Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jedna z prvních her co jsem hrál na PC, ale nikdy jsem se nedostal moc daleko
  • pamatuju recenzi v excaliburu matně, podle mě to dostalo bud 10% nebo 100%, každopadně extrem. Ja myslim, že to dostalo tu stovku. (...ověřeno, Excalibur 21, 100%... )

    A jakto že si to pamatuju 20let? No protože sem neměl CD Rom a tak mi nezbylo než si číst recenzi furt dokola a představovat si to aspon, no joke. U nějakejch starejch her, když si je připomenu, tak se my vybaví chut bábovky co pekla babička a já jí jed když sem ten Excalibur čet... achjo :)
  • Chacha, v dálce vidim tu frontu, pomalu každý herní vývojář z devadesátých let si dneska chce díky kickstarteru přivydělat na důchod a oprašuje svůj původní projekt. Za dva roky spadne ta první velká vlna a spousta bakerů bude mlátit hlavou o zeď jakýmu že hovadu poslali peníze. Počkáme si..
  • Nový díl? Ani náhodou. Jestli, tak remasterovaná původní hra a i o tom se dá při pohledu na videa na Steamu s úspěchem pochybovat :)

    Ale jinak proč ne, ať se dneska mládež :D koukne, co jsme hráli my dědci :D a že hry nebyly o honbě za co nejvíc fps v co možná nejvyšším rozlišení a přeplácanýma texturama a efektama bez kouska vkusu ;)
  • PLuto.petr
    Mno, nevím. 7th Guest zaujal hlavně tím, že byl jeden z prvních, kdo naplno využíval CD-ROM a nabídl v té době úchvatnou grafiku a hodně zajímavý herní zážitek. Teď je ale jiná doba a bojím se, že s tímto konceptem už nemají šanci uspět.
  • Robotron3
    Super. Moje první CD-Rom hra, na to se nezapomíná *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit