Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak nac tu komentovat kvalitu her od Blizzardu ja myslim ze za vsechno mluvi to kolik lidi to hraje muze se to cloveku libit nebo ne ale oblibenost je asi jasna ;)
  • TheGGG : Nelíbí se ti hry od Blizzardu? Nehraj je... Warcraft byl vždycky o nesmyslně velkých sekerách a brnění co nelze unést. Komu se to nelíbí, ať to nehraje. A když to nehraješ, tak nechoď trolit na diskuze těm, co se to líbí. Takhle to vypadá (a asi to tak je), že chceš spoustu lidí urazit a naštvat.A srovnávat knižní univerza s herními, to prostě nejde. Ano Warcraft universum obsahuje i knihy, ale to už je postavené na herním světě a "historii". Nikoliv obráceně.

    A zajímalo by mě, jak není Warhammer kýčovitý :-) Mám ho rád, čtu ho, hraju ho, sbírám ho... Ale nějak mi ušlo, že by se artwork Warhammeru držel reálných zbrojí víc, než Warcraft :-) Trpaslíci mají více síly než parní lokomotiva, temní elfové popírají fyziku i mimo magii, kněží Sigmara by nejen neuzvedli svá kladiva, ale neunesli by ani ten svůj nákrčník, parní kotle běžně létají v podobně gyrokoptér. Já ti nevím, ale asi i o tom je (některá) fantasy... Prostě magický meč sice váží solidní metráček, ale díky magii je "lehký jako pírko" :-) A tohle asi půjde aplikovat i na ty nárameníky.

    Zajímalo by mě, jak se vyjadřuješ pod hrami Final Fantasy :-D Prostě každá hra má svůj styl. A hraje ji ten, co se mu líbí. Ti co se nedokáží či nechtějí stotožnit musí hrát jinde.

    Přeci když chci realismus, nehraju NFS, když chci kýčovitou arkádu, tak zase naopak. Nechápu problém :-)

    To by nám taky mohla začít vadit magie :-)
  • volně přeloženo....člověk nebude muset řešit tolik jaký brnění se hodí na co a odeberou se další skilly aby to bylo ještě jednodužší.....
  • ve skutečnosti nedelají balancování hry, ale totalni predelavku všech klas, kdoví proč možna aby to hráče neomrzelo. ale kdoviproč rikaji tomu "balancovani". kdo hrál wowko vi že po každem patchi je všechno pomíchané a postavene na hlavu.
    blizzard je uz kazdemu normalnimu hráči na smich
  • Taky se těším na datadisk ty změny v PvP jako jsou hlavně vymazani CC je fakt luxusní :) a hlavně mně táhne lore, protože když jsem četl knihu Zrod hordy tak jsem si to nějak podobně představoval i když je to dost někdy jinak ale takový draenaiove mají kamenité stezky apod. vypadá to dobře :) *8*
  • h0p3
    Hrál jsem všechny datadisky, budu hrát i tenhle. Když je nějaký MMO vaše první a k tomu ještě 6 let, těžko se mu říká ne. Navíc to zatim vypadá, že tenhle se nejvíc přiblíží TBC, kterej byl co se PvP týče, dosavad nepřekonanej.
    • Prave lidi jako ty tahnou cely wowko. Generace pred tebou co zazila ultimu, dark age of camelot, anarchy online, sw galaxies atp a tim padem ma s cim porovnavat ma wowka uz plny zuby.

      Nemyslim to jako urazku, ja u wow stravil 5 let a hral jsem uz od bety ale proste po vanille to slo do zadnice(top kek, cenzura nadaven!). K cemu je takova carebear mmo?

      V Daoc se clovek bal vytahnout paty z hradu a ten samej feel byl i ve vanilla strangelthorn vale nebo ashenvale.
    • Rád bych tomu věřil. Dám tomu šanci.
  • TheGGG
    vážně někoho baví tadle parodie na fantasy?
    • a co je teda lepsi fantasy ?
      • TheGGG
        jestli se musíš ptát co je lepší fantasy než tento americký brak s plastovými meči, svýtícíma očima a tunovými chrániči ramen tak si ostuda co má nulový rozhled. Začni číst, nebo se koukni kolem sebe. Jsou zde desítky fantasy her s lepším univerzem a stovky knih.
        • Dejme tomu, že s knihami možná můžeš mít pravdu, ale na výčet těch fantasy her s lepším univerzem si tady počkám. Stačí, když uvedeš 10. *3*
        • to byla normlani otazka a chci odpoved

          rekni mi konkretne co je lepsi fantasy
          • TheGGG
            Witcher, Warhammer, Song of ice and fire, The Black Company, Malazan book of the fallen a to je jen zlomek, WoW je mizerný brak.
            • V pořádku je hate na CoD asi proto, že tady prostě není tolik fanoušků CoDa. To je logické, ne? Zatímco fanoušků Blizzardu tady asi bude dost, když se do tebe vždycky někdo opře. Jestli ti vadí grafika Wowka, tak tomu rozumím, určitě nesedne každému, ale házet špínu na univerzum, které, na to, že se týká MMORP, je slušně propracované, mi přijde divné.
            • hry od blizzardu taky nemam rad ale vizuál wowka je dobrej, není to kýč ale je to stylizace a taky treba mít na pameti že musí pracovat s malo polygony. proste to nema být reálna grafika ani temne fantasy.
              když už neco mužeme označit za kýč, tak vizuál lords of the fallen (ktery ty chválíš). proste to maš v hlave pomotane
            • TheGGG
              nejhorší na tom je, že nejsem troll. Upřimně mě nas*re každý obrázek ze hry od blizzardu. Mizerné lore je ještě odpustitelné, ale ten kýčovitý vizuál je tak směšný, že se to prostě nedá neokomentovat. Nejradši bych trolloval a nějak bezduše hry od blizzardu urážel, ale nejsem toho schopen. Todle je prostě čistokrevná nasr*nost a nic víc. Jinak hate na hry typu CoD na každé diskuzi od desítek lidí je v pořádku a když někdo řekne něco proti blizardu je hned za trolla a hatera. Já prostě upřimně tudle firmu nesnáším a kdyby byla nějaká možnost filtrovat obsah internetu, jednoduše bych si zablokoval vše související z blizzardem a měl bych klid. Už jen jít na you tube a nenarazit tam na nějakou tudle omalovánku od blizzardu, nebo na gameplay z jedné z těch stovek moba her, které všechny kopírují vizuál warcraftu je zázrak.
            • Taky asi není košer porovnávat knihy a počítačové hry. Ještě k tomu MMORPG x Singly.
            • Dragon Age má lepší univerzum než Warcraft? A bavíme se o Wowku nebo Warcraftu? Základ je obšlehlý Warhammer, ale ani takový zatvrzelý troll jako ty jim nemůže upřít, že se vystasili s pár opravdu dobrými nápady. To, že teď Lore recyklujou co to jde je ale na druhou stranu pravda. (ale to se vztahuje na wowko, potažmo na pár posl. datadisků)
            • TheGGG
              i ten dragon age je 100krát lepší
          • nerad odpovidam za cizi, ale treba svet witchera je podstatne dospelejsi a pro me i lepsi.
            • Vrook
              Ono je to zase asi těžký porovnávat. Prostě svět, kterej vytvoří extrémně inteligentní a vzdělanej spisovatel a do kterýho vloží neskutečně propracovaný sociálně filozofický paralely, bych neporovnával s pohádkovym videohernim světem. Přednosti univerza Wiedzmina by nejspíš hráči WoW / Warcraftu ani nedocenili. Když to budeš brát s nadhledem, tak i ten Warcraft má svojí atmosféru a pro potřeby videohry nadměrně propracovaný lore.
        • ačkoliv je jasne že se v hrách nevyznáš, tohle je validní argument. ty chrániče ramen ma wowko neskutečne predimenzovane a neznam nikoho z hráču komu by se to líbilo.
          i když, ono to vypadá líp na blood elfech nebo na ženskych charech.
          • TheGGG
            hrál jsem víc her než kolik jsi ty kdy viděl a narozdíl od tebe poznám brak od kvality. Tydle blizzardní kentusy jsou výsměchem slova fantasy. Nemluvě o tom že celý lore je obšlehlý z jinejch fantasy.
          • zdeeneek
            Z toho duvodu je ve wowku Transmogrification - vzhled jakekoliv casti zbroje si muzes premenit, aby vypadala jinak - vyuziva se to hlavne na RP serverech, kde vetsina hracu chce, aby jejich postavy vypadaly normalne, tzn. zadny svitici mece,predimenzovany brneni atd. Da se tak vytvorit postava, ktera vypada jako stredovekej rytir atd.
          • omg to si zase nekdo prectl nekde ze nejakej sulda zjitil ze nerdi maji radi velky chranice ramen... Jako dekorace proc ne, a znam hodne lidi teda co se jim to taky libi, tak tu nebulte, presne jak rika koment vyse :P
        • nebul tady *11*
  • Respekt ! WOWko zůstane naždy jedničkou v našich srdcích !
    • Mas pravdu!
      S datadiskem se zas aspon na mesic vratim a budu hrat jen pvp. Battlegroundy, arenky vsechno!
      WoW forever
      holy pala

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit