na nejtěžší obtížnost tak jsem celkem valil oči že ty hry byli kdysi tak vysoce realné. Stačilo pár ran a už jsem byl u země a čuměl na nebe. Horší bylo to že hra neobsahovala SAVY takže pokud vás u konce kola němčouři zabili tak jste musel celou misi hrát znova. Vskutku ten Medal mě ale bavil. Takže mohu dát palec nahoru, ale těch Medalů z druhé světové je opravdu přes 10 dílů takže si ymslím že toho bylo dost. Moderní válka jsou jen dva díly a je to celkem fajn i když se to těm starým nevyrovná *7*
    • Já jsem tedy ještě Medaly na PS2 nehrál, na PC jsem koupil EA Classic edici kde jsou Medaly od AA po Airbourne a nechá se to hrát i dnes. Novodobý Medal mě nějak minul. Mě třeba na Medalech vůbec nevadí grafika prostředí, já obecně na grafiku dost kašlu. Ale strašně mi tam vadí ty modely postav v Allied Assault.. vypadají..nevim, neberte mě špatně, jakoby měli všichni light-Downův syndrom. A pokud vím tak PS2 Medaly vychází právě z Allied Assault.
  • predchozi medal of honor taky vypadal na videjich velmi nadejne, ale pak z toho vzesla jenom hloupa naskriptovana graficky nehezky hra. takze nenene dekujem *16*
  • Mi přijde, že se autoři velkých komerčních her začali bát druhé vojny, protože by ji už dnešní grafika mohla vykresilt příliš realisticky.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit