Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Doufám, že se poprvé dočkáme realistického VÝPOČTU zvuku. To znamená ne jen namapování jakéhosi nespojitého gradientu na otáčky motoru a jednotlivých zvuků pro speciální události jako backfire apod., jak je tomu u všech her, ale opravdu výpočet vycházející z fyzikálního modelu dotyčného rezonátoru, ať už jde o části motoru, výfukového nebo pohonného ústrojí, nebo vlastně celého auta včetně plynů a kapalin v jeho okolí.
    To chci asi moc, že? *1*
    • Ha, právě jsem na to přišel. Oni implementují BINAURÁLNÍ ZVUK! Teda doufám, že to tak bude.
  • Hanzales
    Fakt hodně šikovný upoutávač :) Jsem zvědavý na více infa a nějaké ty ingame video záběry, slint.
    Já začal u GT Legends a potažmo F12002 a modem GTR a GTR2 patří dodnes mezi mé oblíbené závodní hry. Pak jsem dlouho hrál rFactor a LFS, nicméně iRacing se mi zdá po všech stránkách zatím nejlepší a střihám to pro zábavu s GT5, Shift2 a třeba ten project CARS vypadá hodně slibně (tam se ještě fyzika, setupy a hlavně FFB budou dost ladit) ale třeba ten Ben Collins a jeho feedback společně ten od komunity přinesou ještě hodně ovoce.
    No a právě kvůli GTR3, přicházejícímu RF2 a cars bych taky tuze rád nějaký nový volant. Ten nový psychouš ( http://www.fanatec.de/html/index.php?id=260 ) od Fanatecu vypadá úžasně, ale těch peněz :/
    • Ja mam GT3RS, ale rad by som ten nadchadzajuci clubsport wheel spolu s vymenitelnym volantom BMW. Pripadne aj ten F1 model. Akurat penazenka bude plakat. *1* Len prave dufam, aby aj tie simulatory pokrocili a ten drahy hardware mal zmysel.
    • Drak_1
      Tak ten volant je super ale ja ostanem pri svojom G25 *14* *14* *14*
  • Je to zajimavy fenomen.
    Ze hry od SimBin jeste vubec nekdo hraje. Hodne archaicka a sterilni grafika v protikladu s dosti chabou optimalizaci, to chapu v simulaci o to nejde. Ale ten velice velice podivny jizdni model...
    • No, podivny model. Este som nehral nic z coho by som sa posadil na zadok. Aj ja stale jazdim race 07. Skusal som aj iracing, netkar pro, lfs a teraz aj project cars, ale este stale to nie je ono. Snad uz pride aj nieco poriadne.
      • Race07 je z hlediska fyziky dost pozadu prave oproti iRacing a netKar Pro. pCARS je už taky o kus dál, ač je to zatím jen koncept.
  • Šetřím na novej volant. z GTR2 ucvrkávám ještě teď. Malá ukázka mího výtvoru http://www.youtube.com/watch?v=41sOfYw_yLc
  • jak to bude vypadat? asi zadna velka zmena, staci se podivat na SimRaceWay.com to je posledni hra zatim vydana na ISI gmotor enginu...

    co bude hra obsahovat? na tom nastesti vubec nezalezi... modu je/bude dostatek =)

    kazdopadne Race07 uz potrebuje nutne nahradu a bylo by pekne mit zase pro online zavody komplet pitstopy, zmenu denni doby a promenlive pocasi...
    • Bude to bezat na ich vlastnom engine, takze by to malo byt ine ako vsetky gmotor hry. Ci lepsie, uvidime...
  • Gonzi
    Zvuky jsou dokonalé (a zde to není jen fráze, kdyby mi někdo neřekl že je to ze hry, tak to prostě nevím) - jestli to bude mít dnešní grafiku a správnou fyziku, tak se nemůžu dočkat.
    K fyzice jen dodám, že mě zajímá reality-like vypočítavaná (jako třeba v LFS) a né ta, co byla v předchozích věcech od simbinu - tzn se chovala dobře jen, pokud auto jelo "správně" a ve smyku apod. selhávala.
    • LFS? Mne ta hra a ani FFB vobec nepresvedcili. S tou fyzikou v race 07 suhlasim. Ked to clovek prehana, tak sa to sprava divne. Ale myslim, ze to je skor ich chyba, ze to spravili skor jazditelne pre vacsi pocet ludi, aby toho viac predali. Netkar pro sa mi zda v tomto zasa az moc prestrelene.
  • MishKonn
    To je ale K*RVA MUSIC to my ears.
  • Aaaaaaaaaaach *14* Že bych měl konečně důvod odinstalovat GTR2? JAR má pravdu, ta siréna mi taky připomněla 787B... tak uvidíme. Ale já "veterány" rád, takže bych to bral všema deseti.
  • No tak ale podle těch zvuků by se salo soudit, že ve hře budou i jiná vozidla, než současná závodní GT. Takový ten jekot dost připomíná Mazdu 787B, jiné zvuky by zase mohly pasovat k gétéčkům z poloviny 90. let (což byly vlastně taky prototypy).
    Byla by to pecka kdyby pokryli celou historii evropského vytrvalostního závodění řekněme od konce 70. let.
  • Na screeny kašlat. Nějak to vypadat bude vždycky, ale ten zvuk, ten zvuk *14* Takovej shift za něj chválili recenzenti hlava nehlava, ale že k světu zněla jen chabá půlka vozů, a zbytek byly stále vysavače, to už nikdo neprezentoval. Kdyby konečně někdo přišel na to, jak místo skládání rachotů a šumů efektivně nahrát zvuk skutečnýho auta, aby se dal ve hře použít. Nicméně tohle zní fantasticky.
    • To je prave ten zlaty gral. Aj ked doteraz nahrali realny zvuk, tak sa tym dalsim spracovanim uplne zdigitalizoval.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit