Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kubi-wan
    Bylo by super, kdyby pokračovali ve vývoji další epizody. Ta hra má rozhodně kouzlo, přestože je v mnoha ohledech nedotažená. Mně ale první epizoda celkem bavila a je skvělý vidět, že se s tim asi bude něco dít dál (aneb sotva by to Rebellioni koupili, kdyby s tim neměli další plány).
  • mohla to bejt náplast na absťák po nový Alice... škoda, ale ten setting je dobrej, třeba to někdo jinej dotáhne do zdárnýho konce :)
    • Už asi dva roky furt přemýšlím jít do tý Alice, ale vždycky mě přejde chuť...
      Je to vážně tak dobrý?
      • kubi-wan
        První díl je výbornej! Je to dneska v podstatě už celkem těžká (i maličko těžkopádná) 3rd person akční hra skloubená se skákačkou... má to styl, je to temný, bizarní a těžce atmosférický.
        Dvojka na druhou stranu i přes svoji nádhernou grafiku a stylizaci postrádá jistou "hutnost" atmosféry (tedy to, co jednička má), spíš si jen hraje na horor, podobně jako Burtonovy filmy. NICMÉNĚ má vychytanější soubojovej systém (má to prostě větší "flow") a nejlepší simulaci vlasů, co jsem ve hře viděl (furt nechápu, proč všichni brečej, že vlasy nejdou udělat, když tady jdou a vlající ve větru vypadaj famózně - a nepotřebuje to nějakej supernáročnej TreddFX, co má Lara). A je to hlavně mnohem víc klasická 3D skákačka, než byl první díl.
        Pamatuju si, jak jsem to hrál poprvý, hned po dohrání jedničky, a trochu mě to zklamalo... hrálo se to dobře, to jo, ale chyběla mi tam ta hutná atmosféra, navíc jsem si řikal, že "takových 3D hopsaček jsem hrál..."
        No ale nedávno jsem si uvědomil, že 3D hopsačky už se dnes prakticky nedělaj, tak že Alence dám druhou šanci... což jsem ještě neudělal, ale věřim, že to teď budu vnímat o něco jinak (navíc tenkrát jsem ještě nehrál s gamepadem, to udělá taky hodně).
        Takže tak...
      • PanS
        Jestli se ptáš na Madness Returns z 2011, tak do toho určitě jdi. Ta hra je strašně psycho - proto je tak skvělá.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit