Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Asi hezke na kratke cesty, jen se domnivam ze ta cilovka (ktera to oceni) bude relativne mala.

    Na cestovani na trochu "delsi" obdobi (tyden+) uz si spis dovedu predstavit nechat si udelat custom krabicku ala mini-stx/pci-e riser + gpu z boku + nejakou prtavou [cti custom] case. Hodit do kufru a mit na haku (vytahnout az na pokoji a parit dle chuti). Bude to male, bude to lehke a relativne levne. Zaroven se to da osadit mnohem kvalitnejsimi dily (2666Mhz/CL19 pameti, Intel CPU a jen jeden SSD disk mi prijdou vazne jako bida).

    Ale hlavni pointa je jinde -- na sluzebce se s takovou tezkou bestii tahat proste nebudu, takze alternativou k tomuto je tahat dva notasy (jeden v praci na noseni, jeden na zabavu... ale to uz je zase neospravedlnitelne pro me).

    Jinak ale design se mi celkem libi ;-)

  • roman2277

    To se nepovedlo.Model 500 byl super.Je nesmysl tam dávat takové procesory.I MSI GT76 nestojí za nic.Naposled se povedl model GT73.Nove modely nestojí na nic.

    • CRYPT

      Sam vlastnim MSI GT73 6RF Titan Pro (Kupoval jsem hned jak vysel) (Predtim jsme mel Alienware 17 2013) a muzu rict, ze od MSI si uz nekoupim ani zlamanou gresli... Za ty neskutecne penize co jsem vysolil ten notebook vylozene srot nedodelanej - 4x na reklamaci jsem jej mel. Na druhou stranu Alienware zpracovani mel neskutecne vypiplany a na urovni a to nemluvim ani o tom krasnem desingu.


      Notebooky na hry jsem si kupoval z duvodu toho, ze ziji v zahranici a chtel jsem neco mobilniho a zaroven vykoneho - i za ten neskutecnej financni obnos...

      • clovicekO

        No jo furt, je to všechno fakt neskutečný.

  • Jak dlouho to vydrží běžet na maximální výkon než si na tom usmažím prsty a následně spadne výkon díky teplotní ochraně?

    • Kolik jsi mel hernich NB ? Ja uz par ano a tyhle problemy jsem nikdy nemel, ale to bys musel pocitat s tim, ze herni NB je proste otazka ne triceti tisic :)

    • jiri.svak

      Jakmile se rozjedou větráky, notebook se při hře dokáže uchladit, navíc díky té výklopné klávesnici nemáš ruku nad těmi nejžhavějšími komponenty, takže to nepálí.

      Maximální výkon notebook udrží pár sekund :-D - to je jen "burst" boost, tedy power limit povolený, aby ntb udělal rychle nějakou úlohu, načež takty zase zkoriguje na dlouhodobě udržitelnou úroveň. Tak to u notebooků dnes funguje, u malých tenkých ntb na web ti ten burst stačí, bohužel u herního stroje ten výkon potřebuješ dlouhdobě, takže pak o výkonu vypovídá spíše ta úroveň po "korekci". To je ostatně popsáno v recenzi.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit