Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • TheDeadlyTon
    Tahle hra má jediný specifický problém a to Ubisoft = tým neschopných líných šupáků který nejsou schopni si zařídit více serverů aby ty muslimský špíny se nesraly na evropský servery kde mají pak ping okolo 150 až 300 a jsou kvůli tomu téměř nesmrtelní a hra už je přes 2 roky stará a je pořád plná bugů které ovlivňují výhru a prohru a hitboxy o těch radši ani mluvit nebudu protože se mi dělá špatně jen když na to pomyslím.
    • Tipl bych si ze jsi tak rank měď-bronz maximalne. Mam pravdu? ;)
  • Zdravím Vás všechny,

    s naším klanem jsme uvažovali o možnosti uspořádat turnájek / ligu pro CZ&SK hráče na Xbox One v Rainbow Six Siege. Šlo by hlavně o přátelskou "amatérskou" ligu / cup, kde by se mohli hráči, kteří spolu hrají se spojit a vytvořit tým a zahrát si nějaké zápasy mezi sebou.

    Technické zázemí - nějaký web s přehledem, organizací, pravidly atd. bychom byly schopni dát dohromady, nicméně prvotní je otázka, jak velký by byl zájem a kolik týmů by se dalo dohromady.

    Za tímto cílem jsme vytvořily poptávku, pokud tedy máte zájem, dejte nám vědět zde - http://dosr.cz/cup/ a to ikdyž nemáte celý tým, třeba se nějaké týmy se zájemců utvoří :)
  • kdo chce hrát siege ať si mě přidá na uplay nick: ivwvory sme dva na teamspeaku(mame server) zatim sme kolem lvlu 17
  • Co tady furt všichni hejtíte?? V recenzi je to napsaný docela trefně, tak pak nechápu co ty hejty že to někdo koupil a je to na ho*no.. *6* *1* tak buď chci akci která je dle mého v tomto směru jedna z mála co fakt fungujou, nebo chci hrát dál dráčka Spyra, za mě super týmová hra, a jde to hrát i bez kámošů na drátě *5* a to že tam neni příběh?? v jaký akční hře viz cod,battlefield máte kampaň na 10 a více hodin? dneska už je to všechno jen o MP a SP je tam jentak do počtu.. *3*
  • Jack1947
    Koukal jsem na seznam zboží COllectors edice za 1899,. *1*
  • Ach jo, recenze je teda krutý PR žvást, proto bych se rád obrátil do diskuze.

    Hoši, hrál jsem kdysi staré dobré taktické R6 v singlu, a poslední dobou hlavně mulťák Insurgency, Red Orchestry a trochu Project Reality. Nejsem moc komunikativní hráč ve smyslu, že bych plnil sluchátka, ale snažím se hrát týmově podle ostatních lidí. Mám si R6 kupovat? Bude mě bavit? Budu tam co k čemu? Morální probléms tím, že R6 už není, co bývalo, nemám, jenom bych chtěl náhražku za výše zmíněné tituly.

    Přece jen R6 je hra za plnou palbu (za Insurgency jsem kdysi zaplatil 5 eur - nejlepší kauf mého živoza), tak bych se nerad seknul. Díky
    • insurgency a red orchestra ma uplne inu dynamiku gameplayu.neda sa to porovnavat.r6 je stracsne zalagovana srajda.bez poriadnych dedikacov nebudes mat tak stabilny ping aby ssi mohol tak efektivne hrat tak spaced mp multak ako je R6.zober si to tak ze da sa hrat taky mortal kombat s blbym pingom kde kazda milisekunda od stlacanie gombika je potrebna?nie

      navyse R6 je strasne nudne gameplayovo.insurgency aj red orchestra maju obravsku vyhodu v map progrese kde sa posuvas na mape a zenie ta to dopredu. to spomina aj totalbiscuit vo svojich recenziach casto.ma to vacsi a lepsi pocit ze progresujes a ked vyhras mas super pocit z toho ze si nieco dosiahol.

      ci sa oplati kupit R6 urcite nie.oplati sa kupit neskor?nie bude uz vymrety o pol rok.
    • Pokud člověk nemá na TS partu kamarádů, s kterými by si občas večer zahrál, tak bych na koupi nemyslel. Myslím, že zatím ta RO2, Insurgency a PR stačí.
      • PS: Neměla by teď někdy začít jít beta SQUAD?
        • Měla už před týdnem, ale zatím běží jenom alfa pro lidi s vyššími než základními triery.
          • Na stránkách je 15.12 tak uvidíme. . Třeba přinese svěží vítr do žánru.
  • Zdravím všechny. Koho hra baví a má zájem hrát týmově, protože o tom tahle hra je, můžete se připojit do naší klanové skupiny a hrát s námi. Dorozumíváme se přes TS a hrajeme v podstatě každý den. Nejsme kdovíjaký skilleři, ale ani lamy, prostě takoví pohodoví chlapíci. Hru se teprve učíme, betu jsme hráli až otevřenou poslední den, ale rádi hrajeme týmově a koordinovaně.
    Takže kdo by měl zájem tak FB skupina "FoX Rocks Again"

    https://www.facebook.com/groups/789093444501497/
  • Aj minuly vikend aj tento sme hrali po LAN s kamaratmi v jednej miestnosti, cize ideal mp zazitok. Ta hra je kazdym kolom viac a viac frustrujuca a nasierajuca. Ale zaroven vzdy hra clovek dalej, bo teraz proste nezomrem tak hlupo jak v poslednom kole
  • Já tu hru dostal ke grafice. Je to klasickej případ hry která vás hodně zabaví na 2 dny. Zabaví vás tak intenzivně že po prvním odehraném dnu nařizujete budík na 5:00 a vzbudíte se ve 4:00 že se vám chce na záchod a rovnou u toho zapínáte pc a jdete pařit :) pak celej den hrajete. Třetí den se vzbudíte a už jdete hrát něco jiného. Za měsíc si udiveně všimnete ikonky na ploše se hrou a ani si už moc nepamatujete co to je za hru a kdy jste jí hráli :)) Jo a ta recenze je brutálně nadstřelená... Asi autor dostal ke krabičce se hrou i gtx 970 ke které je tahle hra zdarma. U toho byl lístek že ta karta ho bude stát 8/10 :))..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit