Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • AHAHA kdo zná fyziku, ví, že kvantový skok je nejmenší možný fyzikální posun!

    Jinými slovy, říkají, že vůbec nic se nezmění, ba naopak se vývoj na čas zastaví :D :D
  • nikdy bych si konzoli nekoupil, nechapu ty lidi co mastej furt konzolky... sestavit si vlastní PC je 100x lepší než koupit krabičku do kerý se pomalu ani nemuzes kouknout... výkon je taky samo lepší za srovnatelnou cenu a do toho neomezený možnosti PC oproti krabičkám.
    • Za takovéhle lidi sečas od času stydím, jako minulý konzolář od dob 8bit konzolí.... Počítám, ž ti není ani 20, protože tvé ego je zaměřeno silně na sebe a tvůj názor, který se snažíš obhájit, musí být jediný správný.

      Kdyby ses jako rozumný člověk snažil zahledět na věc z několika úhlů, zjistíš, že konzole, které jsou určeny primárně jako herní zařízení, zapneš, a hraješ. Nemusíš řešit drivery, OS, prakticky nic.

      Cena konzolí je nižší, přestože tvrdíš opak. Výhoda u PC je, když se sestaví tak, že není problém relativně levně upgradovat na další generaci her. Může to být třeba jen grafická karta a ta mi bude sloužit další tři čtyři roky.

      Konzole nejsou určeny pro to, aby ses v nich šťoural. Jsou určeny, abys tam strčil disk, případně to nahrál na hdd a hrál. Na konzoli nemůžeš dělat grafiku, hudbu, ale tohle konzolisté nehledají.
  • Co vy úleťáci kecáte za blbosti? Hlavně pc hráči! Jediná konzole, co brzdí vývoj je xbox, ps3 určitě ne. Budete se divit, ale žádnou multiplatformovku jsem nehrál a ani nechci a nemám to zapotřebí. Mně stačí ty exkluzivní – Uncharted 1,2,3, God of War, Starhawk, Killzone 2,3, bomba multiplayer a Mag taky bomba. Gran Turismo 5. Mám všechny exkluzivní na PS3 a žádná mě po grafice a hratelnosti nezklamala a vždy jsem se pobavil a vždy tam bylo nějaké wau!Až vyjde God of War 4, The Last of Us, Beyond two souls, tak tam zase bude po grafice wau, takže mi nepřipadá, že by PS3 brzdila vývoj her. A jestli se chcete hádat, kdo brzdí vývoj her, tak se hádejte mezi sebou vy děti Microsoftu – PC vs Xbox!
    • Veskoslav
      Hulíš to asi hodně často, že? Dáš mi číslo na svého dealera?:)
      • hulis asi jenom ty.to byl jen muj nazor.kazdej kdo ma jinej nazor nez ty,tak musi byt vyhulenec?tebe nasralo vlastne to,ze mam pravdu.a ze my lidi co parime na ps3 zadnou multiplatform hru nepotrebujem.mame svych exclusivnich vynikajcich her dost.a nepotrebujem k tomu pc s 500wat zdrojem.
        • Ahoj,
          PS3 je brza co se týče velikosti paměti. Je pro ní těžké psát hry. Xbox má problém co se týče procesoru a grafiky, pokud si dobře vzpmínám. Částečně jsou to brzdy obě konzole. Neříkám, že jsou však špatné.:)
        • *15*
  • kvantový znamená veľmi, veľmi malý http://www.smbc-comics.com/index.php?db=comics&id=2628
    • Přesně tak. Například kvantová fyzika je fyzika elementárních částic.

      Ale že na Tiscali píšou věci, kterým nerozumí je už typické.
      • Citují z rozhovoru, takže pokud to někdo neví, tak je to Hakkinen.
        Třeba to měl být dvojsmysl :)
  • Asi za tohle schytám mínusů jako sviňa hlavně od zarytých PCčkářů, ale bude sranda.

    Podle mě, pokud by tu tato generace konzolí byla ještě tak 3,4 roky, tak by to nebylo špatné. Na grafice mi nezáleží a vše, co chci od her, mi poskytuje generace současná. Příběh a hratelnost - to tvoří hry, ne grafika. Absolutně nechápu to honění se za grafickými efekty a reálností.
    Teď jsem si vzpoměl třeba jak se mi rozbušilo srdce, když jsem hrál první Deus Ex, kde bouchly dveře od nějakého krytu a Bob Page se chtěl spojit s Heliosem.
    Prostě příběh a hratelnost. Nic víc od hry nechci.

    Tak PCčkáři a grafičtí onanisti, do mě. *14*
    • DangerousDave
      "Příběh a hratelnost - to tvoří hry, ne grafika."

      tak si hraj textovky *7* grafika je nedielnou súčasťou a zásadným stavebných kameňom každej videohry.
      • Pokud mi textovky nabídnou tu druhou část - hratelnost, tak je hrát budu.
        • Co vy úleťáci kecáte za blbosti? Hlavně pc hráči! Jediná konzole, co brzdí vývoj je xbox, ps3 určitě ne. Budete se divit, ale žádnou multiplatformovku jsem nehrál a ani nechci a nemám to zapotřebí. Mně stačí ty exkluzivní – Uncharted 1,2,3, God of War, Starhawk, Killzone 2,3, bomba multiplayer a Mag taky bomba. Gran Turismo 5. Mám všechny exkluzivní na PS3 a žádná mě po grafice a hratelnosti nezklamala a vždy jsem se pobavil a vždy tam bylo nějaké wau!Až vyjde God of War 4, The Last of Us, Beyond two souls, tak tam zase bude po grafice wau, takže mi nepřipadá, že by PS3 brzdila vývoj her. A jestli se chcete hádat, kdo brzdí vývoj her, tak se hádejte mezi sebou vy děti Microsoftu – PC vs Xbox! *16* *1*
    • No ja si spis myslim ze se po grafice honi hry na konzolich a tim padem se na ukor toho ve hrach orezava vsechno ostatni a pak se to jeste nekvalitne portuje na pc. Si vemte kdy naposled vysla hra na kozole v 1080p ktera bezela na 60 fps, kdyz tem konzolistum vubec nejde o grafiku tak by to prece nemel byt problem..... misto toho se delaji hry ktery maji rozliseni 1024 rozplizle upscalovany na ty vase 50 palcovy plazmy a bezi sotva 30 fps s fps dropama. Cim to asi bude.
    • Robotron3
      Ale současná generace tu rozhodně bude ještě 3,4 roky. Když vyjdou nové konzole přeci neznamená, že ta současná generace je hned mrtvá.
      • Ano, ale některé hry třeba ani nevyjdou na starší generaci.
  • Myslím, že skok hardwaru samotného bude velký. Ale "praktický" skok, viditelný ve hrách bude podstatně menší. Už se jen těžko dají dělat opravdu do očí bijící rozdíly v grafice, i když...
    • ono kdyby se dal povypínat všechen ten blur, přesvětlenost a další tyhle hollywoodské efekty, tak bysme hned zjistily, že těch maličikostí je najednou pořád ještě kvanta *3*
  • No takže dvoujádrový NTB začal pomalu dosluhovat, ale 2 měsíce mám X360 a nestěžuju si zatim na nic... Na nový PC si počkám až vyjdou další konzole, pořídim si PS3, zahraju si těch několik lákavých exkluzivit a pak někdy (za 3-4 roky) si koupim novou konzoly ;) A už teď vim, že toho litovat nebudu. V té době už totiž její výkon řešit nebudu ;)
  • No ještě že jsem tohle neslyšel před vypuštěním "pokračovatele xkrabice" nebo "bumerangového stejšnu". Oh wait
  • pavel.sterba1
    To jsou narky. Ja jen doufam, ze to nebude zelezo ktere proklamovaly na nekterych serverech. Doufam, ze ty konzole budou mit HW podporu fyziky a hry pojedou skutecne ve Full HD na 60 snimcich. Ne jak na stavajici generaci, kdy hry jedou 720p a trhaji se.
    Take doufam, ze vyvojari se konecne umoudri a zacnou na konzole delat vice poradnych her, ktere se daji hrat ve vice lidech na jedne bedne. Viz Champoins - Return to Arms z PS2. Protoze to je opravdova vyhoda konzoli. Vsechny ty on-line nesmysly jsou zbytecne. Ja chci hrat opravdove hry. Zlata PS2.
    Tak nevim co z toho je vetsi sci-fi.
  • Podle mě by titul mohl být multiplatformní. Stačí se podívat, jak si Alan Wake vedl na pc.
    A jak říkají lidi, PS3 a X360 měly už být chvilu pryč.
    Jen doufám, že ještě vydají dalšího Alana Wakea. Už se k tomu vyjadřovali, že mají ještě v tom univerzu nápady, ale že další díl by nemusel být o Alanovi (pokud se nepletu). Tak jako tak chci dalšího Alana.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit