Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jenom v Americe se může stát prezidentem Kovboj(Regan) z reklamy na fazole.

    https://www.youtube.com/watch?v=UboV1DqEoag


    tu reklamu na fazole jsem nemohl najít
    • palver
      Tak když se podíváme na sbírku našich prezidentů za posledních 60 let, tak to Emerika s cowboyem z reklamy docela vyhrála...
      • on saskoval v reklame, ta druha skupina saskovala v reale
        • nejlepsi na demokracii je, ze vsichni veri, ze je to demokracie.
          Pritom je to realne korporo nebo penezokracie. Za kym stoji penize ten vyhrava. Hvezdny valky za Reagana, to se nekdo nabalil, co? Kdo asi. Kdo se nabaluje dodnes?
          https://www.youtube.com/watch?v=5cAnE6Vg4vc
          • Demokracia je hlavne moznost vybrat vladu v slobodnych volbach. Cize to co u nas nebolo. V prezidentskom systeme ma hlava statu moznost rozbehnut a ukoncit vela obchodov. Je lahke odhadnut ci pojde cestou nezamestnanosti. Na videa sa mi klikat nechce.
      • všechno je lepší než kovboj z reklamy na fazole :-)
  • coldline kreml? *5*
  • Gorbo je skola KGB ziaden osvieteny vodca.. Regan tiez podliehal Bankam a inym mocnostam .. z tejto iluzie tazia doteraz filmy a aj hry je to vlastne groteska.. cervene tlacitko nikdy neexistovalo.. pre nich ale pre nas je to stale strasiak aj ked retro. ludia musia zit v hrozbe .. ina k by neposluchali. nieco ako drz p*** a hraj.. toto vysostne akoze pravolo uplatnuje AC s COD a EA s BF atd... vsetko sa deje tak ze ste v podstate radi ze si to mozte kupit.. a tato stranka zije s dementov ako vy ..lebo vy jdodavate obsah a klicky za ktore dostavaju zakazky na PR clanky a nasledne reklamy. a vy mate maksimalne emotivne reakcie na zaklade ktorych sa pohadate s brachom alebo naj kamosom v triede.. FAKUP. ! kazde saskovanie nieco stoji...
  • iSpirit
    Reagan v podstatě uzbrojil SSSR, takže na konci studené války byla ekonomika Ruska na bodu mrazu. Tak mě napadá, že Putin je asi fanda Reagana :)
    • jj uzbrojil, tlacenim bezcennych papirku jak to delaji dodnes. Dluh 18 biliard a tlaci se dal, protoze to kogresschavlil, ze s emuze dal tlacit, vzdyt co jineho zvyba, ze jo. Az se jim na ty papirky vsichni vykaslou tak bude konec sveta, protoze kdyz to nemaji prezit oni tak nikdo
  • Jdete na můj vkus moc do politické stránky projektu.
    Když to opomenu, tak mám spíše u této hry problém, že už existuje
    Hotline Miami...
  • zkouknete nejdriv http://www.csfd.cz/film/329483-oliver-stone-nezname-dejiny-spojenych-statu/prehled/ a udelejte si pak nazor na ty dva.
    • MickeyMutant
      A ještě předtím si udělejte názor na Olivera Stonea, jemuž je vzorem spravedlivého státníka Hugo Chávez a Fidel Castro, který má Hitlera za nepochopeného, protože ho pomluvili Židi, který považuje ukrajinské události za nacistický převrat organizovaný CIA a který jezdí k pravidelným konzultacím a za nezávislými informacemi do Kremlu. Tedy na někoho, kdo by si u nás skvěle pokecal třeba se soudružkou Semelovou, Mírou Grebeníčkem nebo Mílou Ransdorfem.
      • Vyse uvedeny dokumemt jsem videl, nevyplyva z nej nic cim bys evidentne velice rad Stonea dehonestoval, protoze se nehodi do tveho svetonazoru. Jen velice sikovne odhaluje ono zname pravidlo ze dejiny pisi vitezove.
        • MickeyMutant
          Stone se dehonestuje úspěšně sám, mě k tomu nepotřebuje. Jenom jsem vypsal jeho největší úlety. Ze seriálu jsem viděl kousky, šel v České televizi. Po pár minutách jsem tušil, že je to právě od tohohle hollywoodského homo politica, aniž bych to zkoumal v programu nebo věděl, že něco podobného natočil. Vlastně, abych nekecal, nejdřív mě napadlo, že je to nějaký francouzský nebo dokonce ruský dokument, až pak jsem si vzpomněl na něj.
      • Pokud jde o Fidela Castra, čekal bych že na něj vytáhneš horší věci než to čemu věří každý druhý komunista. *15*
  • takovehle hry nemůžu hrát protože je mi vyloženě odporné se snažit "zachránit" dva největší sraby ve studené válce. to je jako kdybych hrál "unik hitlera z koncentráku" a nebo "zachran stalina od soudu"
    • Sraby jakože neměli odvahu zmáčknout červený knoflik?
    • MickeyMutant
      O Reaganovi jsem od bolševiků slyšel už ledacos, ale slovo srab mezi nima nebylo ani od nich*4*
      • Mickey, drahý "Ronnie" byl jenom takovej hloupoučkej herec. A srab to byl, "slavnej" Ollie North za něj celkem od..al jednu nepěknou story, která se moc nehodí k obrazu milovaného Ronnieho. A vsadím boty, že si v té neslavné story i Ronnie párkrát šňupnul, což mělo za následek dodávky zbraní Khomeinimu. A ten soud s ním v roce 1990 byla už jenom taková fraška jednoho ulhanýho páprdy. Srab je pro něj celkem slabé slovo....A bohužel chlapče, bolševik nejsem :)
        • MickeyMutant
          Netušil jsem, že americký prezident byl osobně zapojený do tajného obchodu s Chomejním a Contras. Zřejmě čerpáš z nějakého informovanějšího zdroje. Sputnik, tipuju. A "hloupoučkej herec" tak úplně nevystihuje odhadované IQ mezi 130 a 140 body, což je tak nějak slušný prezidentský průměr.
          • Chlapečku, Ronnie musel doslovně vědět jelikož on sám byl velkým podporovatelem myšlenky "Contras". Ostatně, byl to sám Reggie, kdo nazval příslušníky Contras jako "morální ekvivalent zakládajících otců USA", což bylo posléze překrouceno a vydáváno "sputnikama apod" jako Reaganovo prohlášení o Talibanu. Pěkně se o tom všem rozepsal Leslie Cockburn ve stati "Out of Control: the story of the Reagan Administration's secret war in Nicaragua, the illegal arms pipeline, and the Contra drug connection" a snad by sis mohl dohledat článek "Reagan versus the Sandinistas: the undeclared war on Nicaragua", Thomas W. Walker, Westview Press, Aug 5, 1987

            Pro tvou smůlu chlapče, žádný Sputnik, ale zdroje přímo z USA. Snaž se dál chlapče.
            • A ještě něco ty podělanej lháři. V oné direktivě 17 se píše přesně o vyzbrojování a výcviku latinsko amerických kontras. Vážně Mickey, douč se angličtinu a přestaň překrucovat, když ti to evidentně nejde a stojí proti tobě i poměrně slušné důkazní břemeno s podpisem samotného Ronnieho
            • Správně chlapče, hlavně se jdi doučovat angličtinu, neb jí evidentně neovládáš...a taky zapracuj na tom tvém lhaní.
            • MickeyMutant
              Asi jsem něco zmeškal / zaspal / propásnul. Na tohle intelektuálně nemám, a tak mi nezbývá, než stáhnout ocas a schlíple ukončit tuhle střevní diskuzi.
            • Ano chlapečku, ta direktiva je úplně nevinná... Chlapče, tebe když někdo dostane, tak se vykrucuješ jako úhoř. Prostě si to přiznej, někdo tě dostal a tvé "historické znalosti" to nebyly. Raději zůstaň u té Japonštiny :)
            • MickeyMutant
              Ta direktiva je nevinná jak jídelní řád mateřské školy. Přečetl sis to? Pochopils to? Není na ní vůbec nic kontroverzního a razítko TOP SECRET zřejmě dostala jen proto, aby jim ve štábu nevyschnul polštářek s inkoustem. Z toho, co tvrdíš, nedokazuje vůbec nic.

              Podívej se, já nevylučuju, že Reagan jako prezident mohl něco o celém tom obchodu vědět, vědět o výměně zajatců a financování nikaragujské opozice, ale nikdo mu nic kriminálního ani nemorálního nedokázal, tak to prostě nelze tvrdit. A už vůbec nelze z hvězd věštit, co skutečně udělal nebo schválil. A pak ho ocejchovat jako sraba, protože údajně nepřiznal něco, co sis vykonstruoval.
            • Ano správně chlapče. Někdo z jeho administrativy, kdo s ním měl neustálý kontakt. Viz proslavený Oliver North, John M. Poindexter. Samotný Reagan řekl před vyšetřující komisí přesně 124x nepamatuji se. Ale pamatovat si musel, minimálně to, že podepsal Direktivu národní bezpečnosti s číslem 17. A onu direktivu si mladíku snadno najdeš pod označením NSDD-17. Podepsán, samotný Ronnie himself. Tudíž o tom obchodu MUSEL vědět!

              https://fas.org/irp/offdocs/nsdd/nsdd-17.pdf

              Jdi školit mamku s taťkou.
            • MickeyMutant
              Tvrdí snad ty zdroje, že se přímo Reagan účastnil ilegálního obchodu se zbraněmi nebo o něm věděl? Jistěže ne. Nebyl vyšetřován, nebyl stíhán. Bylo to nezákonné jednání někoho z jeho administrativy.

              A tvoje věta "Ronnie musel doslovně vědět jelikož on sám byl velkým podporovatelem myšlenky Contras" je kouzelný argumentační klam, kde nic nevyplývá z ničeho tak očividně, že ji vlastně ani nelze nazvat klamem, či snad dokonce argumentem.
  • alea206
    Vypadá to zajímavě a mohla by to být hezká hříčka plná recese. Na druhou stranu Reagan s Gorbačovem jsou respektu hodné postavy nedávné historie a byla by škoda ze hry udělat tupost ve stylu Abraham Lincoln lovec upírů.
    • Reagan a jeho manželka byli naprostí magoři do astrologie. Člověk vedoucí jednu z jaderných mocností studené války, člověk s rukou na "červeném tlačítku" globální destrukce, řídil svá rozhodnutí podle horoskopů. Pro to já osobně nemám nejmenší špetku respektu. Taková osoba patří do blázince a zaslouží všeobecný výsměch i pohrdání.
    • Regan a hodný ??? To už rovnou mohli dát za postavu nixona
      • TheGGG
        pořád lepší nixon, než kdejaké bolševické pr*se....
        • Nejsi náhodou z Prahy ? :D
        • Drak_1
          Keby nebolo to " bolševické pr*se.... " tak sa ešte dneska povinne učíš po rusky v škole !!!
          • TheGGG
            kdyby nebylo bolševíků obecně, tak asi ne...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit