Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Skvělá recenze, ale pokud chcete být skutečně seriózní, prosím neodbývejte tolik displej. Je to elementární věc, se kterou se nejvíc pracuje... Je potřeba u displeje například rozebrat, zda má PWM (velmi důležité!!) a jaký barevný gamut je schopný podat. Odbýt to slovy, že je velmi dobré barevné podání, je moc vágní.
  • Takhle nějak vypadal můj pracovní noťas před 15. rokama.
  • Hmmm...no za tu cenu je to o ničem.Když už tak za ty peníze MSI GT75 Titan.Ten uchladí i OC nové 6 jádro bez probĺemu.Nebo na cesty nové MSI GS65 s 1070 a hlavně s 9 hodinovou výdrží baterie.
  • Hele kluci, tady nemá každej v pr*eli mincovnu, co takhle vydávat spíš články o budgetových "bang for the buck" zařízeních?
  • Led prolisy kterýma každýmu v okolí ukážete jak jste hustej borec ( pokud je vám 13 let )

    5kg - když už jste dali 100 litrů chcete cejtit tu váhu v krosně na zádech.

    Blikající ledky duhovejch barev který svítí do xichtu při hraní - aby každej v okolí viděl jakej jsi hustej gaymer.
  • Ta recenze nemá číslo, ale jen spoustu textu? Co si mám o tom produktu myslet? Potřebuji číslo!!! *1* *1* *1*
  • Hned, jak jsem viděl obrázek, tak mne to díky hnusné šedé barvě a designu připadalo, jako starý ošklivý DELL D520...málem jsem se zablil. Osobně by mne zajímala celková návratnost za tyhle drahý herní NB, kde cena přes $3000...kolik se jich musí prodat, aby byla firma na nule?
    Osobně se dívám po svém 1.herním NB, protože 1 týden z měsíce se nacházím mimo domov a mimo práci na něm si chci občas něco i zahrát a to s integr.VGA moc nejde, teda krom Factorio, Rimworld, GameDevTycoon a nově ProductionLine, které už docela rychle omrzí. To jen na otázku, proč někdo nechápe herní NB. Doma výkoná CAD stanice, která i po těch letech zvládne novinky na střední detaily, ale jaksi převážet i s velkou plackou nemá jaksi smysl, že..
    • jiri.svak
      Příště sundám ten zelený semiš, na tom zeleném ta šedá vypadá víc dramaticky než v reálu :-)
  • Sranda jak vždy firma pošle na recenzi top model který si koupí pár lidi a pak to recenzi recenzují a ještě dost neodborně... Tento model nemá logicky smysl ani význam.

    Nejvíce odborné recenze kde má vše i světlost různých částí obrazovky ale hlavně srovnání ve hrách s NB atd
    https://www.notebookcheck.net/

    Tyhle nejen české recenze berte jako názor navíc.. Nikdy není možné aby recenzent kterému firma pošle NB a nemá na to vybavení aby to sepsal co nejvíce fakticky. Tyhle recenze jsou prostě dojmy z užívání. Tím to nezatracuji, ale za mě první věc co bych řešil je HW a odborné testy které odhalí všechno možné a pak názory z užívaní.

    Každopádně HW Club chválím a oba borci umí vysvětlit jasně o co jde a vyznají se. Lukáš jako moderátor supr :)
  • Dle me je fuk jestli ma notes 2 kg nebo 5 ne ? : D nebo to nosis nekam na tury ? Nesmis bejt jak komar obcas zajit do posilky a naky kilo rozdil nepoznas : D
    • Evidentne zadny ntb nenosis. Ono se to fakt nezda, ale clovek pozna hodne kazde kilo navic. A petikilovy notebook taky znamena +1kg zdroj +1-2kg brasna a potom dalsi veci v brasne, takze je z takove velke masiny hned deset kilo jako nic a to se ti na rameni radne pronese, kdyz s tim musis chodit nejake vetsi vzdalenosti *3*
      • Koukam je tu zatim 6 komaru :D Ono musis pri vyberu notese zapojit mozek, jestli s nim chodis dalky, tak si nekoupim 5 kg notes ne ? Stejne vetsina pak jede v MHD autem atd, takze kdo nosi notebook kilometry daleko na tele ?
    • Veskoslav
      Pokud denně nosíš 2 nebo 5 kg na zádech či nedej bože v ruce, poznáš to ihned. Můžeš si to vyzkoušet například s knihami....A jestli si naivně myslíš, že to řeší nějaká posilovna atd. to fakt ne. Je to otravné. Notebook má být k tomu, aby byl mobilní, dlouho vydržel a nezabíral plochu fotbalového hřiště. A to herní notebooky nesplňují.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit